Zaten nefretini dile getirmekten çekinmiyor.o konuda tereddütüm yok.ailemin kız çocuklarıyla değil benimle sorunu var.yengemle olan diyaloglarını gördükçe o kadar imreniyorum ki. Zaten hep gelinim değil öz kızım der yengeme.Adam seni sevmemenin otesinde, nefret ediyor. Ne cok sabirliymissin Allah yardimcin olsun.
Ailen sanirim kiz çocuklarıni insan yerine koymuyor. Olur ya hani kac çocuğun var diye soruldugunda 2 tane cocugum var 1 tane kiz var diyen zihniyetler öyle bisey heralde
Peki neden böyle davraniyorlar? Mutlaka sormussunuzdur ailenize.Böyle olmasını ne çok isterdim biliyormusun. Evlatlık olmuş olsam bu yapılanlara bu kadar üzülmeyebilirdim.onlara da hak verebilirdim. Bu soruyu tüm hayatım boyunca arkadaşlarım tanıdıklarım da hrp sormuşlardır bana. Çünkü anormalliğin herkes farkına varıyordu.ama "ne yazık ki" öz evladım. Zaten görünüş olarak annemle tıpa tıp bi benzerlik söz konusu. Benlerimize kadar.
Sormazmıyım. Nasıl davranıyoruz ki diyorlar : )) sadece ben degil komsularımız akrabalarımız arkafaşlarım vs de çok zaman bu soruyu hep sordular.ama hep yanıtsız kaldı.Peki neden böyle davraniyorlar? Mutlaka sormussunuzdur ailenize.
15 gün mü! bu süre içinde hangi derde derman bulunur ki. çok üzüldüm şuan. internetten sadece sığınma evi ve şefkat dere bakındım. sığınma evi heryerde 3 ay ve hatta şartlara göre 6 aya kadar esneyebiliyor diye okudum.arkadaşınız belki çalışıyorsa o yüzden kısa süreli olmuş olabilir.
Bayram ertesi arayıp bilgilenecegim. İnşallah güçlü kalıp yeni bir kader çizebiliriz. Çok teşekkür ediyorum.İçimi parçalayan konulardan biri daha
Gizli gizli sığınma evlerini araştırın ve durumunuzu anlatın. Bakalım size ne imkanlar sağlayacaklar.
Allahım dualarımızı duysun ve hayatınızın geri kalanı mutluluk ve huzur içinde geçsin. Aileniz ve eşinizden gülmeyen yüzünüzü evlatlarınız güldürsün. Dualarım sizinle.
en büyüğüm liseyi bu sene bitirdi.üniversite sınavına girdi. ortanca 5 yıllık bir lisede. bizimle aynı şehir ama yatılı okuyor. en küçük bu sene başlayacak okula. çocukların, evin ihtiyaçlarını karşılar.cocuklarin egitimi ne durumda olula devam ediyorlar mi?esin evin ihtiyaclarini cocuklarinin ihtiyaclarini karsiliyor mu
nafaka hayatta vermez. zaten bu evden gittikten sonra nafakasını da istemem.yeter ki düzenli bir iş bulabileyim.Mor catı var kadın sıgınma evlerı bar gdersın uzulme genclıgını mahvetmıs barı bundan snrasını kurtar ıs de bulursun mahkemede nafakada alırsın ccukların sahıtlık de eder ama gtmeden once ccuklarınla knus gdecegını haber ver evlatların telaslanmasınlar zaten buyuklermıs bı suree ıdare edebılırler
ya o zaman evden gitmeden cozmeye calisirdim sanirim.karsina al konus.ne istiyormus?bosanmayi secenek olarak sun.cocuklar buyuk.sende calisirsin o da yardim eder okutursun.git bulasik yika temizlik yap.babalari da versin okutun cocuklarinizi ama birbirinize katlanamiyorsaniz bosanin.alin karsiniza konusun bunlari.dinlemez mi sizi?en büyüğüm liseyi bu sene bitirdi.üniversite sınavına girdi. ortanca 5 yıllık bir lisede. bizimle aynı şehir ama yatılı okuyor. en küçük bu sene başlayacak okula. çocukların, evin ihtiyaçlarını karşılar.
yazıp hemen silme imkanım var mı. tüm herşeyimi o kadar detaylandırmışım ki. tanıdık biri okusa hemen ben olduğumu anlar. anlaması sorun değil. ama eşimin son söylediği sözleri bilmeleri daha da yerin dibine sokar beni.su an hangi şehirdesiniz?
yaklaşık 20 yıllık evliyiz. ve ilk tartışmamız değil. sorun zaten tartışma da değil. kendimi çok kötü hissediyorum.ya o zaman evden gitmeden cozmeye calisirdim sanirim.karsina al konus.ne istiyormus?bosanmayi secenek olarak sun.cocuklar buyuk.sende calisirsin o da yardim eder okutursun.git bulasik yika temizlik yap.babalari da versin okutun cocuklarinizi ama birbirinize katlanamiyorsaniz bosanin.alin karsiniza konusun bunlari.dinlemez mi sizi?
maalesef yok.ozelden yazabilirsiniz isterseniz.yazıp hemen silme imkanım var mı. tüm herşeyimi o kadar detaylandırmışım ki. tanıdık biri okusa hemen ben olduğumu anlar. anlaması sorun değil. ama eşimin son söylediği sözleri bilmeleri daha da yerin dibine sokar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?