• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizimmm

Evet malesef evlendiği herkes mi kötü çıktı asıl sorun senin kızında derler diye çıldırıyor annem😞 dediğim gibi kendisini mükemmel tanıttı etrafımdaki herkes aşırı baskı yaptı bu çocukla evlen diye. Söylediği, yaptığı şeylerin %90ı yalan oluyor malesef. Onun haricinde aileme de saygısı yok ve görüştürmüyor evlenmeden once sürekli efendi efendi kapımıza gelirdi evlenince görüşmemi istemiyor ailemle
Bunlar için mi intihar etmek istiyorsunuz
Azıcık eğitin şu adamları madem düşündüğünüz gibi çıkmadıysa ıstediğin şekle sen sok. Alıştır öğret. Zamanla herşey senin istediğin gibi olur. Ha aldatma vs varsa onlara bisey diyemem.

Evet uzaktandı ve son ana kadar hep sürdürdü yalanları hatta kendisine itiraf ettirirken çok zorlandım söylemedi yine annesinden öğrendim bazı gerçekleri malesef evlendikten sonra..
Uzaktan insan tanınmaz güzel arkadaşım.Bir de 3 seneni böyle boşuna harcamışsın.Bilmiyorum senin eğitim durumun ne ? Çalışıyor musun ?

Size nasıl teşekkür etsem azdır öyle değerli ve güzel bir yorum yapmışsınız ki.. kalbimdeki ağrıyı hafiflettiniz Allah razı olsun.. annem diyor ki ben aetık evden çıkamam akrabaların yüzüne bakamam elalem bizimle alay eder. Kızına bak dikiş tutturamadı derler. Bu tarz şeyler söylüyor hatta çok daha fazlası da var. Zaten evlatlıktan reddederim diyor.. öyle dolu öyle yıpranmış bir haldeym ki. Zaten onların baskıları yüzünden evlendim. Her günüm zehir oluyor yediğim içtiğim zehir psikolojim bozuldu. Mesleğim var. Hemşireyim ben ancak 2. Eş kişisi yüzünden çalışmıyordum. Tekrar göreve dönmeyi düşünüyorum bu olanlardan sonra..
Ben sanki sizi hatirliyorum.
Burda konu actiniz mi evlenip istifa edicem diye?
Yanlis hatirlamjyorsam o zamanda size sakın istifa etmeyin demistik.
Eger.siz degilseniz de burdan örnek olun kimse icin isinizi birakmayın.
Hemen ise geri dönün ve bosanin.
Bosandiginizi herkese ilan etmek gibi bir zorunlulugunuz yok.
Annenizinde yok.
Bakın bu hayat sizin allah korusun hamile kalsaniz ne yapacaksiniz?
O zaman bosanmaniz daha da zorlasacak.
Herkes alisir merak etmeyin.
Sorun olursa da bosandi denilir gecilir cok buyuk bir mesele degil.

Bunlar için mi intihar etmek istiyorsunuz
Azıcık eğitin şu adamları madem düşündüğünüz gibi çıkmadıysa ıstediğin şekle sen sok. Alıştır öğret. Zamanla herşey senin istediğin gibi olur. Ha aldatma vs varsa onlara bisey diyemem.
Aldatma dahil hersey var böcugum. Okuduğu üni bile yalan

Anneniz sizi gözden çıkarmış. Ne demek ölün gelsin ama boşanma.

Güzel bi mesleğiniz var. Gidin başka şehirdeki hastanelere başvurun işe girin. Boşanın ailenizle de asla görüşmeyin.Hatta beni o cehennemde bırakmaya ölmeme razı geldiğin için ben seni reddediyorum olmaz olsun senin gibi anne diyin annenize.

Ağlayıp sızlanıp durmayın artık. Dik durun biraz.

