Bu ifadeleri çıkarırsak sevmediğiniz biri ile birlikteliği istememek en doğal hakkınızBense bunları görmezden gelir hep aşağılarım onu.Benden 10 yaş büyük boyu benden kısa ve çirkin. Yüzüne her baktığımda onu çok çirkin görüyorum. Sevemiyorum.
Cevabin için teşekkür ederim.Eşime fikrimi söyledim.Onu sevmediğimi söyledim ama bencilce davraniyor.Duymazdan geliyor ya da asla bosanmam diyor.Yasim ilerliyor...Durum böyleyken çocuk yapmak istemiyorum fakat hiç anne olamamaktan korkuyorum.Sizin de sevmeye
Eşinizin de sevilmeye hakkı var..
Boşanmak isterken çocuk fikri hiç olmamalı.. ta ki siz de esiniz de bu evlilikte mutlu olana dek.. olmuyorsa cesaretinizi toplayın.. onun hakkında dusunduklerinizi bilse o da evli kalmak istemez.. net ifade ettiniz mi hiç sevginiz yok ona karsi bunu biliyor mu?
Boşanmak için karşı tarafın rızasına ihtiyacınız yok.Ayrılırsınız evden, açarsınız davayı ve şahitlerle evlilik birliğinin çekilmez olduğunu ispat ederseniz boşanırsınız.Fikren, ruhen anlaşamıdığınızı ispatlarsınız olur biter.Cevabin için teşekkür ederim.Eşime fikrimi söyledim.Onu sevmediğimi söyledim ama bencilce davraniyor.Duymazdan geliyor ya da asla bosanmam diyor.Yasim ilerliyor...Durum böyleyken çocuk yapmak istemiyorum fakat hiç anne olamamaktan korkuyorum.
Cevabin için teşekkür ederim.Eşime fikrimi söyledim.Onu sevmediğimi söyledim ama bencilce davraniyor.Duymazdan geliyor ya da asla bosanmam diyor.Yasim ilerliyor...Durum böyleyken çocuk yapmak istemiyorum fakat hiç anne olamamaktan korkuyorum.
Ya okuyunca biraz brn aklima geldim yani herseyimle ayni degiliz brnim suanki sevgilim cok iyi gercekten benim iyiliğim mutluluğum benim bir dediğimi iki ermez bende onu cok yakisikli bulmuyorum ama oyle cirkin falanda değil onu seviyorum ama aşikmiyim bilmiyorum gecenlerde ayrilcak gibi olduk sanki kavgamizin gidisatindan bunu hisseder gibi oldum böyle kalbimden birsey koptu sanki oturdum hüngür hüngür ağladım. Onunla mutlu bir evliliğim olcağını düşünüyorum sonucta kimse mükemmel degil. Benim hislerim böyle sizinkileri okuyunca biraz animsatti ama tam anlamiyla değil çünkü ben onu assalamam aksine onu iyi hussedircek seyler söylerim. Brnce sizde böyle düşünün herşey güzellik değil ya cok yakışıklı olsaydı da sizi üzmekten başka birsey yapmasaydi böyle düşünün. Herkesin bir yani guzelken bir yanı eksiktirMerhaba arkadaşlar. 3 yıldır evliyim.en başında aşk evliliği yapmadım.Birçok nedenden dolayı iyi bir hayat arkadaşı olabilir diye eşimle evlendim.Sonradan farkettim ki sevgisiz olmuyormuş.Sevemedim eşimi.
Eşim ise aşık bana.Sırf benim gözüme girmek için her şeyi yapıyor.Temizlik yemek vs.vs...Beni düşünür hep asla kırmak istemez.Bense bunları görmezden gelir hep aşağılarım onu.Benden 10 yaş büyük boyu benden kısa ve çirkin. Yüzüne her baktığımda onu çok çirkin görüyorum. Sevemiyorum.
Benim yaklaşımımdan olsa gerek cinsel hayatımız da çok kötü. Ayda 1 ya da ya da bazen bu süre uzayabiliyor.
Boşanmak istiyorum fakat o istemiyor.Açıkçası ben de rahatımın bozulmasından korkuyorum.Beni bu kadar seven birini bir daha asla bulamam gibi geliyor. Aklımda surekli boşanma fikri ama cesaret edemiyorum.yaşım 35 olacak ve ben anne olmak istiyorum.Aklimda bu düşünceler varken bebek olayını hep erteliyorum.zaten tüp bebek olacak.Normal yollardan olmuyor.
Kimseyle konuşamıyorum bunları.Buraya yazmak istedim.Bana da yol gösterin lütfen.çünkü ben yolumu bulamıyorum artık.Teşekkür ederim şimdiden.
Onunla sevgliyken bu kadar takıntılı değildim.Ama evlilik çok başkaymış.Bence mutlaka sevmek,sevginden emin olmak lazım. Eşim iyi bir insan.Iyi bir arkadaş ama işte bunlar yetmiyor sanki ya da benim kafam çok karışık.Ya okuyunca biraz brn aklima geldim yani herseyimle ayni degiliz brnim suanki sevgilim cok iyi gercekten benim iyiliğim mutluluğum benim bir dediğimi iki ermez bende onu cok yakisikli bulmuyorum ama oyle cirkin falanda değil onu seviyorum ama aşikmiyim bilmiyorum gecenlerde ayrilcak gibi olduk sanki kavgamizin gidisatindan bunu hisseder gibi oldum böyle kalbimden birsey koptu sanki oturdum hüngür hüngür ağladım. Onunla mutlu bir evliliğim olcağını düşünüyorum sonucta kimse mükemmel degil. Benim hislerim böyle sizinkileri okuyunca biraz animsatti ama tam anlamiyla değil çünkü ben onu assalamam aksine onu iyi hussedircek seyler söylerim. Brnce sizde böyle düşünün herşey güzellik değil ya cok yakışıklı olsaydı da sizi üzmekten başka birsey yapmasaydi böyle düşünün. Herkesin bir yani guzelken bir yanı eksiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?