Çok çekingen ve utangaç

Yaptığının arkasında duran güçlü kadınlar oldukça bu ülke de kadınların değeri artacaktır, sizi tebrik ediyorum ben bile sizin ile gurur duyuyorum.

kısa ve öz birşey söylemek istiyorum eğer bu çocuk seni severse gerçekten asla bırakmazmış gibi gelio ama yaptığın ne kadar doğru bilmem ama söylersen senden tiksinir ..yine de sen bilirsin her şey gönlünce olsun :)
:)

:)

Yaptığının arkasında duran güçlü kadınlar oldukça bu ülke de kadınların değeri artacaktır, sizi tebrik ediyorum ben bile sizin ile gurur duyuyorum.

evet Nihalicim.. kadınız biz, bu ülkede ortak bir kaderi yaşıyoruz aslında hepimiz. aynı kaderi yaşadığın kadına sahip çıkmak varken neden bu aşağılama, dışlama, hor görme? kocasının şiddetine uğrayan kadın da, sevgilisi tarafından kullanılan kız da, 14 yaşında 4 kişinin tecavüzüne uğrayan çocuk da benim acım. toplumun bunlara göz yummasına ve kadınları sürekli sanki bütün bunlar onların suçuymuş gibi baskı altına almasına karşıyım. benim genel ve özel hayatımdaki tutumum bütün bu ikiyüzlülüğe karşı durmaktan ibaret.

kadınlar kendini eğittiği, ayakta durduğu sürece bir gün çocuklar da bu kadere ortak olmayacaklar..

teşekkür ederim canım. bende seninle gurur duyuyorum, sevgiler <3

Toplum olgusu biz bireylerden oluşur ve gelişir. Önemli olan biz kadınların belirli olguların arkasına sığınıp iki yüzlülüğe şarlatanlığa girmeden, bizim et parçası olmadığımızı hizmetçi olmadığımızı ruhumuzun duygularımızın hislerimizin ve en önemli kendimize ait hayatımız ve bu bağlamda seçimlerimiz, isteklerimiz olduğunu gösterrbilmektir. Ama maalesef benim gibi senin gibi düşünen kadınların sayısı düşük ve bunu beyan etmeme veya etmemize rağmen yine kötü biz oluyoruz.

Çok teşekkür ediyorum bende size hem güzel sözlerinize hemde bu halkanın bir parçası olarak düşünceme ortak olarak genişletmeniz adına.

Benim anlamadığım sen şimdi anal seks yaptın ve günah işlemedim mi diyorsun? bu nasıl bir hoşgörü nasıl bir genişlik??

Benim anlamadığım sen şimdi anal seks yaptın ve günah işlemedim mi diyorsun? bu nasıl bir hoşgörü nasıl bir genişlik??

Yahu nerde yazmışım anal seks yaptığımı ! Asla hiçbir iffetsizlik yapmadım şuana kadar ! Saçmalamayın !

Yapacak olsam ne diye anal seks yapayım ayrıca ?!

Bunu ist_nbl'nin yalanı bu anal seks ! nerde okuduysa gördüyse o uydurdu ben şuana kadar bir erkeğin elini tutmuş değilim.

Ben ahireti düşünüyorum, biraz ondan galiba bu sizin ''dar görüş'' olarak gördüğünüz fikirlerim.

Zina büyük günah, dünya gelip geçici, ahiret ise sonsuz. 2-3 dakikalık bir olay için sonsuzluğa darbe vurmak pek akıllıca değil. Zaten etrafımda şuana kadar doğru düzgün ilgimi çeken 1-2 kişi oldu birinide sizinle paylaştım burda. Şuana kadar olmadı çünkü çevremdeki arkadaşlarımdan gözlemlediğim şey büyük arabası olan heriflerle çıkıp kendini kızlığını tehlikeye atmaktan ibaretti. Sümük gibi yapışan abazalarla doluydu etrafım. Arkadaşlarım sayesinde yeterince görüyordum o çook güzel dedikler olayların iç yüzünü...

