Çok çekingen ve utangaç

Melissa20

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
70
3
6
Ankara
Selam. kadınlarkulubune yeni üye oldum. sözlükte yazıyordum ama orda sapık çoktu bıraktım.

Üniversite öğrencisiyim 1. sınıftayım. Sınıfımızda bir çocuk var. Garip biri. Yani nasıl diyim hep tek takılıyor ve kimseyle bir iletişim kurma çabası içerisinde değil. Herkese karşı çok soğuk ve mesafeli. Sınıfın çoğu kaynaştı gibi ama onun kimseyle bir arkadaşlığı yok. Utangaç ve çekingen biri yani bir kızla sanki daha önce konuşmamış gibi. Geçen kızlarla boş masa bulamadık onunkine oturduk ve bizle konuşurken kasım kasım kasıldı. Zor konuştu. Ama diksiyonu iyiydi. Hoşlandım onun bu çekingenliğinden biraz sanki. Yani ne biliyim düşünceleri hoşuma gidiyor fakat etrafta fırsatçılar var. Erkeklerden ziyade kızlar sırf eve çıktığı için onunla takılmak istiyor. Pek yüz verdiğini görmedim şuana kadar. Cinsellik ve evlilik konusu hakkında 3-5 arkadaş o ve 2 erkek daha vardı konu açıldı rahatça konuştuk ve hiç utanıp sıkılmadan bakir olduğunu daha önce hiçbir kızla bile çıkmadığını yalnızca 2 kez aşık olduğunu ve reddedildiğini söyledi. Çok inandırıcıydı zaten hal ve hareketleriyle öyle diğer yalaka erkekler gibi değil. Kendisiyle nasıl ulaşabilirim sizce kızlar ? Yani ne yapmalıyım ? Diğerleri gibi olmadığımı göstermek istiyorum. Ondan hoşlanıyorum. Sakarlığı mesela komik biraz. Elinin ayağının birbirine dolaşması felen. İstemsiz şekilde kızları güldürüyor. Salağa yatmıyor. Aslında çok ciddi bir duruşu ve belli bir ciddiyeti var. Herkesle çok mesafeli. Yani ne biliyim şimdiye kadar hiç ilişki yaşamamış biri neden bu kadar soğuk olur ki insanlara ?! anlayamıyorum. Ben önceden galiba büyük bir ihanet yaşadı ondan böyle diye düşünüyordum ama öyle olmadığını söyledi. Birde şu huyu var ki çok sessiz. Yani muhabbet edebileceğiniz biri değil gibi. Yanında sıkılabiliyorsunuz eğer muhabbeti siz başlatmaz yada devam ettirmezseniz öyle susuyor put gibi. Ona ulaşmak istiyorum ama korkuyorum. Ya reddederse diye. Yani diğer yalaka uçkur sevdalıları reddedse umrumda olmaz ama o diğerlerine benzemiyor. Benim şuana kadar 2 ilişkim oldu. İlkinde salak gibi aşıktım ve kullandırdım kendimi bu hataya düştüm. Anal seks yaptık. İğrençti. Diğerinde ise bir daha aynı hataya düşmedim benimle ilişkiye girmeye çalıştı ve terk ettim. Sonraki zamanlarda uzun süre yalnızdım çünkü bu yaptığım yüzünden kimseyi hak etmediğimi düşünüyorum. Pis biri olduğumu ve yalan söyleyerek