Çok Çaresizim...

Ben diyorum da eşim diyemiyor maalesef.
Yaşım 34.

o zaman lütfen kendinize değer verin sizi ezmesine izin vermeyin üstelik mezhep farklılığıda var sizden rica ediyorum intihar kelimesini dilinizden ve düşüncelerinizden çıkarın bu kadar bencil bir insan için düşünmeye bile değmez ...(kimse için değmez)

yaşınız itibari ile olgunsunuz eişinizinde o olgunluğa sahip değilse bencildir ...

Allah akıl fikir versin ne diyeyim başka.
Görüş farklılığı var diye aramızda diye intihar etmeyi düşünen ilk insan sizsiniz,tebrikler (!)...
Sanki her çiftin görüşü birbiriyle aynı..

parti yüzünden bizde atışıyoruz arada ama saygı duymak lazım.
elaleme saygı duyuyoruz katlanıyoruz saçma bakış açılarına ülkeyi bölmelerine çıkarlarına göz yumuyoruz maskelerine alışıyoruz ya. bilip susuyoruzz.. hele karı koca mecbur saygı duymalıyız yani

ben karşıma gelen zıt görüşlü kişileri direk reddediyorum ama benim şansım şimdiye kadar çok deneyimler yaşamış olmam, en yakın arkadaşım da öyleydi kendimi onun yanında ikiyüzlü gibi hissetmeye başlamıştım düşüncelerine katlanamıyordum birbirimize sebeplerimizi anlatıp duruyorduk ben de arkadaşlığımızı bitirdim, bence doğrusu da bu, inanmadığın saygı duymadığın birinin yanında olmak zor, eşiniz sizi ısrarla ikna etmiş o zaman düşüncelerinize saygı duymak zorunda ya da ayrılırsınız intiharı düşünmeyin

Allah akıl fikir versin ne diyeyim başka.
Görüş farklılığı var diye aramızda diye intihar etmeyi düşünen ilk insan sizsiniz,tebrikler (!)...
Sanki her çiftin görüşü birbiriyle aynı..

Aslında kendimi tam ifade edemedim sanırım. Aramızda görüş farklılığı var diye intihar düşünmedim hiç. Sadece bu görüş farklılığının birbirimizi severken aramıza girmesi, bana soğuk davranması, uzak durması beni bunalıma iten.

Önce kabul etsin ki senin neye oy verdiğine karışamaz, tepki gösteremez. Hür iraden var, bir bireysin.. Onu da geçtim bu senin karın, el değil. Siyaseti neden araya karıştırırsın. Baskıcı bir tip. Önerim, ya oturup konuşun ben buyum sen de busun birbirimizi böyle kabul ediyorsak amenna diye. Yok etmiyorum diyorsa, buyursun gitsin..

Eşinizle anlaşma yapacaksınız. Kimse kimsenin değerlerine, oy verdiği partiye karışmayacak. Ben seni sevdim sen beni tüm farklılıklarımıza rağmen sevdin ve evlendik. Seni sevmem bu evliliği yürütmemize yeterli değilse boşanma için ne gerekiyorsa yap diyeceksin. Sen bu konuşmayı yap, sonra gel burda eşinin tepkisini konuşalım...

Sevdiklerinizle siyaset yapmayın. Siyaset dostlukları zedeler. Siyasetçiler yollarına devam eder, siz dostlarınızı yitirmekle kalırsınız...

Korkuyorum aslında. Ya yeterli değil tamam boşanalım derse
Bir de birşey yaptığım yok da diyebilir. Psikolojik şiddet dışında birşey yapmıyor (!)

O zaman boşanma mevzusunu açmadan bu soruna beraber çözüm bulalım, senin önerini dinliyorum deyin bakalım...

intihar filan ne gereksiz şeyler. yanyana siyaset konuşmayın yeter. şurada yaşayacağınız bir 30 yıl daha azıcık mantıklı olunsanıza.

Insanlar neler yasiyor sen bu kadar seylerden kendinden vazgecmemelisin neler cektik dayandik hata cekmemeliyiz ama sen biyle seylerden hayatijdan vazgecme bir kisinin esiri olmak bu kadar canindan bile vazgecmek hata tek basina doguyoruz onlari ozel yapan sevgimi biz aldik hayatimiza biz koyduj biz ozellestirdik cikarmasinuda bilmeliyizZzzzz

Çocuk olunca onasil kime göre yetişecek acaba. Çok kötü. Müslüman Hristiyan evleniyor da birbirine saygı duyuyor. Saygı herseyin başı sonu ortası saygı. Saygı yoksa gerisi yok oluyor.

Sevdiklerinizle siyaset tartışmayın olan size olur ama siyasetçiler yollarına devam ederler.bunu eşinize hatırlatın.diyelim intihar ettiniz her şey bitecek mi??yani acılardan kurtulacak mısınız???bu düşünceden vazgeçin.herkes istediği partiye oy verir,evli olsalar bile!eşinize bunu açıklayın.keşke diyerek şeytan sevindirmeyin.siyasetten konu açıldığında konuyu değiştirin.mezhep farkı demişken aslında hepimizin tek bir yaratıcısı var fakat dediğiniz gibi oluyor işte farklılıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…