- 12 Temmuz 2019
- 82
- 37
- 3
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
Sizi uzmek icin soyluyorlar. Yoksa kimse cirkin birine sen cirkinsin falan demez. Biri size oyle dediginde sen kendi musmula suratina bak deveremiyorum ki versem ne olucak yanlis bir sey demiyo ki gordugunu diyor
desem bile umursamaz yani cunku kendisi gayet ozguvenli ve guzelSizi uzmek icin soyluyorlar. Yoksa kimse cirkin birine sen cirkinsin falan demez. Biri size oyle dediginde sen kendi musmula suratina bak de
Özgüvenli olmak bu değil sizin karşınızdaki insanlar seviyesiz ve hadsiz insanlar ,ben kendimi böyle seviyorum de ,Allah'ın yarattığini beğenmiyorlarmis onlar kim oluyor , insanlar kötü kalpli ,ağzına geleni say bunlara. .ayrıca bakımını yap ,giyin kuşan gez toz yaşamına bak hayat herşeye rağmen güzeldesem bile umursamaz yani cunku kendisi gayet ozguvenli ve guzel
❤Özgüvenli olmak bu değil sizin karşınızdaki insanlar seviyesiz ve hadsiz insanlar ,ben kendimi böyle seviyorum de ,Allah'ın yarattığini beğenmiyorlarmis onlar kim oluyor , insanlar kötü kalpli ,ağzına geleni say bunlara. .ayrıca bakımını yap ,giyin kuşan gez toz yaşamına bak hayat herşeye rağmen güzel
Ozguvenlerini kir. Vardir bunlarin da bir yarasidesem bile umursamaz yani cunku kendisi gayet ozguvenli ve guzel
Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah
tesekkur ederimm |
Madem annen bile laf ediyor senin görünüşüne ona de ki senin genlerin cirkinmis bana nasip oldu sizin cirkinliginizi dışımda tasimak de sende içini güzel tut iyi insanlara denk gel inşallah
gunah degilmis ben de yeni ogrendimEstetik yapmak neden günah olsun arkadaşım. Çirkin kişilerin estetiğe sıcak bakmaları gerektiğine inanıyorum
Yaşın kaç, ne iş yaparsın özel olmazsa?gunah degilmis ben de yeni ogrendim
18 yasindayim ve okuyorumYaşın kaç, ne iş yaparsın özel olmazsa?
Hem estetik gunah diyorsun hem isyan ediyorsun bu da gunah degil mi ama. Her zaman bakimli ve temiz ol. Kendini gelistir. En iyi egitimlerin kariyerlerin pesinde kos belki de aklin cok guzeldir kim bilir...cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
Sen kendini öyle gördüğün için karşındakiler de seni öyle görüyor, bu cümlenin tek açıklaması ve bu yaşadıklarının altta yatan sebebi bu, eğer o lafları duyduysan öyle olduğun için değil sen kendin için öyle düşünüyorsun diyedir.veremiyorum ki versem ne olucak yanlis bir sey demiyo ki gordugunu diyor
nerden gordun?Kizlar ben gordum.agzi burnu gozleri hakkaten cok guzel.gozleri badem gibi.saclari kisa uzatsa vallahi harika.ve ozcan denizin esine benziyor.ama ruh hali iyi degil kesinlikle takinti yapmis minik kus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?