güzelim kocaman yazmışsın eski sevgilimle anal ilişkiye girdim diye, neyin kafasını yaşıyosun ya ahah
ben diktirmedim hayatım, bak dolan hiç bi başlıkta da bulamazsın :) neden biliyo musun? diktirmem için nedenim yok çünkü. evli değilim, evlenmeyi düşünüyorum sadece. sevgilimi kandırmama gerek yok, onu da ilk defa duyuyorum açıkçası sen çok okudun galiba o taraflarda başlıkları. biz her fırsatta sevişiyoruz zaten, gizlimiz saklımız yoktur. bakalım mezuniyetime gelicek 15 gün sonra, baya da özledik birbirimizi. ben pragdaydım o vanda, bu sene baya bi ayrı kaldık...
ah ah, biraz büyümen lazım bunu anlaman için.
bişi sorucam dürüst olmak bu kadar zor mu senin için? kalkıp bana bunları söylüyosun iyi tamam da, durumun trajikomik değil mi sence de.. evet seni kendimle karıştıramam zaten açıkça söylemek gerekirse ben anal ilişkiye girmedim hiç. anüs kasları için çok zararlıymış mesela ve çok acıyormuş. bi de en kötü şeylerden bitanesi yani adam gibi sevişmek varken neden ters ilişki? çok fena çok. ona üzüldüm, baya kötüymüş yani.. sence nasıl diye sormicam ama. belli ki rahatsız oluyosun. neyse ki bu yanlış birşey değil, seni bununla yargılayacak değilim senin bana yaptığın gibi. hayatta her şey olabilir melis, insanız sonuçta. önemli olan hatalardan ders çıkarmak. bende hatalar yaptım yanlış insanla birlikte oldum, ilkimdi ama yapıcak biş yok. bi hata yaptım ve bunun pişmanlığını yaşadım, o da orda bitti. kimse beni yargılayamaz buna hiç kimsenin hakkı yoktur. sence var mıdır gerçekten? biraz feminen ol, biraz kendini bil. ama yalanla değil dürüstçe savun kendini. evet yanlış biriyle birlikte oldum, bi hata yaptım(hatam yaptığım şey değil kişinin yanlış oluşunu görememem ayrıca) ama altüstü iki damla kan için kendime ya da başkasına mı zarar mı veriim? insanlıktan bahsediyorum melisa anlıyor musun, insan olmaktan? bu hayatta ne acılar var ya, kendi dünyandan çık biraz hayata bak.
insan her şeye göğüs gerer ama kendine dev aynasında bakmadan kalkıp sana ya da başkalarına dil uzatan hipokratları hoş görmez. kendinden pay çıkar anlatmışsın durumunu, sana kalkıp biri senin gibi konuşsa senin hoşuna gider mi? o yüzden sende dürüst ol. o yüzden diyorum, başkası gibi davranma. anlayışlı ol, saygı duy, kendinden pay biç, insanlara bu kadar kolay dil uzatma. hayatta gerçekten sevilmek istiyorsan öncelikle gerçekten sevmesini bil.
ben şanslıyım ki doğru insanı buldum ve daha başlamadan her şeyi anlattım. hatta git düşün dedim 1 gece düşündü ve ertesi sabah geldi yanıma, sarıldı bana. ben seni istiyorum sadece ve hayatta tek istediğim bu dedi. bi daha da bu konu hiçbi şekilde açılmadı. açarsa kaybedeceğini biliyor çünkü. ben dürüst davrandım o da çok büyük şekilde bana saygı duydu. her şeyi baştan anlattığım ve bunu kabul ettiği için bunu ardımızda bırakıp çok güzel şeyler yaşadık. dört yıldır da yaşamaya devam ediyoruz :) hayat batığın küçük pencere kadar değil.
emin ol yalan söylemekle paçayı kurtaracağını sananlar hayat boyu vicdan azabı çekecek, kocalarından sır sakladıkları için tam olarak mutlu ve huzurlu yaşayamayacaklar. bunu yapan kızların çoğu da 23 yaşından küçükler. ben 28 yaşındayım ve bunu yapanlara cidden üzülüyorum. her şeyi bırak öncelikle bi kadın olduğum ve bunu dürüstçe yaşadığım için kendimle gurur duyuyorum ben. o yüzden belki de böyle açıkça konuşuyorum seninle anlıyor musun? o yüzden yok kesip diktirmek filan artık bunu söylemeyi kes.
sende bu kadar sıkıntı yapma yani neyi saklamaya çalışıyosun. kim mükemmel bu hayatta, neyin çabası bu? dürüst olsana, o sensin. kendinden mi utanıyorsun yani. hepimiz insanız kimse de öyle mükemmel değil. yapma bunu kendine, genceciksin daha. valla zihnini özgürleştir biraz. 1. sınıf olduğunu okudum onun için bi büyüğün olarak samimi bir şekilde konuşuyorum senle. bende zorlu bi üniversite hayatı geçirdim. hiç arkadaşım yoktu. istanbulda yapayalnızdım. ama bitirdim ve yüksek lisansımı yaptım. yurtdışına gittim, avrupayı gezdim.. çok okudum çok öğrendim.. çok güzel arkadaşlıklar kurdum, tatlı çocuklarla da çıktım. çünkü nefret dolu değil sevgi dolu bi insanım. ve yaşadığım bi hayat var, insanım ben. her şeyden önce saygı duyarım insana, tabi insan olduğu sürece.
duyuyor musun beni, anlıyor musun? sana bi abla tavsiyesi, kendini sev kendinle barışık ol. yapılan hatalar insana doğruyu öğretir. hatalarınla barış, onları tekrarlama ama hiç yapmamış gibi de davranma. kendini kandırınca hiç olmamış olmayacak. bırak milleti kimseyi düşünerek hareket etme. dürüst ol dürüstçe yaşa hayatı. korkma, inan büyüdükçe sana öğretilen sana yedirilen yalanların-korkuların aslında var olmadığını anlayacaksın. kandırılmış hissedeceksin kendini ve toplumun kendi pisliğini örtmek için seni nasıl kullandığını anlayacaksın. ayrıca bu kadar kin, bu kadar öfke ruhu çürütür. insanlara da saygı duymasını öğren yoksa yalnız kalırsın ve saygı duyulmazsın.
sana gayet samimi olarak yazdım melissa uzuuun uzuuuun. demek istediklerimi düşmanca değil doğruca anlarsan sevinirim. ama üslubuna yaklaşımına devam edersen yapılabilecek bir şey yoktur artık senin için. ben görevimi yaptım. umarım hatalarını ve kendini sevmeyi başarabilirsin..
sevgiler.
Yaptığının arkasında duran güçlü kadınlar oldukça bu ülke de kadınların değeri artacaktır, sizi tebrik ediyorum ben bile sizin ile gurur duyuyorum.