- 2 Şubat 2017
- 3.357
- 3.504
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
kesinlikle yok doğuştan oyleYanakların yapisal bende kilo versede çok incelmez bişektomi ve master botoxla baya incelir yan çene kaslarında geniş cünkü diş sıkma huyun mu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle yok doğuştan oyleYanakların yapisal bende kilo versede çok incelmez bişektomi ve master botoxla baya incelir yan çene kaslarında geniş cünkü diş sıkma huyun mu var
resimler kesinlikle filtreli değil göz kapaklarım maalesef doğuştan var ve belkide kilodan göz estetiği gerekebilir. Yüzüm toplu zayıflasam düzelir sanırım.Banlıydım anca yazabiliyorum konunuza. Ben diğer arkadaşlar kadar şirin olamicam üzgünüm. Çirkin bir kadın değilsiniz ama son derce bakımsızsınız. Bu da sizi olduğunuzdan yaşlı gösteriyor. Saçı makyajı herkes söylemiş ona girmiyorum. Cildiniz öldüm ağlayanım yok diye bağırıyor. Hiç mi bakım yapmıyorsunuz? İyi bakmadığınız cilt nereye kadar taşır sizi? 20’li yaşlarda kendinize bir cilt bakım rutini oturtmalıydınız ki şu yaşınıza kırışmadan, sarkmadan ulaşabilirdiniz belki o zaman.
Göz kapaklarınızda sarkma var, bende de başlıyor genetik o maalesef. Ama sizinki başlama kısmını geçmiş. Yüzünüzde estetik gereken tek nokta gözkapaklarınız. Şu aşamada bakımla, lazerle toparlanmaz. Sol göz kapağı daha düşük olduğu için yüzünüzün asimetrisi de bozulmuş.
Göz altlarınız makyaja rağmen kendini belli ediyor. Acilen kafein içeren bir bakıma başlamalısınız.
Yanaklar için yüz yogasını bir araştırın. İstikrarlı olursanız düzelmeyecek bir sorun yok yüzünüzde.
fotoğraflarımda filtre kullanmıyorum teşekkür ederim bakıma üstesinden gelirim. inş.Öncelikle yazacağım şeyler için kusura bakmayın dürüst olacağım. Saç renginiz teninize hiç olmamis ayrica çene kısmınızdaki o kareligi yumuşatmak için düzgün bir kuaföre gidip güzel bir saç kesimi ve güzel bir renkle yüz hatlarınızı daha yumusatabilirsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla çene hattında bir estetiğe ihtiyacınızın olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çok karakteristik ben doğallıktan yanayım. Ayrıca fotoğraf ne kadar filtreli olursa olsun cildinizde leke problemlerimiz olduğunu görüyorum leke problemleri için bir dermatolog Tan yardım almanızı tavsiye ederim bu bile size özgüven sağlayacaktır. Estetik yapılacak tek yer olarak göz kapağınızdaki düşüklüğü görüyorum. Bunun dışında makyaj konusunda eyeliner çeşidinde yanlışlık yaptığınızı görüyorum daha kısa kuyruklu bir eyeliner seçerseniz ya da güzel bir farla gölgelendirme yaparsınız Size çok yakışacağını düşünüyorum. Ruj rengi olarak nude pembeler ya da nude kahveler sizin temize daha çok gideceğini düşünüyorum fotoğraflarınız filtreli olduğu için ten renginizi tam seçemiyorum bu yüzden renk konusunda çok az bilgi verebiliyorum. Ben herşeyin estetikle değil bakımda üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum. Bu nedenle benim yorumum çok estetik ile ilgili olmadı biraz daha tavsiye üzerine oldu diyebiliriz.
Herseyin artık çozümu var ama yaptırsanda çok birsey değismez düsüncelerinin değismesi lazimkesinlikle yok doğuştan oyle
Göz çevresine ben 18 yaşımdan beri kullanıyorum sanırım. Genetikte kırışıklık yok ama göz kapağı sarkması var. Ailedekileri görüp ne kadar erken önlem alırsam o kadar iyi deyip yaşıma uygun ürünlerle başladım devam ediyorum.Yok ürün tavsiyesi değil sorduğum. İşte temizle nemlendir bende de var. Hyoluronik serum güneş kremi aynı şekilde. Ama C vit kolajen göz çevresi vs kullanmıyorum. Botox düsünüyorum göz cevreme 1-2 seneye![]()
Tam olarak nasıl bir şey kullanıyorsunuz?Göz çevresine ben 18 yaşımdan beri kullanıyorum sanırım. Genetikte kırışıklık yok ama göz kapağı sarkması var. Ailedekileri görüp ne kadar erken önlem alırsam o kadar iyi deyip yaşıma uygun ürünlerle başladım devam ediyorum.