kimseyi kandırmamam gerektiğini düşünüyorum. Bunu hangi erkeğe söylerseniz söyleyin sizden uzaklaşacaktır. Bunu söylemezsem kesinlikle vicdani yönden çok kötü olurum. Yani mucize olsa ve beni kabul etsede bunu ona söylemeliyim. Cinsellik konuştuğumuzda bakireliği övdü önemli olduğunu söyledi. Cinsellik yaşayan kadınların cinsellik yaşamış erkeklere layık olduğunu ve zaten ALLAH'ın herkese gönlüne göre nasip kıldığını söyledi yani zina yapan kadın ne olursa olsun zina eden erkekle evlenirmiş ama ne kadın ne de erkek bunu birbirlerine anlatmayacakları için sırları kendilerinde kalacakları için biribirlerini temiz sanırlar dedi. Biraz mantıklı geldi sanki. Burda görüyoruz kızlık zarını diktirmek için uğraşanları onların evlenecekleri erkekler acaba ne kadar temiz ki ?! Temiz olmasa bile temizler. Bu kızlık zarı diktirenlerde temiz olmasa bile temizler. Bilemiyorum şimdi ne yapacağımı. Gerçekten çok utangaç ve çekingen. Kadınları cinsel obje olarak görmediğini söyledi. Uçkur sevdalısı erkeklere laf etti yanındakiler tam bu tanıma uygundu biraz alındılar. Kadın sevilmek için yaratılmıştır vajinası kanasın diye değil dedi. Bu bekaret beyindedire gönderme yaptı. Aramızda daha önce cinsellik yaşamış arkadaşlar vardı. Dürüstlük ve güven sarsılırsa ki bu yalanlar elbette ortaya çıkacaktır o zaman ortada ne aşk kalır ne sevgi kalır ikiside çatlar dedi. Ona hak verdim yani ben evlensem ve kocam anal seks yaptığımı öğrense bana ne kadar güvenir yada o beni aldatsa ben bunu öğrensen yada bir sırrını öğrensem sonrasında ona eskisi kadar güvenemeyeceğimi düşündüm. Konuşmalarına hep ya ünlü düşünürlerden sözlerle yada şiirlerle devam etmesi çok hoşuma gidiyor. Yani deneme yazarı gibi sanki kendisini anlatıyor kendisinden örnek veriyor. Şiirlerle yada sözlerle olayı açıklıyor. Ama aynı zaman çoook tatttlııı ve çekingen. Üzgünüm kızlar uzattığımı biliyorum ama bunu hiçbir arkadaşımla paylaşamam. O yüzden içimi size döktüm. Ne yapmalıyım ? Yani hiçbir kızla yada erkekle samimi değil. Hep yalnız. Bazıları ibne diyor gerçekten öyle olma ihtimalinden bir ara çok korkmuştum çünkü yani bir erkek nasıl hiç bunu şey yapmaz ki ?! Belki zaten sevgilisi vardır felen diye düşündüm ama 1000 km uzaklıktaki başka bir şehirden geldiğini öğrendim ve yani gerçekten öyle olsaydı hemen istediğini elde edebilirdi sırf eve çıkıp birşeyler yaşamak için fırsat kollayan kızlar vardı onları kabul edebilirdi ama hepsini reddetmiş. Offff yaaa kendimiii iğrenç hissediyorum ya

