cok cirkinim olmek istiyorzm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar ergenligim bitti 23 yasindayim hic boyle dusunmemistim ergenlikte bile cirkin oldugumu dusunmemistim yeni basladi yani. aynaya kustum az oncee yine baktim aynaya ve korktum o aynadaki surat bana o kadar yabanciki bu anlattiklarimin onceden hic biri yoktu sivilce cikmaya basladi yuzudmdeki derim cok inceldi kilcal damarlar belli oluyo suratim cukur cukur bi tane yanagim coktu digeri daha yukarda kirismaya bile basladim kaslarim yarisi yok. cok agladim bu durumuma yardim edin bana lutfen yoksa oldurucem kendimi.

Kime göre neye göre çirkinsin ?
Ölümü bu kadar kolay ağza almamak lazım . Hrşey duzelır ..
Sadece sabır ver ve gerekenlerı yap .Benım cildimde çok incedir damarlarım full meydanda ..
Kaşlarına badem yağı falan sür çıkartıyor. Benımde kuaför hatası yuzunden öyle olmustu suan düzeldi..

He suda var demeden edemıcem..
Sağlıklı olduğuna bir engelın olmadıgına şükür et..

Sakin ol şampiyon :).
Regl mi olacaksın?
O zamanlar insanda bi delirmece olabiliyor kendimden biliyorum , yüzün , vücudun , saçın bile çirkin geliyor.
Ayrıca bu saydıklarının da hepsinin çözümü var

esime gore cirkinim mesala. onceden hic bu saydiklarim yoktu bir senenin icinde oldu

esime gore cirkinim mesala. onceden hic bu saydiklarim yoktu bir senenin icinde oldu
Gerekenleri yap ozaman.
Bende 22 yşındayım. Bakımlarımı yaparım hep. Cildinin ince olması için bişey yapamazsın o genlerden el damarlarım bıle meydanda ama şimdiye kadar hiç rahatsız olmadım :)) Hoşuma bıle gıdıyor . Sinirlendiğimde direk meydanda ..

Kilcal damarlariniz için doktora gidin. Bir yakinimda vardi. Krem vs verdi doktor. Ust derin ince demiş. Guneste cok kalma, kremsiz cikma ve yazin gozluk kullan demis göz altlarini kapatacak sekilde. Bunu ihmal etmeyin. Bunun disinda ne gibi begenmediginiz seyler var? Hepsinin cozumu var çünkü.

Sivilceler gecer cukurlara cozum var dermaroller (cilt inceyse sormaniz lazim)kilcar damarlarin cozumu var lazerle yapiyorlar en oncesinde cildiyeye gidin sivilcelerden kurtulun oda sizi yonlendirir blue ocean kas kirpik bakim yagini alin pala gibi kaslariniz uzun uzun kirpikleriniz olur(denedim super birsey)
Ciltdoktoru ve cilt bakimi yani herseyin tedavisi var...para yoksa biriktirin halledilir korkmayin

Ya yapma öyle bu durum her insanın farklı yaşlarda geçirdiği bi dönemdir bazı insanlar sık sık bunu yaşar öncelikle herkes doğru demiş durduk yere kendine dert arıyosun bence kendini doldur yani kitap , tiyatro , sinema ,kurs vb ayrıca cilt maskesi ve gül suyu sivilceyi siler kendine bakarsan vücut tepki verir illa kafya taktıysan ki bence güzellik için değil sana emanet edilmiş bu sağlıklı vücudu sevdiğin korumak istediğin için evde cildine haftada 1 bal ve kahve maskesi yapıp sağlıklı görünümünü sağlr sivilce için doğal Gül suyu kullanırsın ayrıca kaş içinde tatlı badem yağı yahut sarmsağı ortadan 2 ye kes sür hergün yani vücuduna iyi bak

Sağlıklı oldugumuza sukretmek lazım eğer sağlığın yerindeyse herseyin bir cozumu vardır ki kızlar yazmışlar tavsiyeler. Ama bence her insanın güzel bir yani vardır. Çok klasik bir laf bu tamam da . Var ama . Sen güzel yanını unutmussun. Ilk önce kendine güven biraz . moralin ne kadar kaybedersen kendini o kadar kotu hissedersin. 23 yaşında gencecik bir insan yaşın bile güzel senin.
her yazıda yapıyorum yine tanidigim birinden örnek vermek istiyorum. Bir arkadaşım vardı alımlı bile değildi ama o kadar seveni aşık olan vardı ki şaşırıyordum resmen. Ma kız benim hiç olmadigim kadar mutlu konuşan girişken güler yüzlü biriydi. Diliyle bayardi milleti. Demek ki sadece güzellikle olmuyor bazı şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…