Hiç bulaşmadım zaten kanımda ısınmamıştı kimseye ama bu çocuğun konuşması bile beni kendine çekiyor. Çok hoşgörülü ve kibar. Sessiz ve efendi. Biraz fazla yalnız ve biraz fazla sessiz olsada ilgimi çekti. Daha önce tecrübem olmadığından tökezledim kendim olamadım ona karşı. Çok tecrübesizim. Çok büyükte aptallık ettim gittim çocuğa hakaret ettim. Ama o kadar kibar ki o gelip benden özür diledi ben gitmedim. Beni dahada mahcup etti. Yani ne bileyim, gerçekten parfümünden tutun giyinişi konuşması, siması yani ilgi çekici ve hoş... Yüz vermiyor kimseye... Banada vermiyor...

yok artık! ben insanlık adına senle o kadar konuştum sana anlattım ama yok yani. senin kişiliğin bu demek ve ben saygı duyuyorum artık uğraşmicam. kızım valla sen cidden hasta olabilirsin, bi psikologa görünmeni tavsiye ediyorum.

ve gerçekten senin için çok üzülüyorum )=

bakabilirsiniz arkadaşlar, kendisi yazmış anlatmış.. bi de dalga geçer gibi iftiraya uğradığını söylüyor. okuma yazmamız yok zannediyor herhalde. zaten topiği açmasının nedeni yaptıklarıyla hoşlandığı erkek arasında çelişkide, bir iç çekişmede kalması. çocuğun kendisini kabul etmeyeceğini düşünüyor yaşadığı için. yorum sizin.

ben kendisi gibi ne masum birini karalıyorum, ne hakaret ediyorum. ne de iftira atıyorum. çok komik yaa, hala yalan iftira ve ikiyüzlülük edip sonra ben onlar gibi iffetsiz değilim, ben ahireti düşünüyorum diyosun. çok fena çook =)

bak güzelim bu kadar insanı aptal yerine koyuyorsun burda ayıp ya. ve bizi değil kendini kandırıyorsun aslında. yukarıdaki yazdıklarını okuyan güler senin haline. yaşadığın yanlış değil ama böyle davranarak gerçekten rezil ediyorsun kendini.. şaka gibisin.

ben insan olarak bi abla gibi konuştum senle. ama faydası yok demek.. çok üzüldüm senin adına, cidden.. umarım kendini insan olma adına biraz eğitirsin..

SAYFANIN GİRİŞİNDE DE YAZDIĞI GİBİ VE EKTE DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ:

Son düzenleme:

PARDON AMA !!!!

buradakı ınsanlar safmı yada senmı oyle sanıyorsun bunu anlamadım konuyu actıgın yere anal seks yaptık yazmıssın sımdıde ınkar edıyorsun ama ben senın yaptıgını yapmıyacagım yargılamayacagım hoş bu kdr rezıl olduktan sonra aynı nıckle devam etmeyecegını yenı bı nıck alıp gene taarruza devam edecegını bılıyorum ... İnsanları yargılamadan once bıraz özeleştiri yap olur mu bize ahkam kesmeden once kendını bır olc bıc tart ... yaptıgın anal seks kesınlıkle lanetlenmıs bır olay vs vs neyse durumun ıman ınanc bolumune gırmeyecegım... sımdı sen senı temız saf gormesı ıcın saklayacagını soyluyorsunya sendebızım yaptıgımızı yapıyorsun bızım bakırelıgımızı kaybetmıs olmamızla senın suankı durumunun hıcbır farkı yok ... inşallah hayırlı olan olur canım

İnsan ne yaptığını bilmediği bir yaşta yaptığından suçlanamaz ben bu anal seks yaptığımı söylediğim zaman 15-16 yaşlarında idim. Karşımdaki çocuk benimle yaşıttı tam bir giriş oldu bile denemez. Sırf onun gönlü olsun diye yapmıştım anal seks dediğim bu. Yani siz buna tabi anal seks yaptı der misiniz bilmem ama bu benim için ''cahiliye'' devrimde yaptığım en büyük hatalardan...