seni bilemem ama ben hep sessiz sakin içine kapanık tiplerden korkmuşumdur
bastırılan bişeler varmış gibi gelir
çok normal gelmiyo bana bir erkeğin öyle olması
psikolojik bi vaka olarak görüyorum
yanlış anlama bu sadece benim görüşüm

Ya evet arkadaşlarımdan bazıları prsikolojik rahatsızlığı olduğunu söyledi bozuklukları vardır diyen oldu. Badak diyorlar ama yüzüne karşı diyen olmadı tabi. Badak ne demek pek tam olarak bilmesemde herkes farklı birşey söylüyor.

Canım milletin dediklerini boşver. Anladığım kadarı ile sen daha önce yaptığını söylemek istiyosun. Ama çocuk şu anda sana aşık olmadığı için bunu kabul etmeyebilir. Seçim senin. Söylediğinde çocuk bunu başkalarına da anlatabilir. Nasıl güveneceksin. Söylemessen de senin için rahat eder mi onu bilmem. Karar senin. Ama ben senin yerinde olsam başkalarına söyleyeceğinden emin olmadığım için söylemezdim.

İnsanlar 1 yıl içinde bile o kadar değişebiliyorlar ki.. Bende ilk basta senin bahsettiğin kişiyle ortak özellikleri olan, çok zeki, yakışıklılık potansiyeli oldukça güçlü ve sessiz birinden hoşlanmıştım. Hani derler ya erkeklerde reddedilme korkusu vardır ve daha önceleri reddedilmişse bir kıza açılmaları ve yaklaşmaları daha zor olur diye. Tüm sevecenliğimle ona yakınlaşmaya basladım. Yanına oturmaya basladım bir şekilde. Sınıfa en erken gelen o oluyordu genellikle. Yalnız kalabilmek, onunla konuşabilmek için evde sabah 6 da çıktığımı hazırlıyorum normalde 7 de çıkarken. (okulum ve evim arasındaki uzaklık 1 buçuk saat bu arada, gereksiz de olsa ayrıntı diye belirtmek istedim) En son elime gecen neydi? En bastan benden hoşlanmamıştı zaten. Bende hoşlansın diye ona yakınlaşmaya çalıştıkça öz güvenini artırdım.Ne konuşuyordunuz dersen; onun hayallerini soruyordum. En sevdiği filmlerden, dizilerden konuşuyorduk. Ama hep onu bir şekilde övüyor, hep ondan konuşuyordum.(sen yapma) Veee tam bir canavar yarattım. Bahsettiğim insanın yeni versiyonu artık kendini Türkiye deki en zeki, yakışıklı ve kızların hasta olabileceği biri sanıyor, yanımda da nefret edilesi kız muhabbetleri yapıyor. Kısacası, benim hatamdan ders çıkar, ona yakınlaşmaya başladığın sıralarda bu potansiyeli gördüysen hemen uzaklaş. (biliyorum yasak elma her zaman caziptir, çekicidir ama kaybeden en sonunda sen, gururun ve öz güvenin oluyor.) Eğer bu potansiyeli görmediysen, yavaş yavaş seninle ilgilenmeye başladıysa ve herhangi bir ego yükselmesi yoksa da sakın kaptırma, kaçırma. Böyleleri sık sık karsına çıkmaz zira :)

Ben de senin gibi saf bir kızım canım hiç merak etme. Nerde bir salak var gider onu buurum ama tecrübelerimden dolayı söyleyeyim daha yaşın küçük acele etme daha iyilerini bulursun bir ikincisi de utangaçlıkla pısırıklığın, nerde ne konuşacağını bilmediği için susmanın ve ruh hastası olmanın arasında çooooooooooook ince bir çizgi var kendi hayallerimizle süsleyip farkına varamadığımız.

Dediğin gibi canım bende korkuyorum yani karşımda bir sur var sanki yani kale var ve içini göremiyosun nasıl biri gerçekten senin dediğin gibi olur mu olmaz mı ? bu yüzden temkinli olmak istiyorum ama şu ego yükselmesi konusunda çok karamsar ve aşağılık kompleksli biri. Entelektüel yani ortamda mesela bir kitap hakkında konuşuluyor o ben daha önce okudum diyor ama kendini övmekten nefret eden biri olduğunu söyleyebilirim. Ben ona istemsiz bir şekilde aptalca çok entelektüelsin dediğimde yüz ifadesinde bir değişme olmadı ve dalga geçtiğimi felen sandı sanırım. Karşısındaki insanı yücelten kendini ezici konuşmaları var. Çok donuk ve ciddi bir yüz ifadesi var. Şuana kadar güldüğünü görmedim. Birde garip çok garip ve gizemli ya. Nasıl anlatsam çocuk kendine bir alfabe yapmış evet bi alfabe yapmış kendine nasıl oldu bilmiyorum ama böyle mesela dersteyken bile birşeyler yazıyor. Ne yazıyorsun diye soranlara 'Hiççç' felen diyor. İnadına sataştım ne olduğunu anlamak için bi alfabe yaptım deneme tarzı günlük tarzı yazıyorum dedi. Garip biri. 1. sınıftayız eve çıktı direk. Niye diye sorduk 'İnsanlarla pek anlaşamıyorum, insanların dostluğunu hayvanlarınkine tercih ediyorum' dedi. İnsanlara tahammül eşiğinin az olduğunu söylüyor. Yani tanımak zor gerçekten ama bir konuşursa öyle acı şeyler anlatıyor ki milletin yüzü düşüyor. Çok sessiz biri. Şunu rahatça diyebilirim ki geçmişi pek iyi değil ve çok asosyal. Öyle okul sonrasında onu göremezsiniz. Sınıfça toplanıyoruz onu herkes gelse bile emin olabilirsiniz o gelmiyor.

Kesinlikle canım bende o ince çizgi yüzünden temkinli olmak istiyorum. Yani bilirsin kim bir ruh hastasıyla uğraşmak isterki. Aşk afedersiniz ama otada konuyor b.kada. Yani kimse isteyerek yada bilerek aşık olamaz. Bir bakarsınız ve olmuş. Birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var ama kimse yok yanımda. Ne yapcam ben ya offff !!!

