cok cirkinim olmek istiyorzm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm Rabbim bedenini eksiksiz bir sekilde yarattigi icin buna sükretmelisin bak Kendini Görebildigin bir gözlerin var Yüzüne bir krem bile olsa sürebilecegin elin kolun var bunlari düsün,, Kendini güzellestirmek daha dogrusu bakimli olmak senin elinde bu saydiklarinin hepsinin bir cözümü var,,sen saniyormusun her gördügün güzel öyle dogustan,, dogal olanlar var tabi ama onlar zaten belli oluyor yüzünde hicbirsey yok belki sadece bir kalem geri kalani hep kendine bakan neler neler cikmis insan sasiriyor ne ürünler var sen saglikli olduguna sükret bu dert degil cnm

mesala kucuk burnum var dislerim duz bunlar sadece begendigim taraf baskada yok maalesef guzel kadinlara o kadarvcok imreniyorumki anlatamam

Ergenlik doneminde olur oyle psikolojik olarak kendını begenmeme veya cok asiri begenmiş olma vucut unda herhangi bir yeri cırkın bulma Normal seyler bunlar. . Emin ilki hepimiz yasadik bır kac sene snra senı seven ve begeni tatlı sozler soyleyen biri oldumu kendıne gıvenın gelır

Önce allaha şükret ya iki elin yada ayağın olmasaydı çok güzel olsaydın çokmu Mutlu olacaktın kendine haksızlık etme sen kendini beyenmiyorsundur eminim güzelsindir takma allah sağlık versin gerisi kolay

Acaba etrafinda cokmu bakimli ve guzel kadinlar varki?
Oda insani ozguvensiz yapar.

bi kitapta okumuştum bi anda sivilceler incelen deri çıkan kılcal damarlar kadın strese giriyordu bi hastalık olduğu ortaya çıkıyordu rosale mi ne, gül hastalığıydı. ya da geçici hormonel bi durumdur yine de iyi bi doktora danışsanız aniden böyle oldu falan diye

Delimisin sen ne demek kendimi öldürücem filan??herşeyin başı sağlık..gözlerin görüyor.duyuyorsun yürüyebilir konusabiliyorsunuz güzellik ne ki?hangimiz biliyoruz yarın bir kaza geçirip yüzüne hile bakalmayacak hale gelmeyecegimizi?
Tamam bir genç kız olarak senin için önemli bunlar anlıyorum seni ama herşeyin bir çaresi var tatlım. .sadece ölüme yok..
Sen şimdi pozitif ol ki stresten daha kötü olmasın cildin..
İkinci olarak bir dermatoloji uzmanından randevu al.
Ve son olarak kendinle barışık ol..hayat çok kısa böyle dertleri takip hayatı zehir etme kendine
Birde şunu unutma kalp güzelliği en onemlisidir. .iyi bir kalbin varsa sen dünyanın en guzelisindir..
Ama yoksa yüzün dünyanın en güzeli bile olsa beş para etmezsin..güzellik geçicidir ama iyilik baki..
Geç aynanın karşına gülümse kendine..birdaha da böyle laflar etme..

Aynanın olduğu olduğu odada beyaz ışık varsa o da cildi kötü gösteriyor, ilk önce o ampülü 'gün ışığı' yazan bir ampülle değiştir. Sigara içiyorsan cildi gerçekten kötü yapıyor, sigarayı bırak ve spora başla. Ben de kendimi çok çirkin bulurum çünkü küçükken annem ve ağbim bana çirkin olduğumu söylerlerdi. Ama şimdi eşim bana bunun tam tersini söylüyor. Yine de insanın kafasından atması zor, bu yüzden ben de estetisyen peşinde koşuyorum . Zaten makyajsız birçok güzel bildiğimiz ünlü de sandığımız kadar güzel değil. Ölüm fikri kafanda çok varsa bir psikiyatriste git derim.

Ay canım bu mu dert Allah baska dert vermesın ya :) benımde ergenlıkte cıldım peselen gbydı sımdı sıvılceler dldu cgu gectı yanı ıllakı gecyr uzulme bsuna hayat kısa dert etmeye degmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…