• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizimmm

19 martta konu açıp yardım ve destek mesajları istemiştiniz. 6 sayfanın tamamı destek ve hatta insanların kendi hayatından örnek mesajları içeriyor.

Peki siz 1 aydır ne yapıyorsunuz ? Hayatınızı değiştirmek isteyip istemediğinize karar verin öncelikle. 29 yaşındasınız , bu sizin 2.evliliğiniz.

Eşinizi seviyor ve evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız ona göre davranın.

Eşinizi sevmiyor ve evli kalmak istemiyorsanız da harekete geçin.

Harekete geçmeyecekseniz konunuzu insanlara anlatmanın ve fikir almanın size faydası olmayacaktır.
Çok haklısınız ama sürekli takip ettiği için aşırı sinirli ve şiddete meyilli olduğu için giremedim siteye..
Bir de şöyle bi durum var ilk evliliğim olsaydı sonuçlandırmak kolay olurdu bu ikinci olunca hem hiç istemiyorum hem mecburum yani gerçekten çaresizim..
ne yapacağımı bilemiyorum çok aşırı mutsuzum

Bende anneyim.
Bir anne evladina bunu nasil soyler aklim kalbim mantigim hicbir noktam bunu kabul etmiyor edemezde..
Buyuk konusmayayim ama bana bunj söyleyen annenin yuzune bakmam.
Benim ölmemi istediklerini söylediler ailem boşanmam yerine.. hayattaki en korktuğumuz şey bu dediler. Hatta tehdit de var. Oysaki başımdan geçen bu yanlış evlilikler yaşanmadan önce beni seven bir ailem olduğunu zannediyordum.

Bende anneyim.
Bir anne evladina bunu nasil soyler aklim kalbim mantigim hicbir noktam bunu kabul etmiyor edemezde..
Buyuk konusmayayim ama bana bunj söyleyen annenin yuzune bakmam.
Keşke beni seven üzüntüden ölmemi istemeyen kişiler olsaydı hayatımda çok isterdim. İnanın yaşamak istiyorum ama benim ölümüm herkesin mutluluğu demek

Anneniz sizi gözden çıkarmış. Ne demek ölün gelsin ama boşanma.

Güzel bi mesleğiniz var. Gidin başka şehirdeki hastanelere başvurun işe girin. Boşanın ailenizle de asla görüşmeyin.Hatta beni o cehennemde bırakmaya ölmeme razı geldiğin için ben seni reddediyorum olmaz olsun senin gibi anne diyin annenize.

Ağlayıp sızlanıp durmayın artık. Dik durun biraz.
Çok haklısınız. Ben de ölmek için dua ediyordum şu mübarek günlerde. Çünkü insan annesine kötü davranır mı onu üzer mi hiç? Anneyi uzmeye ne hakkımız var(BENİ BU ŞEKİLDE SİNDİRDİKLERİ İÇİN EVLAT ÖLSÜN EVLAT YANSIN DEĞERLİ OLAN ATA DEDİKLERİ İÇİN) diye düşündüğüm için günden güne eriyorum.. tüm sağlığımı kaybetmeye doğru gidiyorum..

Insanlar metres olarak yaşıyorken siz Allahın emri ile evlenmişsiniz. Evlenmek ne kadar normal ise boşanmakta aynı şekilde normal.Kapınızı kapattığınız zaman yaşadıklarınızı sadece siz bilirsiniz.Evladı canına kıysa anneniz huzurlu yaşayabilecek mi? Sanmam.
Evladı canına kıysa huzurlu yaşarlar malesef çok istiyorlar bunu :(

Back
X