- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
selam kizlar ergenligim bitti 23 yasindayim hic boyle dusunmemistim ergenlikte bile cirkin oldugumu dusunmemistim yeni basladi yani. aynaya kustum az oncee yine baktim aynaya ve korktum o aynadaki surat bana o kadar yabanciki bu anlattiklarimin onceden hic biri yoktu sivilce cikmaya basladi yuzudmdeki derim cok inceldi kilcal damarlar belli oluyo suratim cukur cukur bi tane yanagim coktu digeri daha yukarda kirismaya bile basladim kaslarim yarisi yok. cok agladim bu durumuma yardim edin bana lutfen yoksa oldurucem kendimi.
esime gore cirkinim mesala. onceden hic bu saydiklarim yoktu bir senenin icinde oldu
Hangimiz delirmedik çılgınlar gibi.
allah aşkına ne çirkini ya sen kendini öyle görüyosun eşin önce kendine baksın biz kadınlar bazen kendimizi çirkin görürüz kendini topla kaş ekimi yaptır mesela cilt bakımı yap makyajını yap ne ölümü ya a güzelsindir bakımsızlıktan kendine çirkin geliyosun artıkesime gore cirkinim mesala. onceden hic bu saydiklarim yoktu bir senenin icinde oldu
hayat felseerne hayran kaldımSana iyi bir "hayat" kroşesi lazım.
Şöyle, sağdan gösterip sordan vursa, kendine gelirsin.
Gerçek dert nedir bilmeyenler, yüzüne gözüne kafayı takar.
Hiçde anlayışla karşılayamıyorum.
dr ye gittin miselam kizlar ergenligim bitti 23 yasindayim hic boyle dusunmemistim ergenlikte bile cirkin oldugumu dusunmemistim yeni basladi yani. aynaya kustum az oncee yine baktim aynaya ve korktum o aynadaki surat bana o kadar yabanciki bu anlattiklarimin onceden hic biri yoktu sivilce cikmaya basladi yuzudmdeki derim cok inceldi kilcal damarlar belli oluyo suratim cukur cukur bi tane yanagim coktu digeri daha yukarda kirismaya bile basladim kaslarim yarisi yok. cok agladim bu durumuma yardim edin bana lutfen yoksa oldurucem kendimi.
bu mesajı derya da okusa keşkeBak güzel kardesim güzellik çirkinlik bunlar göreceli şeylerdir yani kişiden kişiye değişir
Leyla çok çirkinmiş. Mecnuna sormuşlar bunun nesine aşık oldun. Mecnun da siz onu birde benim gözümle görün demiş
Demek ki farklı düşünüyoruz.hayat felseerne hayran kaldım
yo birbirimizden farklı düşünseydik böyle msj atmazdım kiDemek ki farklı düşünüyoruz.
Normal.
Sorun yok.
Ah, çok pardon.yo birbirimizden farklı düşünseydik böyle msj atmazdım ki
bende anlamıştım zaten sıkıntı yok sonuçta yazılı bi iletişim içindeyizAh, çok pardon.
Eleştirildiğimi sandım.
yanlız tuttum bu lafını günlük hayatta kullanacağımDemek ki farklı düşünüyoruz.
Normal.
Sorun yok.
Sağol Usagi91.yanlız tuttum bu lafını günlük hayatta kullanacağım
helal kız sana sevdim seni bakış açınıSağol Usagi91.
Genelde bu tür kaygılar, insanın kendine fazla anlayışlı ve nazik yaklaşmasından dolayı oluşuyor.
Kendini kaybetmeyi, büyük laflar etmeyi hakkı olarak görüyor insan.
Oysa bence, kişi kendine kızmalı, zorlamalı ve durdurmalı.
Duyguların aklın önüne geçmemesi lazım.
Bazen bunu insan kendi kendine öğreniyor, bazense hayatın arkadan yitmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?