cok cirkinim olmek istiyorzm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence dönem dönem bunu itiraf edemesekte hepimiz yaşıyoruz,kuaföre gidip kendinle ilgilenmek senin daha iyi hissetmene sebep olabilir,eve kapanma bence..bu psikoloji evde seni daha çok yorar. Umarım en kısa zamanda düzelirsin :)

Mutsuzsan çirkinleşirsin
Mutluysan en güzel sensin :) bence ..
Önce kalbini güzelleştir sonra aynalarla barışırsın
Ergenken bile güzel olup sonradan çirkinleşilmez, bakışında sorun var karamsarsın bence sen

Ya beni de annem cirkin bulur iyi mi? Ama Yine de seviyordur mutlaka, sonucta annem yani! Benim de bu durum hep psikolojimi bozmustur. kocan bunu ne manada soyluyor sasirdim yani. Annem ozellikle bana KiZdigi zaman soylerdi, simdi bile aklima geldikce cok uzuluyorum. Kimsenin kimseyi mutsuz etmeye hakki Yok. Kocanin da Seni mutsuz etmeye hic hakki yok. Seni guzel bulacak birileri mutlaka Vardir, o zaman onlara engel olmasin!

Şuanda siz Allaha isyan ediyorsunuz farkında degilsiniz . resmen sen verdin çok sukur ama ben begenmiyorum diyorsunuz . lütfen down sendromlu veya kanser olup saçları dökülenleri de düşünün . benimde sivilcem çok cildiyeye gittim ve kremler gerçekten iyi geliyor . kaslarinizinda yarısı yoksa kas ektirin . cilt lekelerinizi lazerle yaktirabilirsiniz

esime gore cirkinim mesala. onceden hic bu saydiklarim yoktu bir senenin icinde oldu
Bende doğum yaptım 47kg idim hamilelikte önce doğumda 78 kg ye kadar çıktım 1 yılda bayaa kilo verdimsimdi 58 kgyim . insan kendine ozen gösterince azim ve çaba esince başarıyor . iyi bir cilt doktoruna gitmelisiniz . eğer uzuluyorsaniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…