cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çirkin mi değil mi fiziken o herkese göre değişir önemli olan karakter yansımasıdır . Yani bana pek güzel gelmediniz o sebeple
kadin kime kotu bir sey yazmis? kendisine ileri geri konusana bile kibar davranmis. sizinki de herhalde hamilelik hormonlarindan sacmalamak. guzel bulmuyor olabilirsiniz de karakter ne alaka?

Biraz okursanız genel insanlara verdiği cevaptan . Ayrıca net bir şekilde çirkin değil buraya ne amaçla yazmış ego tatmini.
Gerçekten yapmayın hayatım boyunca kimseyi kırmadım. Kesinlikle ego tatmini değil sizin gibi hamile iken depresyona girdim yıllar önce. Sonra bana bu konu ile ilgili yapılan bir patavatsızlık üzerine nuksetti. Böyle bir problemim olmasa katiyen böyle bir konu acmam herşeyim üzerine yemin ederim ego tatmini değil

Biraz okursanız genel insanlara verdiği cevaptan . Ayrıca net bir şekilde çirkin değil buraya ne amaçla yazmış ego tatmini.
Genel olarak hayata böyle bakmıyorsunuzdur diye düşünuyorum. Hamilelik ayarlarınızı bozmuş sizin.

Ben sizin gibi ters bir şeyine denk gelmedim.

Genel olarak hayata böyle bakmıyorsunuzdur diye düşünuyorum. Hamilelik ayarlarınızı bozmuş sizin.

Ya bişey diyeyim sağlıklı olsunda canı sagolsun benim içimi bilemez ki o sadece fikrini beyan ediyor peygamberimizin bir hadisi var "bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı" bazen bu tür şeyleri insanlar şımarıklık zanneder. Ego tatmini vs zanneder

İnsanlara sizce çirkin miyim diye soru sorup aldığı cevaptan memnun olmayıp SOZCO NOROM ÇORKON yazan biri bana ego şov geliyor. Ayarlarım da çok düzgün sadece istediği cevapları alamayınca çirkinleşen insanlara çirkin olduğunu söylüyorum . Cevaplardan denk gelmedim yazmanız bana sizin ayarınızın bozuk olduğunu düşündürttü çünkü herkese neden öyle dedin diyip duruyor . Madem cevaplardan memnun değil soru sorma

merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Ben de yaptırdım küçük estetikler çok mutluyum şu an atarsanız yardımcı olabilirim gayet açık sözlüyüm 😊

İnsanlara sizce çirkin miyim diye soru sorup aldığı cevaptan memnun olmayıp SOZCO NOROM ÇORKON yazan biri bana ego şov geliyor. Ayarlarım da çok düzgün sadece istediği cevapları alamayınca çirkinleşen insanlara çirkin olduğunu söylüyorum . Cevaplardan denk gelmedim yazmanız bana sizin ayarınızın bozuk olduğunu düşündürttü çünkü herkese neden öyle dedin diyip duruyor . Madem cevaplardan memnun değil soru sorma
Eee pardon da sizi ne ilgilendirir?

Konu onun soru onun. İstemezsen okumazsın kardeşim yada okur geçersin..Silah zoruyla mı okutup cevap yazdırıyorlar!

Bence burda siz ego show yapıyorsuniz!

Size açık ve net şekilde söylüyorum evet bu konuyu açtım daha önce bu konuyla beraber iylesemiyecegim, depresyondayım, ölmek istiyorum tarzi konularım var çünkü tedavi gördüğüm dönemlerde yanlış ilaçlarla desteklendim. İyileşme sürecim uzadı. Sağlıklı dönem de değildim buradan çok kişi bana destek oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X