- 24 Haziran 2011
- 23.450
- 48.860
- 798
- Konu Sahibi Turkish Delight
Estetik değil de saç renginiz ve kilonuza bir kaç dokunuş daha iyi gelecektir. O renk size hiç gitmemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 2 yıl önce o vaziyetteydim maalesef son değiştirdim Allaha sukurEstetik değil de saç renginiz ve kilonuza bir kaç dokunuş daha iyi gelecektir. O renk size hiç gitmemiş.
Benim tatlım teşekkür ederimAy fotoda ki senden çirkin falan degilsin
Neden nokta koydun konu yukarı çıksin diyemi genelde ayni tavsiyeler verilmiş kendini sevmelisin önce
canım nokta koyan ben değilim benim ufak kız kurcalamışNeden nokta koydun konu yukarı çıksin diyemi genelde ayni tavsiyeler verilmiş kendini sevmelisin öncesin halinin fotosunu ilk mesaja atarsan herkes foto sormaz pp de de çok belli olmuyor foton
sen çevreni değiştir bence ne kötü insan onlar çirkinleşmişsin ne demek ya onların ruhu çirkinben asırı zayıfladım cevremden cok kötu oldun cok çirkinsin tarzı yorumlar aldım .doğal olarak kendimi çirkin görmeye başladım
sağlam pskolojiyi bozmak basit maalesefsen çevreni değiştir bence ne kötü insan onlar çirkinleşmişsin ne demek ya onların ruhu çirkin
Aynen öyle, cok basit cözülecek seyler.Niye 2 hesabınız var? Farklı hesaplardan takıntılı gibi niye kendinizi atıp duruyorsunuz. Basbaya psikolojik desteğe ihtiyacınız var takmışsınız.
-Makyajın kötü
-Saç rengin kötü
-kaş şeklin kötü
-Fazla kilon var
Oldu mu? yeterince dürüst bir yorum yaptım sana.inşallah 6-7 üyelikle daha gelmezsin.
Bir dönem anksiyete sıkıntım vardı ama su an gayet iyiyim.Depresyon ve ankisete ile çok uğraştımAynen öyle, cok basit cözülecek seyler.
Ayrica Ben seni biliyorum senin ciddi ruhsal sorunlarin vardi. Eski konularini kapatmissin ama hatirliyorum
evet canım çok teşekkür ederimProfil fotoğrafınız son haliniz sanırım, şahane olmuş![]()
ayy askolsunHanımlar konu sahibini istediği gibi yorumlamışsınız lütfen bana da yorum yapar mısınız çok ihtiyacım var nasılım sizce nereleri düzeltmem müdahale etmem gerekiyor acil cvp pls
Eki Görüntüle 3070755
Koca buldun mu kocaHanımlar konu sahibini istediği gibi yorumlamışsınız lütfen bana da yorum yapar mısınız çok ihtiyacım var nasılım sizce nereleri düzeltmem müdahale etmem gerekiyor acil cvp pls
Eki Görüntüle 3070755
Hanımlar konu sahibini istediği gibi yorumlamışsınız lütfen bana da yorum yapar mısınız çok ihtiyacım var nasılım sizce nereleri düzeltmem müdahale etmem gerekiyor acil cvp pls
Eki Görüntüle 3070755