Dediğin gibi olur mu bilmiyorum artık hiçbirşey bilmiyorum bilmek istemiyorum. Çok canım sıkkın. Onun yüzüne bakamam artık. İnşallah dediğin gibi olmaz. Ya bi ara konu açılmıştı cinsellikten felen masa çok kalabalık değildi. O bunu zina olarak değerlendirdi. Konuyu açan ateist olduğunu söyledi. Zina olarak değerlendirmesi senin dediğin gibi dini yönü ağır basıyor eminim çünkü kızlarla tokalaşmıyor bile. Elimi havada bırakmıştı benimde. İnsana kendini aptal gibi hissettirdiğinin farkında ardından özürde diliyor. Umarım dediğin gibi biri çıkmaz artık gerçeği zaman gösterecek.
Cemaatçi olabilir mi ? Elini bile tutmuyor ise yani genel böyle ise aklıma bu geldi sizin kuşak farklı herşeyi yaşarım doya doya diyor ki kızlar olarak erkeklerden daha rahatsınız sonuçta diktirme var son sene kanca atma var.
Yüzüne niye bakamayacaksın ki bu kadar çok takma yıpratma kendini ulaşılamaz olması etkilemiştir seni belki sevgili olsaydınız sen ayrılmak isterdin yapısı sana uymazdı.
Normal akışına bırak hayatını ve suçlu hissetme asla aman de geç hayırlısı buymuş. O suratı düzelt gülümse o gülümsemeye gelen gelir asık surata negatif insana değil
Bilmiyorum o kadarını onu tanımıyorum. Tanıyamıyorum. Yani bir insan kendini nasıl gizleyebilir diğer insanlara karşı bilmiyorum ama en ufak bir fikir verdirmiyor size davranışları ve hal hareketleriyle çok gizemli. Ama şiir gibi konuşuyor. İlk söylediğiniz herşeyi doya doya yaşarım felen diyen insanlardan değilim. Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Ama dediğiniz gibi çevremdeki arkadaşlarımdan çoğu birkaç defa ilişki yaşayıp ballandıra ballandıra anlatıp bununla övünen insanlar. Diktirme konusunu buraya gelmeden önce biliyordum çünkü bir ablam ki komşumuzdu bakire değildi ve diktirmişti. Sadece bana söylemişti. Fiyatı felen hep benimle dertleşirdi kızların çok rahat olduğu devir olduğunu kabul ediyorum. Kimsenin yaptıkları beni ilgilendirmez.
Ya utanıyorum. Kendimi aptal gibi hissettim. Konuşsaydım gerçeği söyleseydim rahatlardım ama yalan söyledim ve vicdanım hem bu yalanı kaldırmıyor hemde ondan çok hoşlanıyorum. Parfümünün kokusu bile beni mahvediyor. Koca sınıfta onun parfüm kokusunu sınıfa girer girmez duyabiliyorum.
Çok yalnızım. Dertleşememek çok kötü. İnsan bu durumdayken sadece ağlayarak rahatlayabiliyor. Ama karar verdim. Bundan sonra onunla muhatap olmayıp olduğu masaya oturmıycam. Onu görmek istemiyorum. Kendimi böyle kandırıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişmiş. Hiç kendimi bu kadar aptal hissetmemiştim. Daha önce hiçbirşeyin olmasını tam olarak istediğimi hatırlamıyorum ama onunla olmak isterdim. Çok isteyince olmuyor. Neyi çok isterseniz o kesinlikle olmuyor
İnceldiği yerden kopsun o zaman git konuş benim derdim bu ne ise olsun artık ama sende farklı düşüncelere odaklanman lazım ve en önemlisi arkadaş çevrene dikkat et onlardan olmasan da erkekler seni onlar ile bir görür bu yüzden çevren ile ölçerler seni kendine zamanına yazık etme.
Çok umutsuzum valla o kadar canım sıkkın ki hiç insan içine çıkmak istmiyorum. O arkadaş dediğim kişilerinde yüzüne bakmayacağım. Arkadaşsalar hani kaçı yanımda şuan...
Kendimden nefret ediyorum. Çok moralim bozuk. Beni diğer orospular gibi gördüğünü düşünüyorum. Dedim ya daha önce defalarca ilişki yaşamış ve bunu ballandıra ballandıra anlatan kızlar var çevremde diye, onlarda bir ara ilgilendiler onunla ve tavırları benimkiyle aynıydı. Yani onlardan bi farkım olduğunu gösteremediğim gibi dahada aptal olduğumu gösterdim ona. Ne diyeceğim karşısına çıkıp ! Hiçbirşey kalmadı denilecek. Okula gitmek istemiyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. Bir bardağı kırdım sinirimden un ufak oldu ve toplarken hep elimi kestim.
Sakin ol sakin ne yapmaya çalışıyorsun olan sana oluyor o insanlardan zaten çok hayır bekleme asla çewvrende bu insanlar var ise demek ki kafa yapın bunlar ile uyumludur düşüncesi oluşmuştur illa özelden yazdın sana arkadaşım ama yapma bunu kendine şuan kendi kendine zarar verip duruyorsun başka da bir şey yapmıyorsun.
Mesaj hakkım yok.
Ne yapayım erkeklerle mi takılayım ? Abaza çok. Mecbur o sürtüklerle takılıyorum. İyisi yok mu diyeceksin inanır mısın yok. Malesef yok. Hatta o kadar aptallar o kadar sürtükler ki cinsel ilişki yaşamamış ve bakire birini ezik olarak görüyorlar. Umursamıyorum onları. Zaten çoğu zaman topluca oturuyoruz yani tek takılmıyoruz. Onlarla takılarak hata yaptığımı biliyorum ama ne yapayım. Çok yalnızım. Kimse yok çevremde.