Size nasıl teşekkür etsem azdır öyle değerli ve güzel bir yorum yapmışsınız ki.. kalbimdeki ağrıyı hafiflettiniz Allah razı olsun.. annem diyor ki ben aetık evden çıkamam akrabaların yüzüne bakamam elalem bizimle alay eder. Kızına bak dikiş tutturamadı derler. Bu tarz şeyler söylüyor hatta çok daha fazlası da var. Zaten evlatlıktan reddederim diyor.. öyle dolu öyle yıpranmış bir haldeym ki. Zaten onların baskıları yüzünden evlendim. Her günüm zehir oluyor yediğim içtiğim zehir psikolojim bozuldu. Mesleğim var. Hemşireyim ben ancak 2. Eş kişisi yüzünden çalışmıyordum. Tekrar göreve dönmeyi düşünüyorum bu olanlardan sonra..

Mis gibi işiniz varmış ya, inanmıyorum. Bir de eşiniz için işinizi bırakmışsınız. Elalemi boş verin, hangi zorluğunuzda sizi arayıp yardımcı oldular? Anca boş boş yaptıklarınız hakkında hüküm vermeyi bilirler. Ama bir işe yaramak için uğraşmazlar. Ayrıca size de kızdım, işinizi bırakmanızı isteyen biriyle neden evlendiniz? Sizi seven mesleğinizle, duruşunuzla, her şeyinizle sever. Sizi değiştirmek istemez. İşiniz sizin hayattaki devam edebilmek için en gerekli şeyiniz.

Ben sizin yerinizde olsam, annem sırf bu yüzden bana insan içine çıkamam diyorsa (ki kötü bir şey yaptığınız yok) asıl ben ona kırılır ve sevgisini sorgulardım. Benim ölmemi dileyen bir anneyi, ben annelikten reddederdim asıl. Muhtemelen okumamış bir insan anneniz, siz eğitim görmüşsünüz. Anneniz ataerkil düşüncede halbuki sizin işiniz varmış, mesleğiniz varmış. Ben boşanacağım deyin ve bitirin. Anneniz de isterse yanınızda durmasın. Duruşunuz sağlam olursa, kimse sizi tehdit edemez. 👍

Çok haklısınız ama insanlar çok kötü söylenecek şeyler şunlar; bunda da dikiş tutturamadı, geçimsiz dul kaldı gibisinden 😢
Kötü şeyler söyleyenlerin canı cehenneme, önce özel sektörde başlayın bu arada kpss çalışmaya çalışın. Atanırsanız zaten türkiyenin kim bilir hangi ucuna gideceksiniz. Kimse sizi hatırlamaz bile. Elalem ağzına bakarak yaşayan insanlardan sıyrılmaya çalışın. Ekonomik özgürlüğü olan hiç kimse ailesinin sözlerine kulak asmak zorunda değil, hayat benim size ne diyin ve görüşmeyin, isteyen kabullensin isteyen silsin. Biz ayaklarımızın üzerinde duralım kimseye eyvallahımız olmasın diye meslek sahibi olmadık mı, bu güç elimizdeyken kimsenin adımıza karar vermesine izin vermemeliyiz. Ha analık hakkından falan girecek olursa da, analık evladının eziyet görmesine destek olmak değildir arkasında durmaktır. Varsın reddetsin, bakalım senin arkanda durmadığı için allaha nasıl hesap verecek. Kimseye muhtaç değilsiniz lütfen bunu unutmayın

Ailem beni evlatlıktan reddedeceğini söylüyor bir daha asla görüşmeyeceğini
Devlet memurluğundan istifa ettiyseniz eğer bir dönüş hakkınız olması lazım, bunu araştırıp değerlendirin.

Sizi mutsuz olduğunuzu bile bile ateşte bırakan insanlar zaten reddetmiştir. Ayrıca eşiniz de onlarla görüştürmüyor. Şu halinizin reddedilmiş olmaktan bir farkı yok ki zaten.