C vit dene bence. Ben yüzümün bu kadar aydınlık olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Işıl ışılım resmen. Kolajen ve hyoluronik asit konusunda pek emin değilim. İşe yarıyor mu boşa mı kullanıyorum karar veremedim.
cenene dolgu mu yaptirdin beybi yoksa ortodontik tedavi miÇirkinlik diye bir şey kalmadı artık para = güzellik bence iyi bir estetisyene gözükün mesela ben yıllardır hep burnum büyük yamuk sanırdım yüzümü bozan o sanıyordum ve sorduğumda da burun diyorlardı bana daha sonra burun dolgusu için gittim hoca yüzümü görür görmez çene geride + alın fazla basık bu yüzden seni rahatsız ediyor burnunda bir şey yok dedi hatta ben dr fazla işlem için böyle diyor sandım yaptırmadım burun yaptırıp çıktım daha sonra üst dişlerim yapılırken diş dr söyledi dişler öpüşmüyor alt çene geride dedi o da öyle diyince çeneye odaklandım çeneyi normal seviyeye getirmek yüzümde evrimsel değişiklik yarattı diyebilirim öyle ki kimlik fotomu gören iki kez bakıyor şu an sen misin diye bu yüzden insanların gördüğü değilde dr un gördüğü kusura odaklanın şu an burun dolgum eridi mesela ama yandan önden bakınca burnum normal geliyor yüzüme büyük durmuyor
kanki kolajeni ben kullaniyorum da simdi kullandigim turkiyede yok, gelirken getiririm ama hajahajaah turkiyede de collaquin vardi alacatida otelinde kaldigim adamin markasiymis zorla iteledi bana cok onyargili yaklastim ama asiri iyi cikti. cevremdeki herkes onu kullanmaya baslamisti. istiyorsan once onunla basla valla ben kolajen kullanmaya basladiktan sonra daha bi guzel gelmeye basladim kendi gozume.Yok ürün tavsiyesi değil sorduğum. İşte temizle nemlendir bende de var. Hyoluronik serum güneş kremi aynı şekilde. Ama C vit kolajen göz çevresi vs kullanmıyorum. Botox düsünüyorum göz cevreme 1-2 seneye![]()
Yaşıma, yılın dönemlerine, ihtiyacıma göre değişiyor kullandığım şeyler. Şu an kafeinli bir göz çevresi serumu kullanıyorum.Tam olarak nasıl bir şey kullanıyorsunuz?
Somon mu skdnflflf hosgeldin balık kız ajdjdkdld dur dediğini sipariş vereyimkanki kolajeni ben kullaniyorum da simdi kullandigim turkiyede yok, gelirken getiririm ama hajahajaah turkiyede de collaquin vardi alacatida otelinde kaldigim adamin markasiymis zorla iteledi bana cok onyargili yaklastim ama asiri iyi cikti. cevremdeki herkes onu kullanmaya baslamisti. istiyorsan once onunla basla valla ben kolajen kullanmaya basladiktan sonra daha bi guzel gelmeye basladim kendi gozume.
bi de somon dna ya paraya kiyip yaptir gitsin senede 1 kez jdkdjdkdhs ben bir kere yaptirdim turkiyeye gelince yine yaptiricam asiri bebeksi oluyosun yilda 1 kez yeterli
Dolgu yaptırdırdım ortodontik tedavi için geç kaldığımı düşündüm yaş olarak alt çene ameliyatı için bir kaç doktor gezdim içime sinmedi buradan okuduğum çoğu kişi protezi hem çıkarttırmak zorunda kalmış olan çenesi de bozulmuş bende gözümü karartıp dolgu yaptırdım ve şöyle diyim bütün dolgularım eridi çene kaldı ilginç bir şekildecenene dolgu mu yaptirdin beybi yoksa ortodontik tedavi mi
C vit ne kullanıyorsun atar mısın reeeeca etsem sjdkfkfGöz çevresine ben 18 yaşımdan beri kullanıyorum sanırım. Genetikte kırışıklık yok ama göz kapağı sarkması var. Ailedekileri görüp ne kadar erken önlem alırsam o kadar iyi deyip yaşıma uygun ürünlerle başladım devam ediyorum.
C vit dene bence. Ben yüzümün bu kadar aydınlık olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Işıl ışılım resmen. Kolajen ve hyoluronik asit konusunda pek emin değilim. İşe yarıyor mu boşa mı kullanıyorum karar veremedim.
evet benim de cene dolgum cok gec eriyor hatta hic en bastaki kadar yaptirmadim hep yarim yarim yaptiriyorum neredeyseDolgu yaptırdırdım ortodontik tedavi için geç kaldığımı düşündüm yaş olarak alt çene ameliyatı için bir kaç doktor gezdim içime sinmedi buradan okuduğum çoğu kişi protezi hem çıkarttırmak zorunda kalmış olan çenesi de bozulmuş bende gözümü karartıp dolgu yaptırdım ve şöyle diyim bütün dolgularım eridi çene kaldı ilginç bir şekilde
evet asiri iyi bi sey djdkdhj cem hamidide yaptirdim bir kez ama bu sefer ankarada yaptiririm degerlendirmelerimi paylasicamSomon mu skdnflflf hosgeldin balık kız ajdjdkdld dur dediğini sipariş vereyim
Ayy özele gel sassy kime yaptırdınevet benim de cene dolgum cok gec eriyor hatta hic en bastaki kadar yaptirmadim hep yarim yarim yaptiriyorum neredeyse
C vit ne kullanıyorsun atar mısın reeeeca etsem sjdkfkf
Alıyım teşekkürler![]()
La Roche Posay Saf C12 Vitamini Işıltı Veren Serum 30 ml | Dermoeczanem.com
La Roche Posay Saf C12 Vitamini Işıltı Veren Serum 30 ml ve tüm La Roche Posay çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.www.dermoeczanem.com
Bunu kullanıyorum ben şu an.
Elimiz de kokteyllerle sıkılaşıp bebekleşelimevet asiri iyi bi sey djdkdhj cem hamidide yaptirdim bir kez ama bu sefer ankarada yaptiririm degerlendirmelerimi paylasicam![]()
Şimdi dürüst olucam diye çirkin diyen varmi ki? Ne ayip![]()