Çok Çaresizim

inşallah canm hersey cok guzel olur. hersey istedigim gibi degil hayırlsı olsun daima canm tesekkurler cnm

Bu 'halinizi' bilen başka bir adam 2 yıldır peşinizde.O nereden biliyor peki.Neden herkes biliyor kısaca?

her halimle isteyen dedim bilen demedim. her halinle istiyorum gecmiste ne yasadn ne yaptn bilmiyorim gecmisi unut diyen. bilen degil. bu kisiylede ciddi dusundugum icin bilmesi gerekti ne kadar sacma soyledigin

ayrıldk gorusmuyoruz smdi.

beni boyle biseyden dolayı istemeyen adamı zorlayamam aileler ise geneli boyle biseye karsı ckar.

zaten bitti bunun ustune soylenecek bisey kalmadı

Sevgilisinin ozelini ailesine anlatan yaratiga ne sifat bulunur acaba
Iyi ki olmamis, evlenseydiniz her gece ne yaptiginizin raporunu verirdi sulalesine.

sen dürüst davranmışsın ama erkek arkadaşın senin cinsel geçmişini ailesine söylemiş.
onlar mı kocan olacak sanki. ne alaka kel alaka neden gidip söylemiş
sinir oldum ayrıl lütfen bu adamdan.

Onun ailesine ne ki senin zarından bu adam senin sırrını yaymış kendi kabul eder ya da etmezdi ailesinemi danısmıs bunu

nasıl ailesine anlatmış?
manyak mı bu adam?

Pardonda bu ne bicim Erkek ?

Böyle birseyi Ailesine neden anlatiyor , bu konu aranizda kalmaliydi

Belkide kendi istemiyor ailesini bahane ediyor ..

Durumunuzu içine sindirememiş ki ailesine açmış. Evlenseniz bile sürekli gündeme getirirdi zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…