çok çirkinim

Aşırı büyük ve tombul bi Burnum var.çok iğrenç yüz hatlarım var. Ama çevremdeki çoğu kız benden kat kat güzel. Zaten bi kuzenime çoğu yerden mankenlik teklifi geldi ama o istemediği için kabul etmedi. Veben çirkin olduğum için her gün ağlıyorum. Sizce ben bu durumdan nasıl kurtulacağım
Allah herkese ayri bir guzellik vermis, kendinle barismaya calis ,kendine ozguvenin olsun ilk basta,cirkin degilsin sen ama eminim guzellik adi altindaki profillere gore kendini yargiliyorsun kendini bunu yapma,kuzenime teklif geliyor demissin,bak yanlis anlama beni ama gizli hayranlik birsure sonra kiskancliga donusebilir,sen ayri guzelsin kuzenin ayri guzeldir.sakin kendni baska biriyle kiyaslama.ama illaki hani dediklerim bir kulagndan girip digernden cikiorsa ve eeee somuc naoabilirim diorsan makyaj sirlari var mesela burnu daha ince gostermek icin contour deniliyor yuz hattini daha belirginlestirmek icin makyaj guzellestirmez guzelligini ortaya cikartir bir tik unutma.her halinle guzelsin eminim

Bu cirkinlige takilan kadinlardan nefret ediyorummm
Ben cok guzelim ama sansim yok derdimi anlatsam sabaha kadar surer
Kendinle barisik ol saglikliysan gerisi bosss

Canim kime göre neye göre cirkinsin ki güzellik göreceli. Zaten bir çok kadın kendini begenmez senin o bahsettiğin kuzenin de kendinde sevmediği yerler vardır. Biz kadınlar öyleyiz bende mesela bazen aynaya bakarım kendimi hoş bulurum bazen tam tersi. Duygu durumuza göre bile değişebiliyor.

Back
X