Ya kaybetmekten korkuyorum. Aşk farklı bişey yani onu hergün görüyorum ve ya başkası benden önce teklif ederde onu kabul ederse diye korkuyorum. Gerçi şuana kadar kabul etmedi. Muhabbetler dönüyor kızlarla aramızda her bi kızı reddettiğini duyduğumda çok korkuyorum gidip söylemek istiyorum. Offf offff ya çok kötü herşey. Benide reddeder. Napcam bilemiyorum.

Benim sevgilim de çok utangaç ve çekingen. Yapısal olarak böyle. Bir sorun olduğunu düşünme. Yapısı öyledir. Ya da bir şekilde fırsat olmamıştır birileriyle tanışmak. Sen ondan hoşlandığını belli et. Yoksa yaklaşamaz sana. Zor yanları var ama aynı zamanda çok hoş bir durum

Şuana kadar kimseyle çıkmadığını öğrendim. Arkadaşlarla konuşuyorum ve onun yalancı olduğunu söyleselerde ben ona inanıyorum. Yani tamam erkekleri çok biliyor değilim ama ne biliyim yani 20 yaşına kadar bir erkek hiç cinsellik yaşamayıp biriyle çıkmamış olamaz mı ?! Ya korkuyorum. Çünkü çok mesafeli özellikle kızlara karşı. Erkeklerlede çok iyi anlaştığını söyleyemem. Hep yalnız. Yanına oturduğunuzda hiç konuşmuyor yani sohbet açan kişi değil. Konuşkan değil. Kızlarla masasına oturduğumuzda kasım kasım kasıldığından masadan hemen kaçmak istediği yüzünden anlaşılıyor. Ama çok komik ve eğlenceli biri. Ona nasıl yaklaşıcağımı bilemiyorum. Nasıl başlamalıyım nereden konu açmalıyım..

Son düzenleme:

Benim fikrim direk gidip açılma. Hoşlandığını belli et. Tabi abartıya kaçmadan. Biraz iletişime geçtikten sonra onun sana bir şeyler hissedip hissetmediğini anlarsın zaten. Eğer hissettiğini anlarsan onun sana açılmasını sağla. Ama bunun için onunla vakit geçirmen lazım. Bir kere aynı ortama girmişsiniz zaten. Bir de onunla başkalarının yanında cinsellik konularına hiç girme.

Sen anlatınca bir an aklıma the big bang theory'deki Sheldon Cooper geldi:) Kendine bir alfabe yaratmışsa gerçekten zeki bir insana benziyor. Eğer çok zeki biriyse, bu tür insanların diğer insanlarla ilişkilerinde zorluklar çıkıyor. Yani sosyal yaşamlarında ve ilişkilerinde pek iyi olmazlar. Bir konu hakkında ona danışırsan, entellektüel bir sohbete girersen onunla yavaş yavaş sana yakınlık duyacağını düşünüyorum. Böyle insanlar anlaşılmayı, kendilerinin bu konular hakkında bilgili olduğunu kanıtlamayı sevebilirler. Mesela sohbet başlatırken şu aralar değişik kitap okumak istiyorum, fikrini alabilir miyim, neleri önerirsin diyerek konu başlatabilirsin. Sonra bu kitaplar hakkındaki fikirlerini, neden öyle düşündüğünü sorabilirsin. Dipnot: Genellikle kısa cevaplar veremeyeceği, ucu açık sorular sor bence.(.. seviyor musun yerine; ..neler seviyorsun gibi) Zaten asosyal ise, seninle bir şeyler paylaşmanın zevkini alıp, sana yakınlık gösterebilir. Bu da diğer kızlara göre sana avantaj sağlayabilir. Ama onu durmaksızın konuşturmaya çalışma, ya da bakışlarınla rahatsız etme çok fazla. Yani üstüne gitmeden yavaş yavaş muhabbet aç ve hemen ondan hoşlandığın sinyalini verme. Yavaştan, ağır ağır ilerle. tabi "bence". Bir de biraz sohbetiniz ilerlerse ailesi hakkında, özellkle annesi hakkında sorular sorup onu tanımaya çalışabilirsin.