Bunu uzun uzadı yazmak istemedim lakin insanlar bazı şeyleri deneyerek deneme yanılma yöntemiyle öğreniyor misal kızlık zarı olayına bakalım. Çoğumuz bunu merak ediyoruz bozulsa ne olacak ?! Önceden bunu yapsak ne olur ki ?! yi ama bu hep merak olarak kalıyor yaparsak ne oluyor ?! O merak o heves bitmiş gitmiş ve biz %99 hayal kırıklığına uğramış oluyoruz. Bu işte benim için böyleydi yani sanıyordum ki o yaşlarda, bu işi yaparsam o çocukla hep beraber oluruz. Aşk insanı aptallaştırıyor, deli gibi sevmiştim o çocuğu...

Bunu yaptıktan sonra ben hayal kırıklığına uğradım her açıdan... Aşk ve sevgi açısındanda, bu merakımın sonucu açısındanda...
Sonuçta erkeklerin biz kadınları ne kadar kolay kullanabileceklerini ve kullan-at bi mendil gibi değer görebileceğimizi anladım...
Dediğim gibi tam bir giriş bile olmadı fakat aklımı başıma getiren bir olaydı bu... Benim için bir işe teşebbüs yani bu anal sekse teşebbüs etmek dahi yapmak demek... Ben zinaya teşebbüs edip bir erkeği bu konuda cesaretlendirsem bunu yapmış sayarım kendimi... Birileriyle ciddi ciddi hırsızlık konuşsam bunu yapmış sayarım kendimi... Buna ne denir bilmem ama ben aklım başımda iken hiçbir hayasızlık yapmadım... Zaten o yaşlarımda neyin ne olduğunu bilmiyordum ki ! Şuanda bilmediğim çok şey var çok zekiyim çok bilmişim demiyorum...

Hepimiz hata yaparız bu da benimkisi işte...

ist_nbl nin zina yapıpta dürüst oluşunu cahilliğine veriyorum. Bu apaçık bir çirkinlik ! Ne yani o zaman evliykende kocanın arkadaşlarıyla yap bunu ne olacak yani demi ?! Evlenmeden yapınca birşey olmuyorsa evli iken kocan izin verirse de yap bunu... Mesela kocan bunu yapmanı isteyip seni satmaya millete kiralamaya kalksa dürüstçe bunu da yaparsın değil mi ?! Sonuçta yaptığın şeyi çirkin bulmuyorsun bunda herhangi bir iğrençlikte yok senin açından... Aldatılmayı da hoş karşılarsın... Hangi kadın sevdiği erkeği başka bir kadınla görmek ister ve bundan hoşlanır ki ? Yada hanginiz hangimiz evlenmeden önce bile olsa sevdiği adamın bir kadını çok sevdiğini ve onunla seviştiğini duymak ister ?!

Bunu yapanları elbet kınarım ! Çünkü bunu yaparak kadınların, kadınlığın şerefini 2 paralık ediyorlar ! Kadınları meta haline getiren bu iğrençliğin evlilikten önce yapılması ! Sonra kullanılıp atılınca da suç erkeklerde oluyor. Bizi yaratan yüce ALLAH bizi bizden iyi biliyor elbette ki ve kur'anda buyuruyor ki ''Zina yapan kadın ve zina yapan erkek...'' Zina yapan kadını erkekten önce belirtiyor çünkü zinanın zina olabilmesi için kadının rızası şart. Yoksa tecavüz olur. Kendine ve kadınlığına sahip çıkamayan, ucuz bir meta olan, bir sümük mendili işlevi gören kimselerden tiksiniyorum.

Ben bunu yaptım evet neyin ne olduğunu bilmiyor iken yaptım şuan keşke o yıllara dönebilsemde bunu yapmasan diyorum... Hergün bunun için tövbe ediyorum... Peki siz aklınız başınızda iken ve bunun apaçık bir çirkinlik olduğunu bildiğiniz halde hala yapmaya devam ediyorsunuzda bunu yapmayanları yobaz gerici aptal görüyorsunuzda kendiniz çok mu medenisiniz ? Medeniyet demek karşındaki insanların fikir ve inançlarına saygı duymak demektir. Medeniyim diye gezen kimselerin çoğu aslında koyu cahil ve dağlı...

