- 21 Ocak 2015
- 135
- 28
- 48
- 29
- Konu Sahibi mutlulukseninle05
-
o adamı derhal terket canım.
böyle bir şey ikinizin arasında kalması gerekirken, ne demeye ailesine anlatmış böyle bir saçmalık duymadım.
ailesi seni ister veya istemez o onların bileceği iş ama o sevgilini derhal terketmezsen hayatını boşa harcayacaksın.
Nasıl yani neden şikayetçi olmadınız o kişiden?
Ayrıca erkek arkadaşınız ne boşboğazmış böyle birşey söylenir mi ya?
erkek arkadaşın niçin ailesine anlattı ki...
çok normal çünkü o sizin özeliniz, ve ailesinin bilmesine gerçekten gerek yok, yine söylüyorum boşboğazlığını ilerde daha çok görürsünüz. o yüzden yol yakınken bye bye yapın.suan eminim kendide pisman soyledigine. cunku vazgecemiyor. kendi soyledi suan kendi cekiyor. ben kimseye zaten ailesinden vazgecsn arada kalsn istemem o kadar yprandm ki perisan oldum kac gundur. dengem psikolojim alt ust oldu.
Siz ozelinizi sevdiginiz kisi ile paylasmissiniz...
Ileride bu sorun olmasin diye bu konuda takdir ettim sizi...
Peki erkek arkadasiniz neden sizin ozelinizi ailesine anlatiyor...
Ne hakla ne sacmaliktir bu...
kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.
Ay lütfen ya o çocuğu terk edin. Ağzına hakim olamayan biri belli. Ne hakla anlatır. Şimdi kalkıp bir de ailenin sizi hor görmesiyle mi uğraşacaksınız? Karşınıza daha olgun insanlar çıkar. Ama bu durumu da kendinize saklamayı tercih edin bence.
Ne yapacağını bilemedi ne demek? Bunu ancak bu kizla evleneyim mi evlenmeyeyim diye sormak için anlatmıştır. Kötü niyeti olmasa anlatmaz ya da çok boşboğaz bi tip demekki. Evlensen de bu çocuk herseyi gider anlatir ailesine azcık buradakilerin sözünü dinle bence.kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.
saklasan bi dert niye sakladn ogrense ayrı bi dert yoruldum gercekten. ailesinn tepkisine bisey diyemiyorum herkes evladna 4 4 luk kz ister.
Bak ailesinin senin hakkinda söylediklerini de gelip sana anlatmış. Bu da boşbogazliliginin ikinci göstergesi.anlattı onlar bilir diye boyle bisey olcagı belliydi. smdi kendi evde duramiyor surekli tartsma. annesi arkadas olabilrsnz ilerisni dusunmeyn icinde suphe olcak baska sey olcak oyun degil flan demis bu yeni soyledikleri baska neler dediler bilmiyorum
saklasan bi dert niye sakladn ogrense ayrı bi dert yoruldum gercekten. ailesinn tepkisine bisey diyemiyorum herkes evladna 4 4 luk kz ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?