Maşallah kafalar pırıl pırıl elalem kızı yine boşandı geldi demesin diye anne kendini vuruyor elalem için mi yaşıyorsunuz. Üç kerede bosanirim beş kerede millete neymiş

Gerçekten merak ediyorum acaba ölmeli miyim 2. Defa boşanmadan ötürü? Hayatıma son mu vermeliyim? Dinimiz büyük günahtır demeseydi 2 aydır bu dünyada değildim
tabi ki ölmeyin. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah. Bakın herşeyin çaresi var. Önce kendinize değer verin. Anneniz sizin evliliğinizi yaşamıyor. Bu sadece sizi ilgilendirir mutsuzsanız düzelecek gibi değilse ayrılın. ekmeğinizi kendiniz kazanın (maddi durumunuzu bilmiyorum) evlenmek kadar boşanmak doğal bi durum. bu kadar abartılacak bu kadar sizi eksiltecek bi durum değil yani. kız kardeşim iki kere evlendi boşandı nolmuş yani . ben 10 yıllık evliyim mutluyumda çok şükür ama yarının ne getireceğini bilemeyiz. evli olmak yada boşanmak bir başarı ya da başarısızlık değil ki

Herkes kendi hayatından sorumlu, kızı mutsuzluktan kurtulmak için boşanıyor diye kendini öldürecekse bırak öldürsün! Yazık ay kafaya bak...

Elalemin yüzüne bakamam elaleme güldürme diyor.. 😞

19 martta konu açıp yardım ve destek mesajları istemiştiniz. 6 sayfanın tamamı destek ve hatta insanların kendi hayatından örnek mesajları içeriyor.

Peki siz 1 aydır ne yapıyorsunuz ? Hayatınızı değiştirmek isteyip istemediğinize karar verin öncelikle. 29 yaşındasınız , bu sizin 2.evliliğiniz.

Eşinizi seviyor ve evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız ona göre davranın.

Eşinizi sevmiyor ve evli kalmak istemiyorsanız da harekete geçin.

Harekete geçmeyecekseniz konunuzu insanlara anlatmanın ve fikir almanın size faydası olmayacaktır.

Merhaba arkadaşlar. Daha once de birkaç konu açtım fakat yeni üye olduğum için konularım yanlış yerdeydi. Ben çıkmaza girmiş durumdayım. Hiçkimsem yok bu yüzden sizlerle paylaşıyorum. Malesef 2. Evliliğimi yaptım şuan. 1.den şiddet eve hapsetme ailesinin kölesi yapma gibi sebeplerden boşanmak zorunda kaldım. Daha sonra 2.yi tanıdım. 3 sene tanışıklık oldu.. evlendikten sonra bir sürü sorunumuz olmasına en çok rahatsızlık duyduğum şey YALANLARI. Malesef dürüst olmayan insanlardan soğuyorum. Her konuda yalan söylüyor. Hiç mutlu değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme durumu anlattığımda annem bir kere daha boşanırsan beni siyahla vur ben yaşayamam dedi. Hergün azap çekiyorum. İntiharı çok düşündüm ama dindar olduğum için yapamadım büyük günahlardan diye. Annemi de çok seviyorum onun üzülmesini asla istemiyorum ama hergün ölüyorum. Lütfen bana dua edin ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ah ah bu elalem varya hepsinin cani cehenneme. Elalem her halta bi laf soyler her seye yorumu bulunur. Annenize siz konusun kizinin gozunde eriyip gitmesi mi daha iyi yoksa sana laf gelmemesi mi dersiniz. İntihari bile dusundugunuzu soyleyin. Bu sizin hayatiniz. Bende aileme laf gelmesin etmesin istemem evet ama arada sevgi yoksa dayanamiyorsaniz da bu nedir yani. Artik bosanmalar oyle yaygin ki herkes bosaniyor normalleşti, bi gun konusurlar iki gun konusurlar. Pardon ama laf eden de dönüp de kendi kicina acip baksin, kendindekini gormeden empati kurmadan kim ne degil bilmeden akham kesmek kolay.

Back
X