HA BUNLARI NEDEN BU KADAR GEÇ YAZDIĞIMI MERAK EDİYORSANIZ İNTERNETİ KAPATTIRDIK VE BU YÜZDEN BİR SÜRE SİTEYE GİREMEDİM.

Ayrıca o çocukla birkaç gelişme daha oldu. Benden önce davranan 1 kız ona teklif etti kıçından ayrılmıyor ağzının içini gözetliyor devamlı şirinlikler felen yapıyor. Ben mal gibi bunu izliyor sinirden deliye dönüyorum ama yapacağım birşey yok, cesaretim yok onun karşısında elim ayağım birbirine dolanıyor. O da bu kızın hareketlerinden pek rahatsız beni çok sıkıyorsun yapma diyor zaten teklifini de reddetti ama kız sülük. Kimsenin kalbi kırılmasın diye ona ağır söz sarfetmedim diyor bize o yokken. Valla öyle aptalım ki onu göz göre göre birilerine kaptırıcam sanırım. Sonrasında uzuunnn bir süre yasını tutar ağlar dururum...

cancağızım sözlükte yazmaya devam et. daha çok takipçin olur. :)

cancağızım sözlükte yazmaya devam et. daha çok takipçin olur. :)

Canınızı sıkan şeyler yazanı sözlükçü ilan ediyorsunuz. Peki ya siz nesiniz ?! Sen kadın mısın mesela ?! Erkeksin belkide. Burda takılan herkes kadın mı ?! Şurda insanlarla birşeyler paylaşıp yol yordam öğrenmeye tavsiyeye öğüde ihtiyacım var yazı yazmışım söylediğine bak. Umarım bana bu yaptığın tarzda bir olay başına gelir. Ayrıca cümlelere büyük harfle başlanır ve türkçe yazım kurallarına uyuyor olmam benim sözlükçü olduğumu göstermez. Zaten bulaşmadım o sözlüklere hiç... Boş vaktim yok seninki kadar...

acilen en yakın psikiyatri servisine gitmen lazım canım. kişilik haklarıma olabildiğince adi bir şekilde saldırıyorsun. yine de kalkıp sana kızmak yerine sağlığını düşünüyorum, çünkü gerçekten çok fena bir yerdesin.

sevgili kk sanırım insanların kendilerine bakmadan karşısındaki insanlara yaptığı hakaretlere, iğrenç zihinlere değil de karşılıklı tartışmalara müdahil olup, ceza veriyorsun.

vallahi bravo!

doğruydu , böyle bir ayet kuranda var temizler temizlere pisler pislere manasında . Ama Peygamberimiz sonradan hükümn değiştiğini bildirmiştir . Yani daha önce cinsellik yaşamış bir kadınla bakir bir erkek evlenebilir . Dinen caizdir .

Çocuğu bırak ma onunda duyguları var ve çekingen biri olduğunu untuma onun saf tarafını görmüşsün

onu piyasadaki şehvet düşkünü pisliklerden ayır . Belki sessiz olabilir hatta bazen sıkıcı olabilir ama sadece sana vereceği tertemiz bir kalbi vardır . Onu hak et lütfen

ne yapabileceğin konusunda onunla bire bir vakit geçirmeye çalış . gerisi kendiliğinden gelir .

Ben daha bişey demiyorum.

Konuyu kiblemişsin, üye size cevap veremeyecek çünkü banlı, buna rağmen konuya yorum yazıp aranızdaki olayı tekrar ateşlemek istiyorsunuz.

Ayrıca, site kuralları insanlara bakmaz, biz insan kişiliği incelemek için kurulmuş bilimsel bir site değiliz, kadın paylaşım platformu burası, kuralları var, kurallara uyulmadığı zaman ceza sistemi devreye girer, banlanmalar karakterlere göre değil, site kurallarına göre yapılmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…