- 27 Temmuz 2019
- 67
- 18
- 3
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.
Ölmek mi günah estetik micok mutsuzum artik yasamak istemiyorum
Bi de bu ne ebediyen yakacak şey jilet vurmak mıArtik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.
Bileklerini kesip intihar etmekten bahsediyor galibaBi de bu ne ebediyen yakacak şey jilet vurmak mı
kotu yorumlara moraliniz bozulmuyor muAblam bildiğin ahu derya,ay parçası derler ona. Beraber bı kıyafete baktimizda ona çuval giyse giyse yakışır derler,ben sigara içtiğinlmden cildim bozuldu,karama oldu vs. Aman hiç umrumda değil diyemeyecem üç saat önce maske yapmaya karar vermiştim hala kkdayim napayim,öleyim mi?
Ne demek kollara jilet vurmak herşey güzellik mi? Bende ablamdan uzunum
Ayy ben de kollarını jiletle almasından bahsediyor sandımBileklerini kesip intihar etmekten bahsediyor galiba
Ne bozulacak gerçekten umrumda degil. Hatta kasimda çocukluktan kalma dikis izi var boydan boya,hep dalga konusu oldu hayatım boyunca bende dalga geçtim güldüm geçtim,çirkinliği güzel kıyafetle ne bilim farklı saçla makyajla kapatabilirsin. Ablam çok güzel hatun huyu boktan. Depresyonda olsam kendimi okdurme sebepler arasında cirkinlik aklımın ucuna gelmez. Ama şu var ben kıyafete önem veririm,kendime yakışanı alırım,makyaj hafif yaparım. Güzellik butundur,kıyafetle bakımla,hal tavırla kendini birakma.Kuaforde yüz tipine uygun saç şeklini bul boyat,fondöten,rimel mutlaka kullan gibi.kotu yorumlara moraliniz bozulmuyor mu
Yaşınız kaç?cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
veremiyorum ki versem ne olucak yanlis bir sey demiyo ki gordugunu diyorAgziniz yok mu? Size laf edenlere karsilik verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?