Birikmişti yoktu.kredi çektik düğün vs.öyle hallettik.Parasi için değil yani.Ben de çalışıyorum.Hala kredi borcu ödüyoruz.Iyi bir insan diye evlendim iyi bir baba olur diye evlendim.Baştan parası var diye evleniyorsunuz sonra sevemedim..o zaman rahatınıza bu kadar düşkün olmayacaksınız sevebileceğiniz biriyle hayat mucadelesi vereceksiniz zora geleceksiniz biraz..
Haklısın. Hem kendi psikolojimi hem de onunkini bozuyorum.Kötü huyu yok.El üstunde tutar beni.Ama o boşanmak istemedikçe sanki ben de intikam alıyor gibiyim ondan böyle davranarak.Yaptığım yanlış.Belki de psikolojik destek almam lazım.Sağlıklı düşünemiyorum.Öncelikle cesur bi şekilde herşwyi yazdığınız için tebrikler.
Ama hali hazırla sizin için çırpınan birisine, eşinize, aynı yatağı paylaştığınız birisine bunları demenizde hoş değil.
Ayrılmak istemeyen oymuş aslında siz açık yüreklilikle söylüyormuşsunuz. O sevgisinden sizi bırakmıyo buda bir çıkardır bi anlamda, Sizinde çıkarlarınız var. Ozaman sevmeye çalışın. Kötü huyu yok madem kalbini sevin.
Yakışıklı ama kalbi çirkin birinide aynen o şekilde çirkin görüceksiniz zaten.
Kimse güzel/yakışıklı kalmıcak. 5-10 sene sonra gerçek bi dayanak isticeksinizdir..
Yada tamamen karar verip evden ayrılın blöf yapar gibi değil, baya baya terkedin çok problemliyseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?