Çok çaresizim

Haklısın iğrenç ama dediğim gibi belki ihtiyaç belki de alıştırma, ne için gidecekti bilmiyoruz. Gidemedi, ayrıca çok da saf geliyor bana basbayağı eline yüzüne bulaştırdı. Belki de yapacağından değil de başka imalarda bulunmak için böyle bir şey yaptı

Bence sen ayrılmak istemiyorsun. Biz seni onaylayalım, "aman elinin kiri ne olacak, bunun için 4,5 yılını kül etme" diyelim, senin de için rahat etsin he mi? Sevgiline laf ettirmiyorsun insanlar nasıl yorum yapsın?
Böyle bir şeyin kabul edilir yanı mı olur? Bir de yani benim eşim/ sevgilim bana bir ihtiyacım var dese hayatta aklıma gelmez hayat kadınına gidecedek diye. Hayatlara bak..

Zor durum ve cok itici.. aldatmaya ramak kala sizin israrlariniz sonucu ortaya cikmis. boyle bir dusunce olusmasi cok iğrenc. simdi size yakalandi ortak hesaptan dolayi.ama bundan sonra daha temkinli davranabilir. sonucta bu dusunce kafasinda olusmus.

Bunu söyleyin diye değil bunu bin kişi de söylese benim Hissettiklerim geçmicek öyle düşünce de bi insan olsam zaten ayrılmazdım çünkü bana göre erkek yada kadın farketmez o erkek diye yapabilir diye bişey yok ben yapmıyorsam oda yapmicak dinimizde erkek yapar diye bişeyde yok. Ben sadece benden büyük insanlardan akıl almak istedim ilk defa böyle bişey yaşıyorum Ben kendi içimde affedemiyorum ki onu ayrıca ben ona laf etmelerine bişey demedim isterlerse küfür etsinler zerre umrumda değil ama dalga geçer gibi konuşuyorlar ya ben anlamıyorum Nasıl bu kadar sert kırıcı olabiliyorsunuz

Evet ondan korkuyorum o yüzden ayrıldım ondan bitirdim ilerde daha farklı şeyler yapabilir diye erkek olabilir ama uçkuruna sahip çıkamıyor şimdiden iğrendirdi kendinden hazmedemiyorum bu olayı napcam bilmiyorum yarın öbür gün karşıma çıksa naparım bilmiyorum

Evet komik geliyor insana bi erkek Nasıl bu kadar saf olabilir ama ben tanıdım tanıyalı öyle biri ne zaman yalan söylese açık eder konu çok önemli bile olsa kendini belli eder yalan yere de hayatta yemin etmez ben yemin et diyince hemen doğrusunu söylerdi aklıma tek gelen diyorum benimi ölçtü git erkeksin olur felan dememi felan mı bekliyordu ben anlamıyorum bu konuyu kafamda oturtamıyorum onun gibi bi insana bunu da yakıştıramıyorum gözümde o hep mükemmel gördüğüm Ada'm yerle bir oldu yalan söylemez beni aldatmaz dürüst dediğim Ada'mdan iğrendim bi anda

Sen şimdi zaten çok üzgünsün, kalbin kırık o yüzden biraz fazla alınıyorsun. Bence o arkadaş senle dalga geçmemiş, olay hakikate o kadar manasız ki şaşırmış diye düşündüm ben.
Erkek yapar kadın yapamaz diye düşünmemen çok güzel, tebrik ederim seni.
Erkek arkadaşın "iş öğren oğlum" diyen hadsiz arkadaşlarının gazına gelmiş olabilir mi? Malum, bazı babaların 18 yaşına bile gelmemiş oğullarını geneleve götürüp, oğlum milli oldu diye gururlandığı bir ülkede yaşıyoruz.

Ortak para biriktirmeniz buyuk hata.
Sevgilin de suursuzca birseye kalkismis.
Yenilir yutulur degil.
Insan sevdigi evlenecegi kiza bunu nasil der inanilmaz.
ne yapacagini bilemeyiz biz.
bunu hazmedip unutabilirsen ne ala.

Ben 4sene değil 10senede çıksam onla öyle birşey yaşamam sonuçta yarının bize ne getireceğini bilemeyiz kesin evlenicem diye birşeyde yok yarın öbür gün bişey olsa ters düşsek bitse ben hangi yüzle ailemin yüzüne bakıcam benim yaptığımın zinadan başka bi adı olucak mı ben bunca yıl onun borçlarını bekledim bitti şimdi bizim için para biriktiriyoruz onu bunca sene beklememe yanında oldum diye teşekkür edicene bide benimi aldatacak oldu cnm haklı felan değil erkekse uçkuruna sahip çıkmayı da bilcek

Bu arada boyle dini hassasiyetinizin olmasi cok guzel. zaten kadinlarin basina ne geliyorsa "erkek yapar" zihniyeti yuzunden geliyor ki bazı yorumlari okurken de o zihniyeti cok rahat gorebiliyoruz. ve boyle igrenc bir dusunce "ihtiyac" denilerek basitlestirilmeye calisiliyor.

O zaman paranı neden ortak biriktirdin? Madem yarının ne getireceği belli değil neden paranı teslim ettin? Boşver şimdi ailenin yüzüne bakmayı falan git paranı iste önce. Ya adam üstüne yatarsa ne yapacaksın? Bir an önce paranı al derim.

Canm ortak biriktirdim dedim şu anlamda ikimizde aldığımızı benim hesabıma yatırdık ikimizde koyuyorduk benim hesabımda duruyordu ben zaten ona güvenip parayı ona vermezdim orda bi yanlış anlama oldu şuanda zaten ikimizin parası da bende duruyor Yarın hesabına göndercem onun parasını

Ne alaka ? Bu kadın ilerde hamile kalınca lohusayken onunla yapamıyor diye başkasına mı gitsin.

Aynen öyle erkek yapar diye birşey var toplumumuzda bilmiyorum belki benim de böyle düşünüceğimi düşündü söyledi ama aslında düşüncelerimi böyle şeylere çok karşı olduğumu da bilir neden böyle oldu halen anlam veremiyorum

Sevindim, burda ortak para biriktirdik diyen görünce genelde eyvah eyvah diyordum:) madem ayrılcaksın ver parasını güle güle de gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…