Çok çaresizim...

aydora82

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
27
9
288
Merhaba arkadaşlar. 3 yıldır evliyim.en başında aşk evliliği yapmadım.Birçok nedenden dolayı iyi bir hayat arkadaşı olabilir diye eşimle evlendim.Sonradan farkettim ki sevgisiz olmuyormuş.Sevemedim eşimi.

Eşim ise aşık bana.Sırf benim gözüme girmek için her şeyi yapıyor.Temizlik yemek vs.vs...Beni düşünür hep asla kırmak istemez.Bense bunları görmezden gelir hep aşağılarım onu.Benden 10 yaş büyük boyu benden kısa ve çirkin. Yüzüne her baktığımda onu çok çirkin görüyorum. Sevemiyorum.

Benim yaklaşımımdan olsa gerek cinsel hayatımız da çok kötü. Ayda 1 ya da ya da bazen bu süre uzayabiliyor.

Boşanmak istiyorum fakat o istemiyor.Açıkçası ben de rahatımın bozulmasından korkuyorum.Beni bu kadar seven birini bir daha asla bulamam gibi geliyor. Aklımda surekli boşanma fikri ama cesaret edemiyorum.yaşım 35 olacak ve ben anne olmak istiyorum.Aklimda bu düşünceler varken bebek olayını hep erteliyorum.zaten tüp bebek olacak.Normal yollardan olmuyor.

Kimseyle konuşamıyorum bunları.Buraya yazmak istedim.Bana da yol gösterin lütfen.çünkü ben yolumu bulamıyorum artık.Teşekkür ederim şimdiden.

Sizin de sevmeye
Eşinizin de sevilmeye hakkı var..
Boşanmak isterken çocuk fikri hiç olmamalı.. ta ki siz de esiniz de bu evlilikte mutlu olana dek.. olmuyorsa cesaretinizi toplayın.. onun hakkında dusunduklerinizi bilse o da evli kalmak istemez.. net ifade ettiniz mi hiç sevginiz yok ona karsi bunu biliyor mu?

Saygı duymadıgım bi insanla asla evli kalmam..siz adami asagiliyosunuz saygi duymuyosunz.hatayi bastan yapmssniz ama saygi duymadgn sevmedgn bi insanla sirf duzenm bozulmasn die evliligi surdurmek hem kendne hem ona eziyettir..adamn da hakkina giriyosunuz bnce yazık.sevmiyosanz cirkin buluyosanz ayrılın sizi seven birini asagilamak ne demek

Eşinize ya da herhangi bir canlıya çirkin demeniz çok çok çirkin.
Keşke boşansanız da selvi boylu, adonisli erkeklerin sizin ve kaprisleriniz için nasıl sıraya geçtiğini görebilseniz.
Eşinize üzüldüm.
Boşanın hem eşinize hem de kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Öyle hem karnım doysun hem pastam dursun yok.Madem sevmiyorsun begenmiyorsun boşanacaksın rahatım bozulur diye düşünmeyeceksin.

Bi insan kendini aşağılayan birinden neden boşanmak istemez eşine de hayret yani.Allah kimsenin gözünü aşktan kör etmesin

Bense bunları görmezden gelir hep aşağılarım onu.Benden 10 yaş büyük boyu benden kısa ve çirkin. Yüzüne her baktığımda onu çok çirkin görüyorum. Sevemiyorum.
Bu ifadeleri çıkarırsak sevmediğiniz biri ile birlikteliği istememek en doğal hakkınız
Şayet şu ifadeler çok itici birini bu şekilde aşağılamak doğru değil

Cevabin için teşekkür ederim.Eşime fikrimi söyledim.Onu sevmediğimi söyledim ama bencilce davraniyor.Duymazdan geliyor ya da asla bosanmam diyor.Yasim ilerliyor...Durum böyleyken çocuk yapmak istemiyorum fakat hiç anne olamamaktan korkuyorum.

Ben esiniz adina cok uzuldum. Ben esinizin yerinde olsam hakkimda bunlari dusunen biriyle birlikte olmazdim. Ayrica yanlis anlamayinda hicbir erkek 35 inde 40 inda oyle 20 lik citir delikanli gibi de gorunmuyor. Tv de reklamlarda gorduklerinize cok aldanmayin. Kaldi ki boyle beklentiler karsilikli. Hersey dis gorunus degil gercekten degil cok guzel degerler var hayatta.. insani mukemmel yapan.