Bilmiyorum hacısını hocasını cemaatçisini, aldatanları meşhur. Aklı uçkurunda olanları sürüsüne bereket, arkadaş olmak için bin takla atanlarıda var. Ama onu ne arkadaş yapmak için uğraşıyor ne uçkuru derdinde. Kendi halinde biri. O aptal fahişeler gibi davrandım. Yalan söyledim. Kendimi asla affetmiycem.
Şuana kadar sevdiğim ve hoşlandığım erkekler oldu ama ilk kez aşık oluyorum sanırım.
Facemi dondurdum. Telefonumu kapattım. Kimseyi ne görmek ne de sesini duymak istiyorum.
O ezik gördükleri var ya onlar ile takıl sende ama bu insanlar ile takılma yalnız kal daha iyidir inan ki. Nasıl yok illa vardır çevrede ve aptal olarak görme kendini kendi kendine işkence yapıyorsun şuan. Aşık olduğuna eminmisin yok ise ulaşılamaza olan bir saplantımı içinde bulunduğun ruh halinden de kaynaklı olabilir. Çevreni bir gözlemle canım sen biraz daha. Face aç telefonunu aç içe kapanma daha beter olursun böyle ya.
Buna aşk diyolar galiba. Bilmiyorum hiç aşık olmadım şimdiye kadar... Ama hep ikimizin olduğu hayaller kuruyodum taaki bu hadiseyi yaşayana kadar
Galibalar ile belkiler ile iş yapılmaz ya açık açık o kişi ile konuş durum bu de bana da yazdığın gibi ki yine inanmayacaktır sana açık ve net ben olsam ve çevreni görsem eğlenceme bakarım aşk sevgi ile işim olmaz en iyisi sen olanı kabullen face telefon vs aç insan içine karışır içine kapanma ama asla. Okulda çevreni gözlemle bu arkadaşlarının dalga geçtiği insanlara bir göz at diğerlerine bir göz at 2.sınıf ve sonrası zaten herkes rengini belli etmeye başlar asla ama asla kendini ezik görme aptal görme herkesin düşüncesi yaşantısı farklı o arkadaşların ileri de görürüm ben buradakiler gibi kaça diktirdiniz kesinmi diye konu açarlar hiç biri de arkasında duramaz yada son sene birine kanca atarlar o dalga geçtikleri insanlar gibi olmak adına neler yaparlar. Okul hayatında sosyal hayatında yeni adımlar at olmuyor ise olmuyordur zorlamı sevdireceksin kendini ? Hayırlısı buymuş diyeceksin önüne bakacaksın zormu evet ama daha da zorlaştırma kendine bu şekilde.
Takıntın yoktur tamam ama çevren etkiler bende yapabilirim diye düşünceye dalarsın kendini kanıtlamaya çalışırsın ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin kendin ile yarış kendini geliştir her zaman.
Evet inanmayacak. Ne yaparsam yapayım şu saatten sonra onu kaybettim. Hiçkimse ile görüşmek istemiyorum. Arkadaşım felen olmadığını şimdi çok daha iyi anlıyorum. Ezik ve aptalım belkide ama bunun sebebi bakireliğim değil. Kolay değil. Hele yalnızsan hiç kolay değil.
Benim bekaretimle derdim yok. Ben aşk istiyorum, sevilmek istiyorum. Sanırım aşıkta oldum. Ama aptallık yaptım. O beni hep diğerlerinden farkı olmayan biri olarak görecek.
Onu bırak o zaman artık çıkar at aklından zaman ile zaten geçecek emin ol ama böyle saplantı haline getirme asla. Ezik ve aptal da değilsin ya kendini küçük düşürme kendine. Aşk sevgi elbet olacak ama bu şahıs ile olmaması gerekiyormuş demek ki olmamış salma böyle kendini.
Bennce bu da gelişme, seni kırdığını düşünebilmiş, yetmemiş, yanına gelmiş ve öür dilemiş. Sen bir süre daha o arkadaşlarınla takılmayabilirsin :) Ama anlayamadığım bir nopkta var, benimle mi ilgileniyorsun diye sorduğunda hayır mı dedin, onun için mi özür diledi senden?
ah güzelim. anal ilişkiyi nasıl yapabildin ya. ayy çok fena )=
bi de çoook büyük günah, allah affetsin. ah, yazık yazık yazık )=
hoşlandığın çocuğa dürüst olmalısın ama senin dürüst olmakla ilgili problemlerin var sanırım.
sen yine de burda davrandığın gibi davranma dürüst ol. ama sanırım yalan da söylesen, çok düzgün de davransan, dürüst de olsan seni kabul etmeyecek )=
bence bundan sonra insanları yargılamaktan çok kendi hayatını dürüstçe yaşa. sevmek, sevilmek yanlış birşey değil. çok büyük geçmiş olsun. ne diceğimi bilemedim şimdi. kelimeler kifayetsiz kalıyor.. )=
ah ah ah ahah )=
Eki Görüntüle 736133
canım benim,ilk önce Allah affetsin diyeyim ilişkin için. Sen pişmansın zaten anladığım kadarıyla, O da affeder inşallah. geçiyorum çocuğa, benim de böyle sessiz sedasız sakin tipler hep ilgimi çeker, ama o kadar. ulaşılamayınca ve diğerlerinden farklı olunca bi ilgisini çekmiyor değil insanın. ama bunu heves olarak değerlendir, çok umutlanma, boşver. üzülme diye diyorum sonunda. ikiniz de biraz farklısınız gibi çünkü
Beni kendinle karıştırdın galiba. Sen git hangi doktorda nasıl diktirdiğini kocanı nasıl kandırdığını felen yaz başlıklara herkesi kendin gibi iffetsiz sanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?