Çok çekingen ve utangaç


Cemaatçi olabilir mi ? Elini bile tutmuyor ise yani genel böyle ise aklıma bu geldi sizin kuşak farklı herşeyi yaşarım doya doya diyor ki kızlar olarak erkeklerden daha rahatsınız sonuçta diktirme var son sene kanca atma var.

Yüzüne niye bakamayacaksın ki bu kadar çok takma yıpratma kendini ulaşılamaz olması etkilemiştir seni belki sevgili olsaydınız sen ayrılmak isterdin yapısı sana uymazdı.

Normal akışına bırak hayatını ve suçlu hissetme asla aman de geç hayırlısı buymuş. O suratı düzelt gülümse o gülümsemeye gelen gelir asık surata negatif insana değil
 


Bilmiyorum o kadarını onu tanımıyorum. Tanıyamıyorum. Yani bir insan kendini nasıl gizleyebilir diğer insanlara karşı bilmiyorum ama en ufak bir fikir verdirmiyor size davranışları ve hal hareketleriyle çok gizemli. Ama şiir gibi konuşuyor. İlk söylediğiniz herşeyi doya doya yaşarım felen diyen insanlardan değilim. Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Ama dediğiniz gibi çevremdeki arkadaşlarımdan çoğu birkaç defa ilişki yaşayıp ballandıra ballandıra anlatıp bununla övünen insanlar. Diktirme konusunu buraya gelmeden önce biliyordum çünkü bir ablam ki komşumuzdu bakire değildi ve diktirmişti. Sadece bana söylemişti. Fiyatı felen hep benimle dertleşirdi kızların çok rahat olduğu devir olduğunu kabul ediyorum. Kimsenin yaptıkları beni ilgilendirmez.

Ya utanıyorum. Kendimi aptal gibi hissettim. Konuşsaydım gerçeği söyleseydim rahatlardım ama yalan söyledim ve vicdanım hem bu yalanı kaldırmıyor hemde ondan çok hoşlanıyorum. Parfümünün kokusu bile beni mahvediyor. Koca sınıfta onun parfüm kokusunu sınıfa girer girmez duyabiliyorum.

Çok yalnızım. Dertleşememek çok kötü. İnsan bu durumdayken sadece ağlayarak rahatlayabiliyor. Ama karar verdim. Bundan sonra onunla muhatap olmayıp olduğu masaya oturmıycam. Onu görmek istemiyorum. Kendimi böyle kandırıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişmiş. Hiç kendimi bu kadar aptal hissetmemiştim. Daha önce hiçbirşeyin olmasını tam olarak istediğimi hatırlamıyorum ama onunla olmak isterdim. Çok isteyince olmuyor. Neyi çok isterseniz o kesinlikle olmuyor
 

İnceldiği yerden kopsun o zaman git konuş benim derdim bu ne ise olsun artık ama sende farklı düşüncelere odaklanman lazım ve en önemlisi arkadaş çevrene dikkat et onlardan olmasan da erkekler seni onlar ile bir görür bu yüzden çevren ile ölçerler seni kendine zamanına yazık etme.
 



Çok umutsuzum o dediğini söylemesi kolay yapması ölüm gibi. Valla o kadar canım sıkkın ki hiç insan içine çıkmak istmiyorum. O arkadaş dediğim kişilerinde yüzüne bakmayacağım. Arkadaşsalar hani kaçı yanımda şuan...

Kendimden nefret ediyorum. Çok moralim bozuk. Beni diğer orospular gibi gördüğünü düşünüyorum. Dedim ya daha önce defalarca ilişki yaşamış ve bunu ballandıra ballandıra anlatan kızlar var çevremde diye, onlarda bir ara ilgilendiler onunla ve tavırları benimkiyle aynıydı. Yani onlardan bi farkım olduğunu gösteremediğim gibi dahada aptal olduğumu gösterdim ona. Ne diyeceğim karşısına çıkıp ! Hiçbirşey kalmadı denilecek. Okula gitmek istemiyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. Bir bardağı kırdım sinirimden un ufak oldu ve toplarken hep elimi kestim.
 
Son düzenleme:

Sakin ol sakin ne yapmaya çalışıyorsun olan sana oluyor o insanlardan zaten çok hayır bekleme asla çewvrende bu insanlar var ise demek ki kafa yapın bunlar ile uyumludur düşüncesi oluşmuştur illa özelden yazdın sana arkadaşım ama yapma bunu kendine şuan kendi kendine zarar verip duruyorsun başka da bir şey yapmıyorsun.
 


