cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çirkin değil, hatta güzelsin ama tarzın kötü bence. Saç rengini ve modelini değiştirmekle başlayabilirsin değişime, demode ve kalitesiz duruyor bu renk. Kaş stilinde de oynama yapılabilir, makyaj da aynı şekilde.
tesekkur ederiöm o sac rengini düzelttim kaşlarda düzeldi son halii atarım

Şu an size o kadar makyaj yapmak istiyorum ki:KK71:
İlla estetik olacağım diyorsanız göz kapaklarınızdaki fazlalığı aldırabilirsiniz. Eyeliner siz de güzel durmuyor bu yüzden. Saç ve makyaj tercihi çok yanlış. Bunların haricinde gayet güzelsiniz.
keşke öğretseniz bana makzyajı

bir arkadaşım cidden çirkindi. ama yani ona göre buna göre değil dümdüz çirkin. burnunu yaptırdı. hepimiz şok. kız çirkin değilmiş.sadece berbat bi burnu varmış. fiziği mükemmelmiş mesela. saçı kaşı gözü de öyle. bir burun bi insanı ancak o kadar değiştirebilir. velhasıl belki sizin de sadece burnunuz sıkıntılıdır.
NOT:yorumlardan yola çıkıp fotonuza baktım. ASLA çirkin değilsiniz! size kim böyle hissettirdi ya da düşündürdü🙄
çevrem canım

merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
O acık sözlü net benim

Sadece saç renginizi ve makyajınızı beğenmedim, saçlarınızı koyu renge boyarsanız daha güzel durur. 6.0 sizin için daha uygun bir renk mesela. Makyajınızı ise daha soft renklerle yaparsanız daha güzel olur.

Bu arada yüzünüzde hiç kusur göremedim, tüm samimiyetimle söylüyorum gayet güzelsiniz.
tesekkur ederim sagol bebeğim

Fotoğrafınızı gördüm. Bunu ciddi ciddi sormuş olamazsınız. Biraz pohpohlanmaya ihtiyacınız vardı sanırım. Çirkin olmadığınızı siz de adınız gibi biliyorsunuz bence. Saç modeli, rengi ve ruj rengi dışında bir sorun göremedim. 🤔
asla ben depresyona girdim bu konuda ne pohpohlanması konularıma bakın

Güzellik göreceli bir şey, beni aşırı güzel bulan da var çirkin bulan da var. Ben de anlamadım güzel miyim çirkin miyim. Ben de yorum yapabilirim isterseniz.

Merakcetmeyin güzel ya . Cırkin falan degil

Çirkin değilsiniz, çenenizde de bir problem yok.
Ama saç ve ruj rengi seçimleriniz yanlış ve göz yapınıza uymayan makyajlar yapmışsınız bence.
Biraz kilo verseniz ve ten renginize uygun renkler seçip, yüz ve göz yapınıza uygun makyaj tarzını öğrenseniz hiçbir derdiniz kalmaz.

Ben senelerce eyelinerı yanlış kullanmışım mesela. Göz kapaklarım etli ama kuyruklu eyeliner peşinde heder ettim kendimi. Gerek yokmuş yani onu illa öyle sürmeye. Kendime uygun tarzı bulunca bi aydınlandı bakışlarım.
Siz de kendinize uygun şeylere yönelin. Estetiğe falan ihtiyacınız yok bence.
bu makyaj tricklerini nerden buluruz ya bloggerlarda cok dehset seyler oluyor onlari yapma sansim yok haajahajh ama ben de yanlis yapiyorum galiba cunku baya bayik bakiyorum

Ben sizi çirkin bulmadım.
Makyajsız halinizle daha da güzel olduğunuzu düşündüm hatta.
Yanlış makyajla pekala çirkinleşebilir insan.
Çenede de sorun yok.

İşte bu tür komplekslerin sebebi internette dolaşan ve %90 orjinal olmayan bin bir türlü hileli fotoğraflar.. Kaynınız da herhalde elinden telefonu düşürmeyip Instagram veya TikTok filtreli kadınların fotolarını görüp kendi tipine bakmadan hadsizce sizinle alakalı kötü yorum yapıyor ve eşiniz de buna gülüyor.

Saç, makyaj vs dahil sanırım eş seçiminiz de yalnış. O konunun detaylarını bilmiyorum ama İnsan karısına laf ettirmez kim olursa olsun en azından gülmez.

Çirkin filan değilsiniz biran önce özgüveninizi geri getirin..

bu makyaj tricklerini nerden buluruz ya bloggerlarda cok dehset seyler oluyor onlari yapma sansim yok haajahajh ama ben de yanlis yapiyorum galiba cunku baya bayik bakiyorum

Ben çok anlamıyorum makyaj hilelerinden ama "öf o göze öyle mi eyeliner çekilir" tadında 2345542 tane video olduğu için ister istemez aydınlandım 😁
Göz kapağım düşük olduğu için yanlış makyajla gözüm toprağa bakıyormuş ve kuyruk da zaten bana yakışmıyormuş 🥲

Vakit ayırıp kendi göz, yüz yapına benzer insanların videolarını izleyip denemek lazım. Ben bir ara çılgınca izliyordum, birkaç bişi çözünce zirvede bıraktım 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X