• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çirkinim

0101013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
27
0
1
35
Hanımlar merhaba yazım hataları için kusura bakmayın. Sorunum başlıktanda anlaşılacağı gibi çirkin olmak. Küçüklükten beri her ortamda aşağılandım sırf çirkin olduğum için kimse benimle muhatap olmak istemedi. Hep bir pislikmişim gibi bakıldı... Her ne kadar bunu umursamamaya çalışsam da olmadı. Zamanla psikolojik sorunlar, öz güvensizlik ve aşağılık hissi iyice yer edindi düşüncelerim de ve bunu kabullendim. Biliyorum bu zorbalığa hemen hemen herkes maruz kaldı ama ben artık dayanamıyorum. 2 aydır dışarıya çıkmıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum. Güzel değilim hiçbir zaman güzel olamayacağım. Hiç sevgilim olmadı hiçbir erkek konuşmayı bırakın, yüzüme dahi bakmıyor. Arkadaşım zaten yok. Ben bunu hak etmedim... Sadece içimi dökmek için açtım konuyu. Yalvarırım bir şey söyleyin artık bitsin istiyorum.

Ben sokağa çıktığımda hiç "allahım ne kadar çirkin bir kadın" dediğim birini görmüyorum mesela. Ya da çirkin diye insanlarla muhatap olmak istemediğim, pislikmiş gibi davrandığım olmadı.
Bunlar sizin kafanızda kurup inandığınız şeyler. Beden algınız bozulmuş. Bir uzmandan yardım almalısınız aşmak için.
Çirkin kadın yoktur, özgüvensiz kadın vardır.

Ya ne diyeyim bilmiyorum . Eğer çevrenizdeki imsanlar sadece gorunusunuze göre arkadaşlık edecekse ne anlamı kaldı bunun ? Ayriyeten bence fazla yalnızlıktan da bu düşüncelere kapılmış olabilirsiniz. Bence bir terapi alın psikologa gidin . Önce kendinizle barisin enerjinizi yükseltin şakacı mizahsor olun. Her yerde kendinize güvenliğinizi belli edin . İnanın asla yadirgamak için söylemiyorum ama bazı kadınlar manken gibi adamları avucunda nasıl tutuyor sizce siz de sasirmiyor musunuz? Özgüven ,kendini sevme, hayatla barışık olmayla tabi ki de . Bir daha mi helicez bu dünyaya . Hepimizin vücudunu her zerresini Allah bahsetti . Kim bilir sizin de ne mücevher değerinde özellikleriniz vardır da siz kesfetmemissinizdir sadece görünüşe taktiginiz için ...

Yaşınız kaç? Güzellik göreceli bir kavramdır. İnsanların güzellik sıfatını soktuğu kalıba göre kendinizi çirkin olarak değerlendirmeyin. Vücudunuzda ki ya da yüzünüzde ki neyden şikayetçi ya da rahatsızsınız? Çözülemeyecek, düzeltilemeyecek, aşılamayacak hiçbir şey yok istedikten sonra bir sakin olun önce sırf insanlar beni sevsin, bana aşık olsun diye değil kendinizi iyi hissetmek için düzeltmeye çalışın beğenmediğiniz yanlarınızı. Anlatın bize nerenizi beğenmiyorsunuz biz de tavsiye verelim.

Canım Bi kuaföre git. Saçlarını değiştir. Makyaj yap. Ne biliyim yeni Bi kaç parça kıyafet al. Kendinle barışık ol. Benim burnum dişlerim eğridir.
Doğum sebebiyle bacaklarım komple çatlak. Ama inadına şort giyerim. Bacaklarımı herkes söyler çatlakların çok vs hiç umursamam. Napim yani bacaklarımın keseyim? Bunalımdan cık lütfen. Hiç te çirkin değilsindir.

Güzel bir tek yerim yok. Estetikle düzeltilecek birisi değilim. Zaten paramda yok. En basit ameliyatlar bile min 10k dan başlıyor. Umutsuz vakayım yaşamayı bile hak etmiyorum. Cesaretim olmaığı için bu hayata mahkumum.
Hangimiz güzeliz ya da cirkiniz? Saçmalama lütfen. Mesleğin var mı? Okuyor musun?