Mesaj hakkım yok.

Ne yapayım erkeklerle mi takılayım ? Abaza çok. Mecbur o sürtüklerle takılıyorum. İyisi yok mu diyeceksin inanır mısın yok. Malesef yok. Hatta o kadar aptallar o kadar sürtükler ki cinsel ilişki yaşamamış ve bakire birini ezik olarak görüyorlar. Umursamıyorum onları. Zaten çoğu zaman topluca oturuyoruz yani tek takılmıyoruz. Onlarla takılarak hata yaptığımı biliyorum ama ne yapayım. Çok yalnızım. Kimse yok çevremde.

Bilmiyorum hacısını hocasını cemaatçisini, aldatanları meşhur. Aklı uçkurunda olanları sürüsüne bereket, arkadaş olmak için bin takla atanlarıda var. Ama onu ne arkadaş yapmak için uğraşıyor ne uçkuru derdinde. Kendi halinde biri. O aptal fahişeler gibi davrandım. Yalan söyledim. Kendimi asla affetmiycem.

Şuana kadar sevdiğim ve hoşlandığım erkekler oldu ama ilk kez aşık oluyorum sanırım.

Facemi dondurdum. Telefonumu kapattım. Kimseyi ne görmek ne de sesini duymak istiyorum.
 

O ezik gördükleri var ya onlar ile takıl sende ama bu insanlar ile takılma yalnız kal daha iyidir inan ki. Nasıl yok illa vardır çevrede ve aptal olarak görme kendini kendi kendine işkence yapıyorsun şuan. Aşık olduğuna eminmisin yok ise ulaşılamaza olan bir saplantımı içinde bulunduğun ruh halinden de kaynaklı olabilir. Çevreni bir gözlemle canım sen biraz daha. Face aç telefonunu aç içe kapanma daha beter olursun böyle ya.
 
Son düzenleme:


Buna aşk diyolar galiba. Bilmiyorum hiç aşık olmadım şimdiye kadar... Ama hep ikimizin olduğu hayaller kuruyodum taaki bu hadiseyi yaşayana kadar

Ezik gördükleri benim. Hemen hepsi zaten yeni bi sevgili yaptı bile. Benim takıntım felen yok yani illa sevgilim olsun diye şimdiye kadar ilişkimde olmadı hiç.
 
Son düzenleme:
Buna aşk diyolar galiba. Bilmiyorum hiç aşık olmadım şimdiye kadar... Ama hep ikimizin olduğu hayaller kuruyodum taaki bu hadiseyi yaşayana kadar

Galibalar ile belkiler ile iş yapılmaz ya açık açık o kişi ile konuş durum bu de bana da yazdığın gibi ki yine inanmayacaktır sana açık ve net ben olsam ve çevreni görsem eğlenceme bakarım aşk sevgi ile işim olmaz en iyisi sen olanı kabullen face telefon vs aç insan içine karışır içine kapanma ama asla. Okulda çevreni gözlemle bu arkadaşlarının dalga geçtiği insanlara bir göz at diğerlerine bir göz at 2.sınıf ve sonrası zaten herkes rengini belli etmeye başlar asla ama asla kendini ezik görme aptal görme herkesin düşüncesi yaşantısı farklı o arkadaşların ileri de görürüm ben buradakiler gibi kaça diktirdiniz kesinmi diye konu açarlar hiç biri de arkasında duramaz yada son sene birine kanca atarlar o dalga geçtikleri insanlar gibi olmak adına neler yaparlar. Okul hayatında sosyal hayatında yeni adımlar at olmuyor ise olmuyordur zorlamı sevdireceksin kendini ? Hayırlısı buymuş diyeceksin önüne bakacaksın zormu evet ama daha da zorlaştırma kendine bu şekilde.

Takıntın yoktur tamam ama çevren etkiler bende yapabilirim diye düşünceye dalarsın kendini kanıtlamaya çalışırsın ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin kendin ile yarış kendini geliştir her zaman.
 
Son düzenleme:


Evet inanmayacak. Ne yaparsam yapayım şu saatten sonra onu kaybettim. Hiçkimse ile görüşmek istemiyorum. Arkadaşım felen olmadığını şimdi çok daha iyi anlıyorum. Ezik ve aptalım belkide ama bunun sebebi bakireliğim değil. Kolay değil. Hele yalnızsan hiç kolay değil.

