cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin o kaynının beynini patlatasım geliyor sen konu açınca.
Sen çirkin değilsin, saç rengi seçimin makyaj tarzın vs cidden sana uygun değil daha önce de söyledik bunu.
Daha soft daha doğal renkler, tonlar tercih edersen aradaki farkı görebileceksin emin ol.

Bazi psikolojik kaynakli olarak siz de oyle goruyor olabilirsiniz kendinizi, veya ufak tefek bazi bakimlara iht8yaciniz vardir o sekilde guzel gormeye baslayabilirsiniz.Sonucta evet herkesin guzel veyq cirkin diyebilecegi bazi standartlar olabilse de yine de oldukca gorecelidir.Kimisi distan guzel durmaz ama huyu konusmasi durusu veya bi cilvesi onun gozumde guzellesmesini saglayabilir.

senin o kaynının beynini patlatasım geliyor sen konu açınca.
Sen çirkin değilsin, saç rengi seçimin makyaj tarzın vs cidden sana uygun değil daha önce de söyledik bunu.
Daha soft daha doğal renkler, tonlar tercih edersen aradaki farkı görebileceksin emin ol.
aLLAH ONA GUN YÜZÜ GÖSTERMESİN DİYCEM BENİ BU HALE GETİRDİ

aLLAH ONA GUN YÜZÜ GÖSTERMESİN DİYCEM BENİ BU HALE GETİRDİ
Kız bırak allah askına ya kendisi Kıvanç Tatlıtuğ falan mı töbe sövecem şimdi :KK53:

Sen saçlarının rengini değiştir bir an önce, pembe rujdan uzak dur. Toprak tonu rujlar tercih et mesela.

Kız bırak allah askına ya kendisi Kıvanç Tatlıtuğ falan mı töbe sövecem şimdi :KK53:

Sen saçlarının rengini değiştir bir an önce, pembe rujdan uzak dur. Toprak tonu rujlar tercih et mesela.
sıradan bir tip bile değil. saclarımı değiştirdim .pembedeb de kurtulucam sagol canım

evet tamamen yanlışlarla dolu oldugumu öğrendim

Youtube'da dünya kadar makyaj kanalı var. Sizin ten renginize sahip, sade güzel makyajlar yapan birilerini bulursunuz mutlaka. Kullanabileceğiniz renkler hakkında fikir edinip deneme yanılmayla size en çok yakışanı öğrenirsiniz.
Ama bunlardan önce mutlaka psikolojik destek alın. Önce kendinize bakışınız değişmeli.

Şu an size o kadar makyaj yapmak istiyorum ki:KK71:
İlla estetik olacağım diyorsanız göz kapaklarınızdaki fazlalığı aldırabilirsiniz. Eyeliner siz de güzel durmuyor bu yüzden. Saç ve makyaj tercihi çok yanlış. Bunların haricinde gayet güzelsiniz.

merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Resim atarsınız yardımcı olurum. Biraz açık sözlüyüm ama gerçeği duymak istiyorsanız bekleyiyorum

bir arkadaşım cidden çirkindi. ama yani ona göre buna göre değil dümdüz çirkin. burnunu yaptırdı. hepimiz şok. kız çirkin değilmiş.sadece berbat bi burnu varmış. fiziği mükemmelmiş mesela. saçı kaşı gözü de öyle. bir burun bi insanı ancak o kadar değiştirebilir. velhasıl belki sizin de sadece burnunuz sıkıntılıdır.
NOT:yorumlardan yola çıkıp fotonuza baktım. ASLA çirkin değilsiniz! size kim böyle hissettirdi ya da düşündürdü🙄

Sizin çene yapınıza sahip olmak için ameliyat olan 2 arkadaşım var. Çirkin değilsiniz. Yüzde yüz dürüst olayım çok beğendim sizi. Ama saç rengi, makyaj, stil vs. yanlış.
arkadaşın paylaştığına baktım bence hoşsunuz. estetiğe gerek yok, yüzünüz biraz toplu kilo verin, sarı saçtan vazgeçin koyu renge dönün ve birkaç makyöze gidin yüzünüze uygun makyaj çalışın. vücut tipinize göre giyinin, elbiseler etekler seçin.

Gördüm diğer konudaki resminizi hiç çirkin değilsiniz.
Sizin daha güzel olduğunuz bir çok model oyuncu var.

O ruju asla kullanmamakla ve saçınızı sarı tonlarında boyamamakla başlayın gerisi gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X