cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şart bir estetik ameliyat göremedim açıkçası ben. Fotoğrafta biraz kilolu duruyorsunuz eğer öyle ise, kilo verin ve saçınızı daha doğal bir renge boyatın, daha iyi olacaktır.

Ya dur niye spam mesaj atıyorsun haha.

Çirkin değilsiniz, proporsiyonlarınız gayet yerli yerinde. Saç rengini beğenmedim sadece, yakışmamış. Çirkin deyince insanlar geriye doğru bir çene, kocaman burun, birbirine yakın gözler filan bekliyor. Saçmalamışsınız. Yaşınız küçük de değil, aşın bunları. Ya terapiye ihtiyacınız var ya da sadece canınız sıkıldı.

merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Gönderebilirsin. Çok açık sözlü olacağım. :)

Ya dur niye spam mesaj atıyorsun haha.

Çirkin değilsiniz, proporsiyonlarınız gayet yerli yerinde. Saç rengini beğenmedim sadece, yakışmamış. Çirkin deyince insanlar geriye doğru bir çene, kocaman burun, birbirine yakın gözler filan bekliyor. Saçmalamışsınız. Yaşınız küçük de değil, aşın bunları. Ya terapiye ihtiyacınız var ya da sadece canınız sıkıldı.
kesinlikle pskolojim normal kendi kararım ameliyat olmak

kesinlikle pskolojim normal kendi kararım ameliyat olmak
Neyi ameliyat ettireceksiniz tam olarak? Kırışıklıktan rahatsızsanız botox yaptırın. Yüzünüzün kendi yapısında bir problem yok. Umarım iyi bir doktora gidersiniz de o da söyler bir kusur olmadığını. Yoksa bu psikolojiyle michael jackson'a dönersiniz.

tamam da ne ameliyatı olacaksın? Sen ne yaptırmak istiyorsun mesela? Bize sordun , benim çok açık cevabım, estetiğe ihtiyacın yok, kilo ver ve saçını dooğal bir kahverengiye boyat.
işte bende onu sordum size yüzümde çirkinliğe sebep veren uzuvu mu burnum nmesela

çeneye taktıysanız yaptırın gitsin diyorum.. masseter botoks arastırın. ameliyat olamdan önce. çene ameliyatını yapmoyprlar zaten diş problemi olmadan. tel takmanız gerekir yıllarca, dolgu veya botoksla çözülür

Neyi ameliyat ettireceksiniz tam olarak? Kırışıklıktan rahatsızsanız botox yaptırın. Yüzünüzün kendi yapısında bir problem yok. Umarım iyi bir doktora gidersiniz de o da söyler bir kusur olmadığını. Yoksa bu psikolojiyle michael jackson'a dönersiniz.
cevremde neden çirkin oldugumla alakalı yorum aldım acaba anlamıyorum

ben destek aldım ama gercekten ameliyat olmaya karar verecek kadar ilerledi işş
Sizin gibi olmayan kusurları görenler şuna dönüşüyor:
Screenshot_20220505-150552_DuckDuckGo.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X