Benim bekaretimle derdim yok. Ben aşk istiyorum, sevilmek istiyorum. Sanırım aşıkta oldum. Ama aptallık yaptım. O beni hep diğerlerinden farkı olmayan biri olarak görecek.
 

Onu bırak o zaman artık çıkar at aklından zaman ile zaten geçecek emin ol ama böyle saplantı haline getirme asla. Ezik ve aptal da değilsin ya kendini küçük düşürme kendine. Aşk sevgi elbet olacak ama bu şahıs ile olmaması gerekiyormuş demek ki olmamış salma böyle kendini.
 


Bugün kimseyle konuşmadım ve yalnız oturdum. O yanıma geldi ve eğer dün söylediklerim yüzünden seni kırdıysam özür dilerim dedi. Bende ondan özür diledim. Kendimi yanlış ifade edip tanıttığımı söyledim. Biraz konuştuk. Bu çok iyi oldu rahatladım. Onu bir an karşımda görünce şok olmuştum. Çok kötü durumdaydım. Göz altlarımda morarmış uyuyamadım hiç. Ama o için herşeye değdi. Onu görüp konuşmak ve rahatlamak iyi geldi ama onu sevdiğimi söyleyemedim. Beni çok rahatlattı keşke biraz daha konuşabilseydik... Ardından o eskiden arkadaşım dediklerim geldi hemen tabi. Rahat yok bana hiç. Onlar gelince kalkıp gitti.
 
Bennce bu da gelişme, seni kırdığını düşünebilmiş, yetmemiş, yanına gelmiş ve öür dilemiş. Sen bir süre daha o arkadaşlarınla takılmayabilirsin :) Ama anlayamadığım bir nopkta var, benimle mi ilgileniyorsun diye sorduğunda hayır mı dedin, onun için mi özür diledi senden?
 


Ya gittim onun masasına oturabilir miyim dedim tabi buyur dedi. Sonra o yazmaya devam etti ben aptal gibi yine yazıyorsun ne yazıyorsun felen gibisinden sorular sordum. Özeline laf edilmesini sevmiyor biliyordum ama aptallık ettim işte. Yazmayı bırakıp gözlerini bana dikti neden benimle bu kadar ilgilisin ? dedi. Ben şok oldum beni fark ettiğini anladım. Yani hani olur ya biri sorsa onu seviyor musun gerçekten diye aslında evet demeniz gerekirken hayır dersiniz işte ben ona bile itiraf edemedim bunu. Ona karşı meylimi anlamış olduğunu anladım. Aptalca beni çok yanlış tanımışsın seninle ne derdim olucak ki dedim. Sonra özür diledim hemen. Ardından kendime çok çok sinirlendim ve sinirimi ondan çıkardım. Çocuğa tipsiz bile dedim yaa... Sonra gözlerim doldu onun yanında ağlamadan uzaklaştım. O hep alttan almaya çalıştı. Aptal gibi konuştum.

İşte bugünde geldi bana neden öyle davrandığını bilmiyorum sana seni kıracak birşey söylediysem özür dilerim dedi. Ayrıca yanlış tanıdığım içinde özür dilerim dedi. Kendimi yerin dibine girmiş hissettim. Tipsiz dediğim için özür diledim ama kabul etmedi. Tipsizim dedi. Umarım seni kırmamışımdır amacım bu değildi dedi ona beni kırmadığını söyledim. Böyle biraz o hoş olmayan kavgamızdan diyim konuştuk. Nerdeyse ağlayacaktım gözlerim doldu yüzüne bakamadım. Ona karşındaki kız ben değildim dün dedim. Sonra arkadaşlarım geldi.

Onunla o ilk konuşmamda kendimi çok kastım ve sevimli görünmeye çalıştım kendim olmadım doğalda değildim. Bu beni batırdı
 
