cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yılda 40 kilo alıp veren var. Diğer üyelik size aitse yönetime yazın , bu üyeliğe ilişkin gerekli işlem yapılır.

@Kazen @Mune ; konu sahibi eski ve aktif hesabı olan Turkish Delight Turkish Delight hesabına giriş şifresini unuttuğu için yeni üyelik almış. Bilgilerinize.
eksik olma canım cok naziksin buraza senin giriş yapma hakkın mı var sedece

hayır saygı duyuyorum keske herkes sizin gibi kırmadan söylese
ben ameliyatlık bir problem görmedim. Stil problemi gördüm sadece. Spor programı yapıp bir pt ve diyetisyenle çalışıp 20 kg verip sıkılaşmak çok değiştirecektir.
Saç çok yaşlı gösteriyor orjinal renginize dönüp aralara/uçlara azıcık paraya kıyıp iyi bir kuaförde ışıltı attırın. Makyaj stilini kesinlikle değiştirin. Hem renkler uymamış hem de makyaj olmamış. Biraz eli yüzü düzgün ürünler ve doğru malzemelerle/tekniklerle toparlanır.
Çok fark edecek kesinlikle.Estetik operasyon geçirmeye kalkacak bir şey göremedim.

Zayiflamaniz gerekli.gidi bolgesini bir enjekte yapip eriten uzmanlar var.cene hatti belirginlesmeli fazla yagli.kilo disinda bi sorun yok.zayiflarsaniz hos olursunuz
Barbie burun mu diyorlar bir de burnu yaptirin tamamdir

Eski konularınızın olduğu fotoğraflara istinaden;

İlk olarak saç renginiz o kadar kötü bir seçim ki. O Cono sarısından kurtulun. Sırf saç renginizi değiştirmek, saçınıza bakım yaptırmak sizi en az 10 yaş genç ve güzel gösterecek. İlle de sarı kullanacağım diyorsanız esmerlere uyan sarı tonlarına bakın derim. Bana sorarsanız ama sarı sizin renginiz değil. Koyu kumral, kahve deneyin.

Makyaj yapmayı öğrenin. Makyaj konusunda da renk seçimleriniz yine teninize ve saçınıza gitmemiş.

Kaşlarınız güzel ama şekillendirilmeye ihtiyaçları var.

Kıyafet olarak da bej kahve siyah beyaz tonlarından şaşmayın. Risksizdirler, herkese yakışır. Temel ve sade parçalar giyin. Mavi leoparlı T shirt de size yakışmamış.

Kilonuz var, kilo verin, yüzünüzde sarkmalar var; kilo vermeyle birlikte daha da düşecektir. İlla estetik olacaksanız endoskopik yüz germe olun. Göz kapaklarınız ve şakaklarınız daha hoş durur. Yüzünüz toparlanır. Çeneniz de yüz toparlanınca ve zayıflanınca daha hoş duracaktır.

Simdi emin olmak icin baktim, intihari dahi dusunmussunuz.
Cocuklariniz da varmis ama yasayan ölü gibiymissiniz 3,5 senedir depresyon yasiyormussunuz bu ocakta.
Yani 4 sene olmus bu siralar.
Korkunc bir takinti olusturmussunuz.
Bence bu en hafif taniniz olacaktir.
Adam akilli bir profesyonel destek alin.

Kendinize de cocuklariniza da bunu yapmaya hakkiniz yok, dermaniniz burada degil.
Bircok konunuzda insanlar size guzelsiniz demisler, yine fayda etmemis ki tekrar tekrar soruyorsunuz hala.

Çirkin olduğuna nereden kanaat getirdiniz? Sadece kendi kararınız mı yoksa bir takım olaylar yaşadınız mı?