Boşanmak için karşı tarafın rızasına ihtiyacınız yok.Ayrılırsınız evden, açarsınız davayı ve şahitlerle evlilik birliğinin çekilmez olduğunu ispat ederseniz boşanırsınız.Fikren, ruhen anlaşamıdığınızı ispatlarsınız olur biter.
Böyle askıda evlilik oyunu ile hem eşinizin hem de kendi hayatınızdan çalıyorsunuz.

mantık evliliği yapmak ayrı bişe belki severim diye düşünürsünüz . ama şimdi evlendikten sonra kısa boylu diye fiziksel özelliklerini aşagılarsanız yanlış olur . evlendiğinizde bu adam aynıydı farklı değildi.

Cevaplarınızı okudum.Inanin kendimi bir çıkmazda hissediyorum.Aslinda dediğiniz gibi daha cesaretli olmam gerekiyor.Fakat korkuyorum işte...Hepinize teşekkür ederim.

İnanmak istemiyor belki.. zamana ihtiyacı olabilir.. siz sevmezken cesaret edemiyorsunuz o aşık bir de.. tekrar konuşun zamanı gelince.. Anne olmak konusu zor evet bunu da dusunmeniz normal.. ama mutsuzken anne olmak inanin hayaliniz değildir.. mutsuz anne mutsuz çocuk..

bunalımda yada depresyonda olabilir misin yani bu süre zarfında öyle düşünüyor olabilir misin . içinde bulunduğun durum zor sevmediğin bi insana katlanmak aynı evde yaşamak paylaşım yapmak . keşke evlenmeden önce iyi düşünseydin . ama kesinlikle çocuk yapma .

Ya okuyunca biraz brn aklima geldim yani herseyimle ayni degiliz brnim suanki sevgilim cok iyi gercekten benim iyiliğim mutluluğum benim bir dediğimi iki ermez bende onu cok yakisikli bulmuyorum ama oyle cirkin falanda değil onu seviyorum ama aşikmiyim bilmiyorum gecenlerde ayrilcak gibi olduk sanki kavgamizin gidisatindan bunu hisseder gibi oldum böyle kalbimden birsey koptu sanki oturdum hüngür hüngür ağladım. Onunla mutlu bir evliliğim olcağını düşünüyorum sonucta kimse mükemmel degil. Benim hislerim böyle sizinkileri okuyunca biraz animsatti ama tam anlamiyla değil çünkü ben onu assalamam aksine onu iyi hussedircek seyler söylerim. Brnce sizde böyle düşünün herşey güzellik değil ya cok yakışıklı olsaydı da sizi üzmekten başka birsey yapmasaydi böyle düşünün. Herkesin bir yani guzelken bir yanı eksiktir

Öncelikle cesur bi şekilde herşwyi yazdığınız için tebrikler.

Ama hali hazırla sizin için çırpınan birisine, eşinize, aynı yatağı paylaştığınız birisine bunları demenizde hoş değil.

Ayrılmak istemeyen oymuş aslında siz açık yüreklilikle söylüyormuşsunuz. O sevgisinden sizi bırakmıyo buda bir çıkardır bi anlamda, Sizinde çıkarlarınız var. Ozaman sevmeye çalışın. Kötü huyu yok madem kalbini sevin.
Yakışıklı ama kalbi çirkin birinide aynen o şekilde çirkin görüceksiniz zaten.
Kimse güzel/yakışıklı kalmıcak. 5-10 sene sonra gerçek bi dayanak isticeksinizdir..

Yada tamamen karar verip evden ayrılın blöf yapar gibi değil, baya baya terkedin çok problemliyseniz..

Onunla sevgliyken bu kadar takıntılı değildim.Ama evlilik çok başkaymış.Bence mutlaka sevmek,sevginden emin olmak lazım. Eşim iyi bir insan.Iyi bir arkadaş ama işte bunlar yetmiyor sanki ya da benim kafam çok karışık.

Baştan parası var diye evleniyorsunuz sonra sevemedim..o zaman rahatınıza bu kadar düşkün olmayacaksınız sevebileceğiniz biriyle hayat mucadelesi vereceksiniz zora geleceksiniz biraz..

bence her mantık evliliği yapan sadece maddi durum için evlenmiyor . güzel mutlu sahiplenildigi değer gördüğü bi yuva için evleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…