cok cirkinim olmek istiyorzm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar küçük şeyleri kafaya takiyoruz biz .. sağlığınız yerindeyse en büyük güzellik sende canım. Ben çok güzel bir kızdım yani çevremdeki herkes öyle söylerdi. Sonra kanser olduğumu öğrendim ne saç kaldı ne kaş ne güzellik. . Yani Aldanma güzelliğine bir sivilce yeter .. kendini öldürmekte nedir insanlar yaşayabilmek için ne acılar çekiyorlar. Bence bir hastanenin onkoloji koridorunda 5 dakika dolaş sonra hayata 4 elle sarılırsin

Ben de çirkinim,ama hic ölümü düşünmedim!
Ki sen daha cokkk gencsin,degişeceksin.
Yavas yavas yerine oturacak herseyin.

Eh benim o sansımda yok,oturan oturdu!!
Şükretttt!

hımmm peki.
7-8 milyar daha var zaten
1 kişi eksilse bişey olmaz
mezar taşına da
bir sivilce uğruna ne güneşler batıyor yazdırırız :/

bundan ölmek istenir mi be?
dermokozmetik ürünler ve kaşlara kıl tekniği
olmadı estetik yap

esime gore cirkinim mesala. onceden hic bu saydiklarim yoktu bir senenin icinde oldu

Esine Angelina Jolie gösterip seni mi verdiler?
Almasaydı madem çirkin buluyorsa.
Kusura bakma da eşin çok hadsiz ve dengesiz.
Kendisi çok mu yakışıklıymış acaba.
Beğenmiyorsa evlenmeseydi beyefendi.

Aman bende cirkinim burnumun etrafı kıpkirmizi sinir olunca yada utanincada kulaklarima kadarda variyor o kızariklik... arada kendimu iyi hissedersem makyas yapiym kalmiyo o kizariklikta... demem o ki dermotolojik urunler ve makyaj malzemeleriyle cirkin kalmak mumkun degil

esime gore cirkinim mesala. onceden hic bu saydiklarim yoktu bir senenin icinde oldu
allah aşkına ne çirkini ya sen kendini öyle görüyosun eşin önce kendine baksın biz kadınlar bazen kendimizi çirkin görürüz kendini topla kaş ekimi yaptır mesela cilt bakımı yap makyajını yap ne ölümü ya a güzelsindir bakımsızlıktan kendine çirkin geliyosun artık

dr ye gittin mi

yanlız tuttum bu lafını günlük hayatta kullanacağım
Sağol Usagi91.
Genelde bu tür kaygılar, insanın kendine fazla anlayışlı ve nazik yaklaşmasından dolayı oluşuyor.
Kendini kaybetmeyi, büyük laflar etmeyi hakkı olarak görüyor insan.
Oysa bence, kişi kendine kızmalı, zorlamalı ve durdurmalı.
Duyguların aklın önüne geçmemesi lazım.
Bazen bunu insan kendi kendine öğreniyor, bazense hayatın arkadan yitmesi gerekiyor.

helal kız sana sevdim seni bakış açını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…