çok çirkinim artik dayanamiyorum

kimi insanlar da çok güzel olmalarına rağmen, kendilerini bir davaya adarlar ve o uğurda yaşarlar, belki evlenmeden de ölürler. Allah sizi, size göre çirkin yarattı ise, siz de bir dava sahibi olun, Allah insanları sizden uzaklaştırdı ise, bunu başka türlü fırsata çevirin. Gönlünüzü güzel kılmaya çalışın. Nice evliyalar var öyle

desem bile umursamaz yani cunku kendisi gayet ozguvenli ve guzel
Özgüvenli olmak bu değil sizin karşınızdaki insanlar seviyesiz ve hadsiz insanlar ,ben kendimi böyle seviyorum de ,Allah'ın yarattığini beğenmiyorlarmis onlar kim oluyor , insanlar kötü kalpli ,ağzına geleni say bunlara. .ayrıca bakımını yap ,giyin kuşan gez toz yaşamına bak hayat herşeye rağmen güzel

Bence bu tamamen siz de bitiyor. Siz kafanı kafanızı değiştirirseniz önce kendinizi güzel görmeye başlarsınız sonra çevreniz size öyle davranır. Mesela benim yıllardır görmediğim arkadaşlarım vardı sonra gördüğümde öyle değişmişlerdi ki.. Üstelik estetik vs değil kişi aynı kişi sadece görmediğim zamanlarda kafası değişmiş. Siz de öyle yaparak başarabilirsiniz

Ben Bi ara aşık olmuştum. Gören herkes sen Bi güzelleşti dediler. Onlar dedikçe ben daha güzelleştim.(nprmalde çirkinim) neyse sevgilim beni çok üzdü ayrıldım çöktüm resmen. Eski yeni resimlerim arasında bile acayip fark vardı. Sonra yazı kader nişanlandım. Sevmeden nişanlandım için yine bakmadım kendime. Ama adam ölüp bitiyor bana. Sonra sevmeye başladım. Eski formumu kazanıyorum giderek. Kötü düşündükçe dibe çekersin. Saçlarımı at kuyruğu şeklinde topluyorum bu ara. Mutluyken daha güzel bitik iken resmen çirkin oluyorum. Sen mutlu ol gerisi gelir

Hem estetik gunah diyorsun hem isyan ediyorsun bu da gunah degil mi ama. Her zaman bakimli ve temiz ol. Kendini gelistir. En iyi egitimlerin kariyerlerin pesinde kos belki de aklin cok guzeldir kim bilir...

veremiyorum ki versem ne olucak yanlis bir sey demiyo ki gordugunu diyor
Sen kendini öyle gördüğün için karşındakiler de seni öyle görüyor, bu cümlenin tek açıklaması ve bu yaşadıklarının altta yatan sebebi bu, eğer o lafları duyduysan öyle olduğun için değil sen kendin için öyle düşünüyorsun diyedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…