Hanımlar merhaba yazım hataları için kusura bakmayın. Sorunum başlıktanda anlaşılacağı gibi çirkin olmak. Küçüklükten beri her ortamda aşağılandım sırf çirkin olduğum için kimse benimle muhatap olmak istemedi. Hep bir pislikmişim gibi bakıldı... Her ne kadar bunu umursamamaya çalışsam da olmadı. Zamanla psikolojik sorunlar, öz güvensizlik ve aşağılık hissi iyice yer edindi düşüncelerim de ve bunu kabullendim. Biliyorum bu zorbalığa hemen hemen herkes maruz kaldı ama ben artık dayanamıyorum. 2 aydır dışarıya çıkmıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum. Güzel değilim hiçbir zaman güzel olamayacağım. Hiç sevgilim olmadı hiçbir erkek konuşmayı bırakın, yüzüme dahi bakmıyor. Arkadaşım zaten yok. Ben bunu hak etmedim... Sadece içimi dökmek için açtım konuyu. Yalvarırım bir şey söyleyin artık bitsin istiyorum.
Dünyada milyonlarca güzel kadın var hepside senin şu girdiğin pskolojiye giriyor merak etme 😏
Sana gelince okadar araştır oku ki zekanla alt et insanları hem her erkek güzel kadına ilgi duymaz kimisi zekasını kimisi albenisini beğenir kendini keşfet lütfen Allah seni bu kadar çaresiz bırakmaz illaki vardır cezbedici bir yönün 🙄

Herkes sizi aşağılasada siz kendinizi nasıl güzel görüyorsanız öyle yapın doğallık herzaman daha güzeldir. Bence cirkin değilsiniz sadece cirkin oldugunuzu kabul etmişsiniz. Kendinize gelin ne cirkin insanların özgüveni var ve çok da güzel yerlerde siz kendinizi sindirmişsiniz malesef tedavi olun ve hayata yeniden başlayın.

Ben cirkinim derken anlayamıyorum neyden bahsettiginizi.
Gerçekten düşünüyorum, orada burada denk gelip, aman ne de çirkin dediğim kimseye rastlamadim.
Kusurlarınızı gözünüzde büyütüyor olabilir misiniz?
Şu meşhur dizi var ya, la casa de papel.
Mesela geçen biri nairobi için çirkin dedi
Anlamsız buldum. Degil. Kadinin havasi baska..silik, sönük, ozguvensiz olsa belki daha cok konuşulurdu.

images (4).webp
Çirkin mi sizce?

Ben cirkinim derken anlayamıyorum neyden bahsettiginizi.
Gerçekten düşünüyorum, orada burada denk gelip, aman ne de çirkin dediğim kimseye rastlamadim.
Kusurlarınızı gözünüzde büyütüyor olabilir misiniz?
Şu meşhur dizi var ya, la casa de papel.
Mesela geçen biri nairobi için çirkin dedi
Anlamsız buldum. Degil. Kadinin havasi baska..silik, sönük, ozguvensiz olsa belki daha cok konuşulurdu.

Eki Görüntüle 2592936
Çirkin mi sizce?

Çok hoşuma gidiyor bu hatun benim. Tokyodan daha çekici hatta bence.

Bir de bizim insanımızda bir fındık burun takıntısı var, estetikli olmayan burunları olan insanları çirkin buluyorlar. Bence kemerli burun çok karakteristik bir şey.

Güzel bir tek yerim yok. Estetikle düzeltilecek birisi değilim. Zaten paramda yok. En basit ameliyatlar bile min 10k dan başlıyor. Umutsuz vakayım yaşamayı bile hak etmiyorum. Cesaretim olmaığı için bu hayata mahkumum.
ALLAHa isyan ediyorsun ama rabbimin gücüne gider...
bak Rabbim ne güzel yaratmiş.
engelli olanlari düşün biraz empati yapsaniz
başınıza gelse ne olurdu...
Rabbim sağlık vermiş güzellikten çok sağlık önemli eliniz ayaginiz tutuyor.
gerçekten sadece özgüvenin eksik..
kimse senin bu şekline bakimyor ozgüvenine bakiyor.
lütfen duygularini degiştir.

Ben 7 okul değiştirdim öğrenim hayatımda. 250 kişilik bölümde koca bir kampüste okudum 4 yıl. Hep marketlerde calıstım onca müsteri gördüm. 4 yıldır da 1900 öğrencili bir okulda öğretmenim. Ve yine il değiştirdim onca ucak vs biindim. Asla kendinizi tanımladıgınız gibi birini görmedim. Kimseye de sizin kendinize yakıştırdıgınız gibi konusmadım. Bence kesinlikle psikoloğa gitmelisiiniz. Siz çok güzelsiniz❤️

Kimin her yeri mükemmel ki Allah aşkına. Bir kere özgüvenin zedelenmiş kendini hep çirkin olarak görüyorsun. Ayrıca çirkin diyorsun da kime göre çirkin neye göre çirkin. Şu kafadan bir çıkıp kendini sevmelisin önce.

Back
X