- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Ofiste 3 kişiyiz 3 ümüzünde siyasi görüşü farklı tartışıp sonra bunların hepsi böyle diyebiliyoruz
ama evde daha farklı tabikii nacizane tavsiyem tartıştıktan sonra amaaan boşver bunların hepsi aynı diyebilin sandıktada özgür vicadanınızın sesini dinleyin derim..
yaşınız kaç bu arada
Neden oy attığınız kişi ya da vs. eşinize söylüyorsunuz ki .
emanetcılerdensınız sanıyorum
yapcak bısey yok ayrılırsınız olmadı
Allah akıl fikir versin ne diyeyim başka.
Görüş farklılığı var diye aramızda diye intihar etmeyi düşünen ilk insan sizsiniz,tebrikler (!)...
Sanki her çiftin görüşü birbiriyle aynı..
Eşinizle anlaşma yapacaksınız. Kimse kimsenin değerlerine, oy verdiği partiye karışmayacak. Ben seni sevdim sen beni tüm farklılıklarımıza rağmen sevdin ve evlendik. Seni sevmem bu evliliği yürütmemize yeterli değilse boşanma için ne gerekiyorsa yap diyeceksin. Sen bu konuşmayı yap, sonra gel burda eşinin tepkisini konuşalım...
O zaman boşanma mevzusunu açmadan bu soruna beraber çözüm bulalım, senin önerini dinliyorum deyin bakalım...
intihar filan ne gereksiz şeyler. yanyana siyaset konuşmayın yeter. şurada yaşayacağınız bir 30 yıl daha azıcık mantıklı olunsanıza.Herkese Merhaba,
Konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yaklaşık 3 yıl önce evlendik. Birbirinden çok farklı iki insanız. Eşim bana ilk açıldığında çok farklıyız diye kabul etmemiştim. Tam 4 yıl uğraştı, emek harcadı, beni ikna etti. Onu sevdim hem de çok. Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Buraya politik konu açmak yasak olduğu için ayrıntı veremeyeceğim ama aramızda ırk ve mezhep farklılığı var. Son dönemlerde ülkedeki karışıklık herkes gibi beni de eşimi de çok üzüyor. Ama sorun şu ki eşim bana soğuk davranmaya başladı. Giderek uzaklaşıyor benden. Çok az konuşmaya başladık. Sanki olanlardan ben sorumluyum. Seçimlerde oyumu onun hoşlanmadığı bir partiye verdim diye çok büyük kavga çıktı. Ben evi terk ettim. İntihar etmeyi bile düşündüm. Samimi iki arkadaşı var. Onlarla birlikte bütün şehirde beni aramış ağlayarak. Neyse bir şekilde aramız düzeldi. Herşey yolunda derken şimdi yine gerginlik başladı. Bu duruma çok üzülüyorum. Yine kafamda deli düşünceler. Hayattan bıktım. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. İntihar düşüncesinden bir türlü kurtulamıyorum. Bu gerilim beni mahvediyor. Sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?