çok çirkinim artik dayanamiyorum

genelde bu tarz konularda önce yaş sorulur neden? çünkü senin gibi kendini çok çirkin, ailesinin bile dışladığını düşünen kişiler ergenlik çağındadır. ergenlik döneminde ben çok güzelim, hoşum diyen insan da pek bulamayız zaten. bu dönemde insanlar genelde asi, anarşik, mutsuz, bunalımda, tripli, çekilmez ruh hallerinde gezer dururlar bu normal.

fiziksel özelliklerinle seni değerlendiren kişilere karşı sert ve olumsuz tepkiler verme. onları tasdik eder şekilde şeyler söyle, buna ironi, kinaye ne denilirse işte. aksi takdirde senin söyledikleri şeylere alındığını düşünüp kızdırma amacıyla devam edecekler. umursamadığını görürlerse bir süre sonra keserler.

Kesinlikle çirkin olduğunu düşünmüyorum. Gormedim ama hissiyatim bu yönde. Bence ailenin cahilce ettiği laflardan sen kendini öyle zannetmişsin. Yasinda küçük ve ergenlik cağındasın. Seni yaratan Allah tir kimin haddine düşmüş sana cirkin demek asıl onların icleri kalpleri çirkin. Kendini lütfen küçümseme kendini sev ve bu konuda sana tavsiyem lutfen bir psikologa görün ozguvenin yerine gelecektir.

Dış görünüş neden senin için bu kadar önemli ? İnsan görünüşüyle karşılanır kişiliği ile uğurlanır, özetle karakterin güzel olsun gerisi boş. Kİ herkesin kendine has bir güzelliği vardır. Bence şükretmelisin sağlıklı olduğun için.

Ben de evin en cirkiniyim))) Ablam guzel, abim yakisikli))) Yillarca benim de yuzume suratimdaki kusur vurulup dalga gecildi. Ben de cok kez ölmek istedim ama hala yaşiyorum))) Eşim ilk goruste evlenme teklif etti, 3,5 yildir evliyiz ve hala ilk gunku gibi asık bana.
Oyuzden uzulmeyin, sizi de oldugunuz gibi seven bulunur.
Eşim kabul etse sorunumu ameliyatla hall ederdim ama eşim oldugum gibi seviyor beni.
Eger paraniz varsa ameliyat etdirin, hayat cok kisa, tadini cikarmaya calisin ...

Kardeşim ilk önce tükenmişlik sendromundan çık emin ol güzelsin ama farkinda değilsin yaşın kac bilmem ama ilk önce kendine güven güzel diye nitelendirdigin insanlar kilosu varsa kilo veriyor sivilce varsa hastaneye gidiyor en kötüsü estetik operasyondan geçersin günah boyutunu bilmiyorum ama ilk once kendinden emin ol ne yapmak istediğine karar ver ve onun için mücadele et ve kendini çirkinim diye nitelendirme sen kendine şans vermezsen sen kendini sevmezsen kimse sevmez ve unutma güzelim diye geçinme bir sivilce yeter zenginim diye övünme bir kıvılcım yeterisyan etme sabret ve çabala Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun

Estetik gunah ama Allah'in yarattigina kusur bulmak gunah degil mi
Çalış, parani kazan ve komple kaportayi duzelttir, intihardan da isyandan da daha basit bir günahtır herhalde.

Mesajinizi aldim ama cevap veremedim bu mesaja cevap verilemez yaziyor. Resminiz yoktu.

Bence bu yorum son nokta olmali cok haklisiniz tek kelimeyle her halimize suktretmemiz lazim hayatta bazen sinavlarimiz zor olsa bile sukredecek milyonlarca sey olduguna sikayet etmenin bos ve gereksiz olduguna inaniyorum
Tlcde bu bolumu izlemistim, icim parcalanmisti ((((

Resminizi gordum ama cirkin kiz nerde onu anlamadim.
Dalga mi geciyorsunuz yoksa kendinizi gercekten cirkin mi zann ediyorsunuz çozemedim

Kız bende merak ettim bana da atsana fotoğrafını bu kadar cirkinim diyen ve gerçekten beğenilen biri olmak nasıl bisey dndkdk

kıskandıklarından etmiyorlar sürekli yüzüme özürlülere benziyorsun böyle tip anca ahırda var nursuz meymenetsiz özürlülere benziyorsun diyorlar
Ay insan mı onlar ya
Bunları söyleyen annen veya ablansa bazen büyük kavgalar edilir ya o zaman söyleniyor benim de ablam bana az dememisti ama normal zamanlarda hiç çirkin olduğunu ima eden bir şey yaptılar mi

Üniversitede bir arkadaşım vardı. Kız çirkindi -siz bu tabiri kullandığınız için kullanıyorum-, yani çok güzel değildi. Saçları çok cılızdı, dişleri ağzına göre çok büyüktü, gözleri, burnu yani hani tek tek inceleseniz gerçekten beğenmezsiniz. Ama kızın öyle bir özgüveni, öyle bir havası vardı ki tanıdıkça güzelleşiyordu. Tanıdıkça aslında ne hoş kız diye düşünüyorduk. Koridordan bir geçerdi, ortalık Chanel kokardı. Çok bakımlı ve hoş bir kızdı. Etrafı da hiç boş kalmadı, ne arkadaş ne sevgili anlamında. Önce siz kendinizi beğenmelisiniz, önce siz kendinizi güzel bulmalısınız. Etrafınıza yansıttığınız ışığı bu parlatıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…