Son düzenleme:
Bence bu olaya olumlu bak, bir insan önemsemediği birinin yanına gidip özür dilemez. Özellikle senin ilk başta bahsettiğin o asosyal, kendi kabuğuna çekilen çocuk yanına gelmiş, sohbet başlatmış, sneinle konuşmuş. Hiç üzülme bence, en başta da istediğin buydu zaten. Senin adına çok sevindim =) Bak göreceksin, (çok umutlandırmayayım ama) ileride çok güzel ve sağlıklı diyologlar kuracaksınız hem de arkadaşların olmadan =)
 
ah güzelim. anal ilişkiyi nasıl yapabildin ya. ayy çok fena )=
bi de çoook büyük günah, allah affetsin. ah, yazık yazık yazık )=
hoşlandığın çocuğa dürüst olmalısın ama senin dürüst olmakla ilgili problemlerin var sanırım.
sen yine de burda davrandığın gibi davranma dürüst ol. ama sanırım yalan da söylesen, çok düzgün de davransan, dürüst de olsan seni kabul etmeyecek )=
bence bundan sonra insanları yargılamaktan çok kendi hayatını dürüstçe yaşa. sevmek, sevilmek yanlış birşey değil. çok büyük geçmiş olsun. ne diceğimi bilemedim şimdi. kelimeler kifayetsiz kalıyor.. )=
ah ah ah ahah )=

 
Son düzenleme:
canım benim,ilk önce Allah affetsin diyeyim ilişkin için. Sen pişmansın zaten anladığım kadarıyla, O da affeder inşallah. geçiyorum çocuğa, benim de böyle sessiz sedasız sakin tipler hep ilgimi çeker, ama o kadar. ulaşılamayınca ve diğerlerinden farklı olunca bi ilgisini çekmiyor değil insanın. ama bunu heves olarak değerlendir, çok umutlanma, boşver. üzülme diye diyorum sonunda. ikiniz de biraz farklısınız gibi çünkü
 

Beni kendinle karıştırdın galiba. Sen git hangi doktorda nasıl diktirdiğini kocanı nasıl kandırdığını felen yaz başlıklara herkesi kendin gibi iffetsiz sanma.
 


ALLAH affeder de bir günah işlemedim. Yani benide o iffetsizler gibi sanmayın. Sadece rehavete kapılıp kendime sinirimden çocuğa hakaret ettim. Sonra konuştuk felen erittik buzları. Fakat hala çok soğuk bana karşı :'( Yanına gidip konuşmak istesem yine aptallık yapmaktan korkuyorum. Çok heyecanlanıyorum, sakarlaşıyorum onun yanında...
 
Beni kendinle karıştırdın galiba. Sen git hangi doktorda nasıl diktirdiğini kocanı nasıl kandırdığını felen yaz başlıklara herkesi kendin gibi iffetsiz sanma.

güzelim kocaman yazmışsın eski sevgilimle anal ilişkiye girdim diye, neyin kafasını yaşıyosun ya ahah

ben diktirmedim hayatım, bak dolan hiç bi başlıkta da bulamazsın :) neden biliyo musun? diktirmem için nedenim yok çünkü. evli değilim, evlenmeyi düşünüyorum sadece. sevgilimi kandırmama gerek yok, onu da ilk defa duyuyorum açıkçası sen çok okudun galiba o taraflarda başlıkları. biz her fırsatta sevişiyoruz zaten, gizlimiz saklımız yoktur. bakalım mezuniyetime gelicek 15 gün sonra, baya da özledik birbirimizi. ben pragdaydım o vanda, bu sene baya bi ayrı kaldık...

ah ah, biraz büyümen lazım bunu anlaman için.

bişi sorucam dürüst olmak bu kadar zor mu senin için? kalkıp bana bunları söylüyosun iyi tamam da, durumun trajikomik değil mi sence de.. evet seni kendimle karıştıramam zaten açıkça söylemek gerekirse ben anal ilişkiye girmedim hiç. anüs kasları için çok zararlıymış mesela ve çok acıyormuş. bi de en kötü şeylerden bitanesi yani adam gibi sevişmek varken neden ters ilişki? çok fena çok. ona üzüldüm, baya kötüymüş yani.. sence nasıl diye sormicam ama. belli ki rahatsız oluyosun. neyse ki bu yanlış birşey değil, seni bununla yargılayacak değilim senin bana yaptığın gibi. hayatta her şey olabilir melis, insanız sonuçta. önemli olan hatalardan ders çıkarmak. bende hatalar yaptım yanlış insanla birlikte oldum, ilkimdi ama yapıcak biş yok. bi hata yaptım ve bunun pişmanlığını yaşadım, o da orda bitti. kimse beni yargılayamaz buna hiç kimsenin hakkı yoktur. sence var mıdır gerçekten? biraz feminen ol, biraz kendini bil. ama yalanla değil dürüstçe savun kendini. evet yanlış biriyle birlikte oldum, bi hata yaptım(hatam yaptığım şey değil kişinin yanlış oluşunu görememem ayrıca) ama altüstü iki damla kan için kendime ya da başkasına mı zarar mı veriim? insanlıktan bahsediyorum melisa anlıyor musun, insan olmaktan? bu hayatta ne acılar var ya, kendi dünyandan çık biraz hayata bak.

