- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
Dış görünüş neden senin için bu kadar önemli ? İnsan görünüşüyle karşılanır kişiliği ile uğurlanır, özetle karakterin güzel olsun gerisi boş. Kİ herkesin kendine has bir güzelliği vardır. Bence şükretmelisin sağlıklı olduğun için.cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
nerden gordun?
Ozelden resim istedim silmek sartiylanerden gordun?
izle derim. Bak ne hayatlar var.
Tlcde bu bolumu izlemistim, icim parcalanmisti ((((Bence bu yorum son nokta olmali cok haklisiniz tek kelimeyle her halimize suktretmemiz lazim hayatta bazen sinavlarimiz zor olsa bile sukredecek milyonlarca sey olduguna sikayet etmenin bos ve gereksiz olduguna inaniyorum
Ben resmini gordum. Cirkin filan degil, cok da guzel kiz. Troll oldugunu bile dusundumKız bende merak ettim bana da atsana fotoğrafını bu kadar cirkinim diyen ve gerçekten beğenilen biri olmak nasıl bisey dndkdk
Allah Allah yaBen resmini gordum. Cirkin filan degil, cok da guzel kiz. Troll oldugunu bile dusundum
kıskandıklarından etmiyorlar sürekli yüzüme özürlülere benziyorsun böyle tip anca ahırda var nursuz meymenetsiz özürlülere benziyorsun diyorlarAllah Allah ya
Kiskandiklarindan mi laf ediyorlar acep
Ay insan mı onlar yakıskandıklarından etmiyorlar sürekli yüzüme özürlülere benziyorsun böyle tip anca ahırda var nursuz meymenetsiz özürlülere benziyorsun diyorlar
2 resim atti, cok guzel bir kiz. Ben mi körum ya benimle mi dalga geciyor karsimdaki ve ya erkek uye mi diye dusundum durdumAllah Allah ya
Kiskandiklarindan mi laf ediyorlar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?