Çok çirkinim

Şimdii hemen müdaheleye başlayacaksın. Kilon var mı ilk hedef kilo kaybı vücut güzelleştirmek sonra şöyle bir 10 bin liraya güzellik derecenizi 10 üzerinden 4 puan arttırırsınız. Önce saç kesim boya. Sonra lazer epilasyon,kaş için phibrows, kirpik lifting, dudak kontürü başlangıç için aklıma gelenler bunlar. Sonra dolgu botoks. Bir de dişler var o da çok önemli. O ünlüler fotomodeller bunların kaç katını yaptırıyor bir bilseniz. Zaten kafadan bunları yapınca güzel oluyorsunuz. Para her şeyi çözüyor. Psikolojinizi güçlü tutmaya çalışın.

Nedense hiç çirkin olduğunuzu düşünemedim.
Bence kompleks yapmışsınız.
Yani bir insan o kadar çirkin olamaz bence.

Neden insanların doğuştan sahip olduğu özellikler için ben efor, zaman ve para harcamak zorundayım? Neden ben hayatımın en güzel zamanlarını yaşamak yerine, estetik olup normal insan olmaya çalışmakla geçirmeliyim?
Neden bazı insanlar görme engelli, bazıları işitme engelli, bazıları bedensel engelli
Neden bazı insanlar çok farklı sağlık sorunlarıyla uğraşıyor, genç yaşta insanlar hayatlarını yaşayıp, gezip tozarken,bazıları onkoloji servislerinde acılarla boğuşuyor
Neden bazı insanlar çok zengin, bazıları ekmek parası bulamıyor
Siz böyle sorarsanız önce bu yazdıklarıma cevap bulun lütfen
Toplumun dayatmış olduğu güzellik algısından sıyrılın, ne tuhaf kişiler var ayrıca hayatınızda, çirkin diye kimsenin dışlandığına tanık olmadım ben hiç hayatım boyunca

Bak canım ben de güzel bir kadın degilim.
Gerçekten değilim :)
Kısa boyluyum..
Esmer tenliyim.
Bu çirkinlik mevzularından dolayı ben de çok çektim.
Ama benim kendime güvenim var.
İnan bana öyle erkeklerden teklifler geliyordu ki :)) sdsjkfhsfjfh
Aşırı yakışıklı olanları vardı :))
Ben 155 boyundayken 1,87 'lik yeşil gözlü dehşet yakışıklı bir çocuktan teklif alıp kabul etmemiş birisiyim.
Çogunu da ben reddettim.
Eşim de benden uzun ve gerçekten Türkiye ortalamasına göre yakışıklı da birisi.
Adam peşimden afedersin deli gibi koştu ikna etmek için.
Ben bunun tamamiyle özgüvenle alakalı olduguna inanan biriyim.
Çok fazla çekici bir auramın oldugunu derler şimdi.
Hatta aşırı şekilde girdigim ortamda konuşma şeklim ve anlattığım konularla ilgi odagıyım.
Kendini aynaya bakınca güzel bulmam evet zamanla vucut tipimi ve yüzüme gidecek renk tonlarında makyaj tüyolarını öğrenince daha iyi hissettim.
Kısa boylu ve esmerler neden çirkin olsun ki?

Arkadaşa ne desek boş. Çok büyük bunalımda. Yaşadıkları kendi içinde oldukça ağır.
Geçenlerde bi konu vardı bayan yüzünün iğrenç olduğunu falan söylüyordu. Baya baya bunalimdaydi. Ben gibi herkes en fazla ne kadar iğrenç olabilir falan dedik. Anlatımında gerçekten ucube bişey beklemiştim. Konu sahibi resim attı valla fıstık gibi bir iki sivilce izi var o kadar.
Konu sahibi arkadaşım senin talihsizligin etrafındaki insanların terbiyesiz olması ne yazikki.
Galiba benden bahsediyo😀 yesil gozlu olan kizdanmi bahsediyosunuz sivilce ve biraktiklariyla basim dertteydi hani😁

Ayy inanın isim olarak hatırlamıyorum. ,🙃 Konuyu okuyunca aklıma geldi.
Evet evet benim ya o bi fotograf atmistim ama bu konu sahibi baya sorunlu umarim duzelir yani tamam insan kendini cirkin hissedebilirde pislik ucube falan nedir bide ben beceriksizim hala makyaj yapmayi beceremiyorum yapa yapa ogrenicem😁bide sac rengimi degistirmek istiyorum ama tenime hangi renk gider kararsizim bakicaz artik😎

Evet evet benim ya o bi fotograf atmistim ama bu konu sahibi baya sorunlu umarim duzelir yani tamam insan kendini cirkin hissedebilirde pislik ucube falan nedir bide ben beceriksizim hala makyaj yapmayi beceremiyorum yapa yapa ogrenicem😁bide sac rengimi degistirmek istiyorum ama tenime hangi renk gider kararsizim bakicaz artik😎
Konu sahibi depresyonda. Umarım düzelir.
Resim at bakalım dedik. Atmadı. Ben anlattığı kadar cirkin olmadığını düşünüyorum. O yüzden senin konunu örnek vermiştim.

Bende konu sahibinin profilini incelim dedim daha once nasil konular acmis ne yorumlar yapmis diye hesabi gecici olarak dondurmus bakamadim

Hanımlar merhaba yazım hataları için kusura bakmayın. Sorunum başlıktanda anlaşılacağı gibi çirkin olmak. Küçüklükten beri her ortamda aşağılandım sırf çirkin olduğum için kimse benimle muhatap olmak istemedi. Hep bir pislikmişim gibi bakıldı... Her ne kadar bunu umursamamaya çalışsam da olmadı. Zamanla psikolojik sorunlar, öz güvensizlik ve aşağılık hissi iyice yer edindi düşüncelerim de ve bunu kabullendim. Biliyorum bu zorbalığa hemen hemen herkes maruz kaldı ama ben artık dayanamıyorum. 2 aydır dışarıya çıkmıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum. Güzel değilim hiçbir zaman güzel olamayacağım. Hiç sevgilim olmadı hiçbir erkek konuşmayı bırakın, yüzüme dahi bakmıyor. Arkadaşım zaten yok. Ben bunu hak etmedim... Sadece içimi dökmek için açtım konuyu. Yalvarırım bir şey söyleyin artık bitsin istiyorum.
Canım kaç yasındasın belkı de guzel bir kızsın ama psikolojik olarak kendını oyle görüyorsundur. Mesela ben dısmofobı hastasıyım kendimi cok cırkın buluyordum herkes guzel Oldugumu soylese de inanmıyordum. Ve suna kesinlikle inanan biriyim kısı kendını nasıl giriyorsa oyle oluyor. Oyle enerji veriyor etrafa.

Back
X