Dediğin sheldonu tanımıyorum bilmiyorum ama dediğin gibi onunla yakınlaşmak için film önerebilir misin felen şeklinde konuşuyorum ama hiç yalnız kalmıyoruz yani masada kesin ondan başka erkek ve kızlar oluyor. Ya yalnız oluyor yada 3-5 kişi ile beraber kimseyle başbaşa olmuyor. Valla da vinci şifresi gibi ya sanırım bende onun bu gizemine aşığım birazda... Evet zekiliği konusunda şöyle diyim ya onu övmüyorum ama gerçekten alfabesini okuyamazsınız. Arapçadan daha güzel ve değişik ama güzel yani estetik açıdan. Başka alfabeden harf çalmamış bildiğin kendi alfabe yapmış. Onunla başbaşa nasıl kalabilirim bilmiyorum yani illaki oturduğu masada 3-5 kişi oluyor dediğim gibi. Hiç kimse olmadığında ise ben arkadaşlarımla felen oturuyor oluyorum tek başıma yanına gitsem arkadaşlarımın dilinden kurtulamam. Çok gıcıklardır. Benden başka kitap konusunda fikir soranlar felen oldu kurduğu cümleler çok kısa ve anlaşılır. Ya napıcam bilemiyorum. Ama film zevkini öğrendim. Tarihi ve Savaş filmlerini sevdiğini söyledi. Ben romantik ve aşk konulu film önerisi sormuştum. Bana kasımda aşk başkadırı ve incir reçelini izlememem gerektiğini söyledi. Masadaki angutlar +18 film isimleri söyledi ve sanırım masadaki kızlardan benden başka anlayan olmadı. Abaza çok ama bu çocuk kendi halinde. Onu hiç bi kıza yavşarken görmedim. Ya bilirsiniz şimdi başbaşa kalmadan onunla çokta rahat konuşamam ve onunla pek başbaşa kalamıyoruz. Yani bir bilseniz dururumumu gerçekten bir yerden açık vermem şart gibi ya. Kız arkadaşlarım gıcık ve ya onlar bunu bilicek ve bana köstek olucak yada ona buluşma felen teklif edicem. Başka yolu yok gibi. O kadar yalnızım ki kendi kendime dertleşiyorum.

Aynı sınıftaydınız değil mi, kimsenin gözüne batmadan onun yanında oturmayı, ders aralarında onunla konusmayı deneyebilirsin. Bu arada arkadaşların sana destek yerine köstek olacaklarsa hiç onlarla arkadaş olma daha iyi. Kimlerle takılırsan karşıdan bakan kişi senin arkadaşlarından farksız olduğunu görmeyecektir. Arada onun yalnız konusabilme fırsatı yakalarsan "kız arkadaşlarının senden bijraz farkı olduğunu", iğnelemeden vurgulayabilirsin. Kaldı ki, facebooktan da konuş istersen. Ya da ben de alfabeni öğrenebilir miyim diyebilirsin. Onun yaptığı şeylere ilgi göstermen hoşuna gidebilir. Kendinizi tanıtmaya fırsatınız olursa, sizin de bilgi alımına açık, fazla kibirli görünmeden kendinize değer veren ölçülü biri olduğunu hissettirebilirsiniz. Bir de onunla konusurken cinsellik konularına giren taraf siz olmayın. Onunla o muhabbetleri yapmayın. Ziora, bir erkek normal bir kız arkadaşıyla yaptığı muhabbetin aynısı çıktığı kızla yapmak istemez. yada cıkmayı düşündüğü. (Bi de bunları ben yapabilsem, hep sonradan jetonum düştüğü için kaybediyorumm )

Evet aynı sınıftayız. Ya göze batma sıkıntısı malesef arkadaşlarım. Çok uyuzlar hiç böyle değillerdi. Bilirsiniz hoşlandığınız kişinin karşısında konuşamazsını onun yüzüne bakamıyorum ki bide yanında düşünebilirken prova yapsamda konuşamam. Facebooku yokmuş Twitterıda yokmuş, neden yok dedik sosyal biri değilim dedi. Alfabesine ilgi göstermeyi düşündüm bende fakat bu alfabe muhabbeti ortamda açıldığında kendisine sordular yazdığını okur musun diye eğer okuyacak olsaydım okuncak birşey yazsam türkçe yazardım dedi. Yani alfabeden muhabbet açamam. Pekte birşey yaptığını görmüyorum devamlı yazıyor yalnızken. Eğer masasına sınıftan oturanlar olursa dinliyor genelde. Çok az konuşuyor. Çok gizemli. Bilmiyorum altından birşeyler mi çıkar acaba. Beni korkuttular birazda ya. Cinsellik konusuna girersem başlamadan kaybedeceğimi düşünüyorum. O kadar aptalım ki ha bugün ha yarınla geçiriyorum günlerimi onu hergün gizlice izliyorum. İzlendiğinin farkında olmadan masum masum yazıyor. Bazen yazarken gözlerinin dolduğunu gördüm. Dedim gibip sorayım sonradan vazgeçtim. Tersleyebilir diye.

