Çok çaresizim

denz1992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
25
12
1
33
Merhaba Arkadaşlar
Buraya ilk defa yazıyorum kafam çok karışık benim 4buçuk senelik bi ilişkim var bazı nedenlerden dolayı evlenemedik bu sene evlenmeye karar verdik ikimizin ailesi de destek olmuyor herşeyi ikimiz yapıcaktık ikimizde aldığımız parayı tek biyerde topluyorduk ve harcamadık ev eşyaları için felan biriktirdik yani ben bugüne kadar beni sevdiğinden çok emindim aramıza hep bi mesafe koydum bana fazla yaklaşmasına izin vermedim yani elimi tutup sarılmaktan ötesine gidemedi. Oda bana saygı duydu fazlasını beklemedi zaten. Ama bugün önümüzdeki ay kenara 200tl eksik para koyucağını söyledi bende zorladım nedenini söylemedi çok ısrar ettim ve tartışmaya gitti olay bi ihtiyacımdan dolayı dedi sadece ben üsteledim ve sebebini anladım parayla biriyle birlikte olacaktı sordum inkar da edemedi ne diyeceğimi şaşırdım kavga ettik ve masada duran çayı üstüne döktüm kalktım masadan peşimden geldi çok yalvardı pişmanım dedi ama ben bitti dedim halen mesaj atıyor ben böyle bi salaklık Nasıl yaptım diyor yalvarıyor ama cevap vermedim mesajlarına yeminler ediyor hiç gitmedim diye ilk defa böyle bişey düşündüğünü söylüyor kendisi 27yaşında ben şimdi napmalıyım Nasıl bi yol izlemeliyim ilişkiyi bitirmek doğru bi karar mı lütfen akıl verin bana ilk sevdiğim insandı o benim 4buçuk senelik emeğim sanki kül oldu uçtu gitti çok kötüyüm lütfen akıl verin

Nasıl hayatlar bunlar ya..
200 lira eksik koyacakmış, sormuşsun ne yapacaksın diye, yani sanane allah allah bir mont beğendim diyememiş mi
İhtiyacım var demiş.
Sen de hemen anlamışsın ki keraneye gidecek. Vay anasını.

Yani çok enteresan.. Nasıl aklına geldi?
Ben olsam ayrılırım, para karşılığı biriyle beraber olacak adamdan.

Dalga geçermiş gibi cevap ver diye yazmadım ben o yazıyı tamam mı ben baya üsteledim yalan söyleyebilecek biri değil 4buçuk senedir tanıyorum kendisini yalan söyleyip söylemediğini de anlarım salak değilim mont Alcam dese o ay mont nerde diye sorarım ne cevap vericek hem o kıyafet alırken beni de çağırır birlikte çıkarız alışverişe. Ben napcamı sordum kötüydüm yazdım ama sende insanı anlayacak bi vicdan yok

Adam her aldığının hesabını sana vermek zorunda mı? Senden habersiz arkadaşlarıyla dışarı çıkamıyor mu kendine ayakkabı alamıyor mu bu adam? Her şeyi bilecek misin illa sen? Bence sizin sorununuz daha büyük. Ayrılın.

Çıkmıyor tamam mı zaten akşama kadar çalışıyor haftada 1gün izni var onda da benle alışverişe giden bi insan değil tahammül bile edemez kıyafetlerinin çoğunu ben beğenip almışımdır hesabımız bir ikimiz de aldığımızı Oray'a koyar fazla da para harcamayız. Konu bu değil konu ben kendimi aldatılmış gibi hissediyorum şuan ne kadar yorum yapsam anlatsam tanımadığınız için anlamicaksınız yalan söyleyebilecek bi insan değil bugüne kadar ne Zaman yalan söylese kendini belli etti

Aldatacakmış yakalanmış sen parayı say eksik vr mı

92li mi 2002 li misin belli değil. Biraz dikkat et şu konuşma tarzına. Sanki biz dedik seninkine git kadınlara diye. Napsın, düz duvara mı tırmansın? Senle yapamıyorsa zaten ya kadına gidecek yada mast yapacak. Bu kadar basit. Aldatma değil bana göre. Evli değilsin, seninle yaşayamıyor da. Üstelik eline yüzüne bulaştırmış, gerçekleştirememiş, o çay ona yeter.

Sizin için basit dalga geçilecek bi konu olabilir bu ama benim için değil 4buçuk senelik sevdiğim insandı o benim ne kadar rahat basit konuşuyorsunuz yorum yazanlar dalga geçermiş gibi konuşuyorlar ne cevap vermemi bekliyorsunuz ben burda kimseye anlatamadığım için buraya yazdım benden büyükler vardır akıl verir diye böyle dalga geçerler diye değil

Ne desin insanlar? Ayrıl dese ayrılacak mısın? Senden habersiz bişey yapamayan bir adam işte, ihtiyaç duymuş, belki de biri gaza getirmiş, belki de evlenmeden kendini geliştirmek istemiş. Bilemeyiz. Yaptığın küslük yeter ona. İkinizin hayatı. Kimse burdan yönetemez ki

Bence adam seni severken baskasiyka aldatmamis cinsel istegini baskasiyla yapmamis.bu guzel bisey kimseyle yapmadigi icin kendini doyurmasi gelerkiyo.parayla yaicak birak yapsin.ayrilmaya gerek yok.yada o yapmadan evlenin beraber yapin

gideceginden degil gidecek olsa sana caktirmadan 50 kere giderdi klasik bir numara cekmis cok afedersiniz ama sen yapacaksan yap benimle yoksa gidiyorum bak hesabi bence tabi.
Ya böyle düşünmeniz gayet doğal başkası yazsa bende belki böyle düşünürdüm ama benim asla böyle birşey yapmicamı bilir bunu yapcak insan 4buçuk senede bahaneler bulurdu zaten bugüne kadar benden asla bişey beklemedi

Öyle ama ben kendimi kötü hissediyorum onunla konuşaşım gelmiyor çok kötüyüm ama affedemiyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum ama inanın sevdiğiniz insanın bi başkasıyla birlikte olabilceni düşünmek hele ki bide bunu ondan duymak iğrenç bi duygu

ozaman birileri aklini celdi ama hayret ya ilk kez bukadar aciksozlu bir erkek gorsum desem bence uzatilacak bir sey yok biraz burnu surtsun sonra kaldigin yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…