Simdi kimilerini rahatsiz eden kimileri icin asiri derecde cekici gelebiliyor.
Madem cirkinim diyorsun ; sormak yerine cirkin gordugun bolgelerin konusunda bir girisimde bulunman gerekmez mi ?
Hani fark etmezsin anlarim da zaten cirkin olduguna inandirmissin kendini :)
Sen,kendini cirkin olarak yaftaladiktan sonra biz ne desek bos..

Simdi kimilerini rahatsiz eden kimileri icin asiri derecde cekici gelebiliyor.
Madem cirkinim diyorsun ; sormak yerine cirkin gordugun bolgelerin konusunda bir girisimde bulunman gerekmez mi ?
Hani fark etmezsin anlarim da zaten cirkin olduguna inandirmissin kendini :)
Sen,kendini cirkin olarak yaftaladiktan sonra biz ne desek bos..
cirkin olan bölgelerini insan kendi bilemiyor maalesef o yuzden sordum

Eski konularınızın olduğu fotoğraflara istinaden;

İlk olarak saç renginiz o kadar kötü bir seçim ki. O Cono sarısından kurtulun. Sırf saç renginizi değiştirmek, saçınıza bakım yaptırmak sizi en az 10 yaş genç ve güzel gösterecek. İlle de sarı kullanacağım diyorsanız esmerlere uyan sarı tonlarına bakın derim. Bana sorarsanız ama sarı sizin renginiz değil. Koyu kumral, kahve deneyin.

Makyaj yapmayı öğrenin. Makyaj konusunda da renk seçimleriniz yine teninize ve saçınıza gitmemiş.

Kaşlarınız güzel ama şekillendirilmeye ihtiyaçları var.

Kıyafet olarak da bej kahve siyah beyaz tonlarından şaşmayın. Risksizdirler, herkese yakışır. Temel ve sade parçalar giyin. Mavi leoparlı T shirt de size yakışmamış.

Kilonuz var, kilo verin, yüzünüzde sarkmalar var; kilo vermeyle birlikte daha da düşecektir. İlla estetik olacaksanız endoskopik yüz germe olun. Göz kapaklarınız ve şakaklarınız daha hoş durur. Yüzünüz toparlanır. Çeneniz de yüz toparlanınca ve zayıflanınca daha hoş duracaktır.
estetige zayıflayınca ihtiyacım olacak anlasılan saclarım su an koyu beni kötü gösteren kilom öyleyse

yüzünüz bana orantılı geldi sadece biraz kilo verip , saçlarınızın rengini ve makyaj stilinizi değiştirirseniz daha güzel görünebilirsiniz.

Turkish deligt misin sen ben seni biliyorum ama neden yeni üyelikle geldin anlamadım bide kendini neden beğenmiyorsun hiç anlamiyorum bence seninki hastalik olmuş

estetige zayıflayınca ihtiyacım olacak anlasılan saclarım su an koyu beni kötü gösteren kilom öyleyse
Öyle bir bahsetmişsiniz ki deformesi veya engeli olan bir birey sandım. Aaa ne çirkin gözüküyor denecek bir kadın değilsiniz. Seçimleriniz yanlış, kilonuz var, söylenilenlere kulak tıkamayın. Ameliyatı zayıflayınca düşünürsünüz. Spor, diyet ve saçla işe başlayın.

ben ameliyatlık bir problem görmedim. Stil problemi gördüm sadece. Spor programı yapıp bir pt ve diyetisyenle çalışıp 20 kg verip sıkılaşmak çok değiştirecektir.
Saç çok yaşlı gösteriyor orjinal renginize dönüp aralara/uçlara azıcık paraya kıyıp iyi bir kuaförde ışıltı attırın. Makyaj stilini kesinlikle değiştirin. Hem renkler uymamış hem de makyaj olmamış. Biraz eli yüzü düzgün ürünler ve doğru malzemelerle/tekniklerle toparlanır.
Çok fark edecek kesinlikle.Estetik operasyon geçirmeye kalkacak bir şey göremedim.
sanrım en co bakımsız duruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X