Gizemli olan her şey biz insanların ilgisini çeker, o şifreyi çözmek, ve anahtarın tek sahibi olmak isteriz. Çok derin, duygusal, zeki birisi anlaşılan. Üstelik de gizemli olunca ister istemez hoşlanmışsın. Arkadaşlarının ne dediğini umursama bence, git, istediğin gibi onun çok üstüne gitmeden konuş. Samimiyetinden emin olur ve rahatsızlık duymazsa yavaş yavaş sana kendini açacaktır. Eğer seninle ilgilenmezse, senin anlattıgın birşey hakkında ilgi duyup sana sorular sormazsa da kendini çok hırpalama. Sonunda çok üzülürsün bence. Umarım benim başaramadığımı sen başarırsın, gelişmelerden haberdar edersen bir ayrı mutluluk duyarım, merakta koyma beni-bizi :)

Ya kızlar beni yanlış anladı sanırım. Ben arkadaşlarımın olduğu masanın uzağından dolaşıp arkadaşlarımı görmemiş gibi yaparak onun masasına gittim ve oturabilir miyim ? dedim buyur etti. Yine yazıyordu. Yapmamalıydım ama aptal gibi sordum yazı şeyini ve bundan çok rahatsız olduğunu gördüm. Yani onu sorumla çok rahatsız ettiğimi anladım. Yazmayı bıraktı. Tabi ben öyle mal gibi kaldım. Sonra özür diledim cevap vermedi. Bana neden kendisi ile ilgilendiğimi sordu. Şok oldum diyebilirim. Yani hiç kimseye bundan bahsetmemiştim ondan hoşlandığımdan ve o bunu anlamış bana benimle açık konuş dedi. Konuşamadım salak gibi seni seviyorum diyemedim lafı aptalca dolandırdım ve reddettiği aptal kızlardan bir farkımın olmadığını gösterdim ona. Bana şiirle cevap verdi. Kendimi kötü hissettim ağlayacak gibi oldum ama bana kırıcı sözler söylemedi yani ben salaklığıma ağlayacaktım az kaldıydı. O benden özür diledi. Sadece özeline değinilmesinden çok rahatsız olduğunu ve bazen bu yüzden saldırgan olabildiğini söyledi. Nedensiz bir biçimde içimde bir güven hissettim ama keşke aptalca lafı dolandırcağıma ona söyleseydim. hoşlanıyorum diyemedim. O zaman ben yanlış anlamışım seni çok özür dilerim dedi. Bende onayladım bunu. Herşeyi mahvettim. Başlamadan bitirdim herşeyi. Çok kastım çok heyecanlıydım ne yaptığımı bilemedim. yapılacak birşey kalmadı galiba şu saatten sonra. Ağlamaktan başka...

Kendini eşine saklayan bir insan olabilir yada yapısı gereği uzak duruyor olabilir ama unutma daha ilk sene ve insanlar üniversitede de çok değişir seneye tanıyamabilirsin bile. Seni olduğun gibi kabul edebilir etmiş gibi de görünebilir oda onun düşünce yapısının şekline göre değişir.

Benim üni. zamanında da bu karakterde biri vardı kızlar üstüne düşerdi ama çıkar amaçlı zeki ve dersleri çok iyiydi kendide insanları kıramazdı yardım ederdi ama bu ilk seneydi sonradan oda çoştu millet neler yapıyor ben niye yapmayayım diye.

Dediğin gibi olur mu bilmiyorum artık hiçbirşey bilmiyorum bilmek istemiyorum. Çok canım sıkkın. Onun yüzüne bakamam artık. İnşallah dediğin gibi olmaz. Ya bi ara konu açılmıştı cinsellikten felen masa çok kalabalık değildi. O bunu zina olarak değerlendirdi. Konuyu açan ateist olduğunu söyledi. Zina olarak değerlendirmesi senin dediğin gibi dini yönü ağır basıyor eminim çünkü kızlarla tokalaşmıyor bile. Elimi havada bırakmıştı benimde. İnsana kendini aptal gibi hissettirdiğinin farkında ardından özürde diliyor. Umarım dediğin gibi biri çıkmaz artık gerçeği zaman gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…