insan her şeye göğüs gerer ama kendine dev aynasında bakmadan kalkıp sana ya da başkalarına dil uzatan hipokratları hoş görmez. kendinden pay çıkar anlatmışsın durumunu, sana kalkıp biri senin gibi konuşsa senin hoşuna gider mi? o yüzden sende dürüst ol. o yüzden diyorum, başkası gibi davranma. anlayışlı ol, saygı duy, kendinden pay biç, insanlara bu kadar kolay dil uzatma. hayatta gerçekten sevilmek istiyorsan öncelikle gerçekten sevmesini bil.

ben şanslıyım ki doğru insanı buldum ve daha başlamadan her şeyi anlattım. hatta git düşün dedim 1 gece düşündü ve ertesi sabah geldi yanıma, sarıldı bana. ben seni istiyorum sadece ve hayatta tek istediğim bu dedi. bi daha da bu konu hiçbi şekilde açılmadı. açarsa kaybedeceğini biliyor çünkü. ben dürüst davrandım o da çok büyük şekilde bana saygı duydu. her şeyi baştan anlattığım ve bunu kabul ettiği için bunu ardımızda bırakıp çok güzel şeyler yaşadık. dört yıldır da yaşamaya devam ediyoruz :) hayat batığın küçük pencere kadar değil.

emin ol yalan söylemekle paçayı kurtaracağını sananlar hayat boyu vicdan azabı çekecek, kocalarından sır sakladıkları için tam olarak mutlu ve huzurlu yaşayamayacaklar. bunu yapan kızların çoğu da 23 yaşından küçükler. ben 28 yaşındayım ve bunu yapanlara cidden üzülüyorum. her şeyi bırak öncelikle bi kadın olduğum ve bunu dürüstçe yaşadığım için kendimle gurur duyuyorum ben. o yüzden belki de böyle açıkça konuşuyorum seninle anlıyor musun? o yüzden yok kesip diktirmek filan artık bunu söylemeyi kes.

sende bu kadar sıkıntı yapma yani neyi saklamaya çalışıyosun. kim mükemmel bu hayatta, neyin çabası bu? dürüst olsana, o sensin. kendinden mi utanıyorsun yani. hepimiz insanız kimse de öyle mükemmel değil. yapma bunu kendine, genceciksin daha. valla zihnini özgürleştir biraz. 1. sınıf olduğunu okudum onun için bi büyüğün olarak samimi bir şekilde konuşuyorum senle. bende zorlu bi üniversite hayatı geçirdim. hiç arkadaşım yoktu. istanbulda yapayalnızdım. ama bitirdim ve yüksek lisansımı yaptım. yurtdışına gittim, avrupayı gezdim.. çok okudum çok öğrendim.. çok güzel arkadaşlıklar kurdum, tatlı çocuklarla da çıktım. çünkü nefret dolu değil sevgi dolu bi insanım. ve yaşadığım bi hayat var, insanım ben. her şeyden önce saygı duyarım insana, tabi insan olduğu sürece.

duyuyor musun beni, anlıyor musun? sana bi abla tavsiyesi, kendini sev kendinle barışık ol. yapılan hatalar insana doğruyu öğretir. hatalarınla barış, onları tekrarlama ama hiç yapmamış gibi de davranma. kendini kandırınca hiç olmamış olmayacak. bırak milleti kimseyi düşünerek hareket etme. dürüst ol dürüstçe yaşa hayatı. korkma, inan büyüdükçe sana öğretilen sana yedirilen yalanların-korkuların aslında var olmadığını anlayacaksın. kandırılmış hissedeceksin kendini ve toplumun kendi pisliğini örtmek için seni nasıl kullandığını anlayacaksın. ayrıca bu kadar kin, bu kadar öfke ruhu çürütür. insanlara da saygı duymasını öğren yoksa yalnız kalırsın ve saygı duyulmazsın.

sana gayet samimi olarak yazdım melissa uzuuun uzuuuun. demek istediklerimi düşmanca değil doğruca anlarsan sevinirim. ama üslubuna yaklaşımına devam edersen yapılabilecek bir şey yoktur artık senin için. ben görevimi yaptım. umarım hatalarını ve kendini sevmeyi başarabilirsin..

sevgiler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…