- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
keşke bu kadar farklıyken hiç başlamasaydınızHerkese Merhaba,
Konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yaklaşık 3 yıl önce evlendik. Birbirinden çok farklı iki insanız. Eşim bana ilk açıldığında çok farklıyız diye kabul etmemiştim. Tam 4 yıl uğraştı, emek harcadı, beni ikna etti. Onu sevdim hem de çok. Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Buraya politik konu açmak yasak olduğu için ayrıntı veremeyeceğim ama aramızda ırk ve mezhep farklılığı var. Son dönemlerde ülkedeki karışıklık herkes gibi beni de eşimi de çok üzüyor. Ama sorun şu ki eşim bana soğuk davranmaya başladı. Giderek uzaklaşıyor benden. Çok az konuşmaya başladık. Sanki olanlardan ben sorumluyum. Seçimlerde oyumu onun hoşlanmadığı bir partiye verdim diye çok büyük kavga çıktı. Ben evi terk ettim. İntihar etmeyi bile düşündüm. Samimi iki arkadaşı var. Onlarla birlikte bütün şehirde beni aramış ağlayarak. Neyse bir şekilde aramız düzeldi. Herşey yolunda derken şimdi yine gerginlik başladı. Bu duruma çok üzülüyorum. Yine kafamda deli düşünceler. Hayattan bıktım. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. İntihar düşüncesinden bir türlü kurtulamıyorum. Bu gerilim beni mahvediyor. Sizce ne yapmalıyım.
su an o iki parti oyle zitkiHerkese Merhaba,
Konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yaklaşık 3 yıl önce evlendik. Birbirinden çok farklı iki insanız. Eşim bana ilk açıldığında çok farklıyız diye kabul etmemiştim. Tam 4 yıl uğraştı, emek harcadı, beni ikna etti. Onu sevdim hem de çok. Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Buraya politik konu açmak yasak olduğu için ayrıntı veremeyeceğim ama aramızda ırk ve mezhep farklılığı var. Son dönemlerde ülkedeki karışıklık herkes gibi beni de eşimi de çok üzüyor. Ama sorun şu ki eşim bana soğuk davranmaya başladı. Giderek uzaklaşıyor benden. Çok az konuşmaya başladık. Sanki olanlardan ben sorumluyum. Seçimlerde oyumu onun hoşlanmadığı bir partiye verdim diye çok büyük kavga çıktı. Ben evi terk ettim. İntihar etmeyi bile düşündüm. Samimi iki arkadaşı var. Onlarla birlikte bütün şehirde beni aramış ağlayarak. Neyse bir şekilde aramız düzeldi. Herşey yolunda derken şimdi yine gerginlik başladı. Bu duruma çok üzülüyorum. Yine kafamda deli düşünceler. Hayattan bıktım. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. İntihar düşüncesinden bir türlü kurtulamıyorum. Bu gerilim beni mahvediyor. Sizce ne yapmalıyım.
Kavga ettiniz diye intihar etmeye mi kalktınız? Bu çok saçma. Sevdiklerinizle siyaset yapmayın kimsenin sevdiği sevmediği partiye oy vermek zorunda değilsiniz. Herkesin kendi hür hakkı var. Madem aranız açılmasını istemiyorsanız ya senin sevdiğin partiye oy verdim diye yalan söyle ya da al karşına konuş. Evi terk edip intihara kalkışmak nedir ya.
kavga edipte inihar etmeye kalkışmanızı çok saçma ve ergence buldum. benimde eşimle aramda ırk farkı var siyasi olarak aynı görüşteyiz ama ona rağmen birbirimizle siyasi olarak çok konuşmayız belki benim bir kelimem onu kırar diye. siyaset ve ya parti eşinizden mi önemli ne kadar sığ düşünceler heleki şuan ortalık böyle karışıkken, sizin oy verdiğiniz parti bunların sorumlusu ise ve siz hala o partiyi savunup eşinizi karşınıza alıyorsanız bu evliliği devam ettirmeyin derim. herkes kendi menfaatinde şuan kimse sizden ve eşinizden değerli değil. Hiçbir parti halkı düşünmüyor buna emin olun
Herkese Merhaba,
zengin kız fakır oglanın farklıbır versıyonu gıbı olmussunuz.
boyle bı nedenle eger kendınızı oldurmeyı dusunuyorsanız karakterınızın cok zayıf oldugunu dusunmek zorunda kalıyorum ve inancınızın cok zayıf.en fazla boşanırsınız yanı her anlasamayan cıftlerden bırı ıntahar edıcek olsa ohoooo
eşiniz sizi seviyor anlaşılan ağlayarak aradığına göre sevmese umrunda bile olmaz bence karşınıza alın konuşun onu sevdiğinizi evliliğinizi devam ettirmek istediğinizi söyleyin bu kadar üzmeyin birbirinizi .Ben kesinlikle evde siyasetten konuşmam. Hele ki hiçbir partiyi savunmam. Bence de bütün siyasiler kendi menfaatinde olan insanlar. Eşime de bu düşüncemi defalarca ifade etmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?