Çok Çaresizim

Yorumları okuyunca hak verdim bencede ayrılmalısın kendini sevdirsende nalesef başına kakarlar laf sokarlar ezer aşağılarlar ve nişanmiş kınaymış sana dul muamelesi bile yapabilirler bu durumu ömür boyu çekmektense bikaç ay yada hafta ağla daha iyi terket canım ağzına sahip olamayan erkek çok acıtır canını evlenince her kavgada hemde

bitti ayrldk canm.

haketmeyen insanlar icin herseyi yapms ama benm icin hic bisey yapmadı zaten istesseydi yapardı bile bile yaptı. ayrldk bitti canm. olmazms bunu anladm

aynen oyle kimseye mecbur hissetmedim bu zamana kadar bu durumdan dolayı olsun diye diretmedm. beni bu halimle isteyen 2 senedir pesimde olan insan bile var. ama ben onu sevmistim. herseyn hyrlsı

aynen oyle kimseye mecbur hissetmedim bu zamana kadar bu durumdan dolayı olsun diye diretmedm. beni bu halimle isteyen 2 senedir pesimde olan insan bile var. ama ben onu sevmistim. herseyn hyrlsı

böyle özel bir sırrı ailesine anlatıp onlardan fikir isteyen adam senin ömrünü yer. kişiliği oturmamış adamlarla uğraşmayın. bırak gitsin.çok çok ayıp.

kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.

bu aileye söylenecek birşey değil erkek arkadaşın basitresizmiş. ilerde cinsel anlamda sorununuz olsa ona da mı akıl danışacak? ayrıl bence çünkü ömrün boyu kafana kakacaklar ailesi biliyor artık herkes sana kötü gözle bakacak, bunu kaldırabilir misin?

haketmeyen insanlar icin herseyi yapms ama benm icin hic bisey yapmadı zaten istesseydi yapardı bile bile yaptı. ayrldk bitti canm. olmazms bunu anladm
en dogru karari vermissin canim,olmayacak duaya amin denmez,gor bak seni cok sevecek,gecmisini kabulllenip sana deger verecek birisi mutlaka cikacaktir karsina,eger bi yola baskonuluyorsa esler,birbirlerinin kusurlarini ortmeli ve birbirlerine sahip cikmalilar.dilerim senin icin bundan sonra hersey cok guzel olur..

Size yaptığı büyük saygısızlık
Nasıl böyle bir şeyi üçüncü kişilere anlatır Bir de gerekçesi akıl almak içinmis Ne akıl alacak Sacmasapan işler
Sizi ne duruma dusurmus yaa
Eger evlenirseniz ilerleyen zamanda aranizda olan daha nicelerini anlatır Kim bilir

iyide bu erkek arkadaşinda senin aranda olan bisi erkek arkdasin ailesnine ne diye soyluyo yani siz soylemezseniz kim nerden bilcekti bastan hata yapmissiniz ne diye gidip soyluyosunuz

Bu 'halinizi' bilen başka bir adam 2 yıldır peşinizde.O nereden biliyor peki.Neden herkes biliyor kısaca?

Canim ozelini mecbur kalmadikca kimseye anlatmaki o sevgilin neden ailesine anlatmis anlam veremedim ayrilip ayrilmamak sana kalmis ama simdi ailesini ikna bile etse ilerde senin yuzune vurur sana rahat vermezler uzulursun yanii allah yardimcin olsun..

saklasan bi dert niye sakladn ogrense ayrı bi dert yoruldum gercekten. ailesinn tepkisine bisey diyemiyorum herkes evladna 4 4 luk kz ister.
böyle bir şey diyerek kendinizi küçültmeniz çok ayıp bir şey. derhal bu düşünceden kurtulun. onlar kimmiş neymiş ki "4 4 lük kız" istiyorlarmış. kendileri ne karışır. bu durum siz ve sevgilinizle alakalı bir durum. kendilerine mi kaldı sizi yargılamak. aile kendini ilgilendirmeyen şeye karışmış, sevgiliniz boşboğaz ama en üzücü olanı ise sizin durumu kabullenip aileyi haklı görmeniz.

niye anlatmıs erkek arkadasın ne sacma
sonucta ailesi bunu bilemez evlenseniz bile yasıyacak olan sizsiniz nasıl bir erkek bu anlamadım

kesinlikle katılıyorum bir tartısmada bahsi gecer

kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.

Bilemediyse bunun kesin kararini veri çekti.
Ayrilik.
Böyle birşey aileye anlatilir mi ?

Benim ailem
-oğlum kabul ettiyse bize laf düşmez derdi.
Ama her aile böyle değil..
Anlatikmaz..
Bence acı da Çeksen ayrıl..
Böyle birşey ilerde çok kötü şeyler yasattirlar bu zihniyettekiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…