Çok çocuk isteyen müstakbel eş!

PapatyaliHatun

Zeynep
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
128
113
18
Başlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.

2-3 Değil ama 1 çocuk da mı düşünmüyosunuz. kendi açınızdan bu konuyu aşamayacağınızı düşünüyosanız ayrılın derim. evlilikte bu konu çok tartışılacak.

Bu konu, olsun zamanla çözülür cinsten değil.
Hanginizin isteği olsa diğeri kesin mutsuz.
Ve ikinizin de isteği en doğal hakkınız .
Ne siz onun baba olma hakkını elinden alın, ne de o sizin tercih ettiğiniz hayatı.

Bende 7 8 9 diyorum
Annem sen bi tane doğur bırak 7yi 2yi dahi istemezsin diyo.
Gerçi sen hiç istemiyosun, ama doğunca onun kokusunu içine çekince her şey daha farklı olacak.
Hem pat diye gelmiyo 9 ay sana alışman için zaman tanınıyor

Maddi durumu çok iyi veteriner.Aileden de durumu çok iyi .Bu onun için sorun değil ama bende yapamam diye düşünüyorum hep

Ben de tek çocuk olarak büyüdüm en büyük acısını da annem öldüğünde gördüm, acımı yaşayıp anlayabilen kimse yoktu, tek çocuk çocuğa eziyet gerçekten. Eskiden beni 3 çocuk isterdim ama iş ciddiye binince 2 tane yapıyım iyi bi eğitim veriyim, gelecek sağlayım diyorum, birer ev bırakacak gbii olsam yine yaparım o ayrı konu. Velhasıl iş ciddiye binince o kadar da çok çocuk yapmak istemiyo insan. Ek olarak ben bebek olduktan sonra çalışmak istemiyorum çünkü bebeği annesi büyütmeli, azla idare etmeyi öğrenicez mecburen, o kadar çok çocuk istiyosa geliri de iyi olmalı bence.

Eğer kesinlikle çocuk düşünmüyorsan ayrılmalısın.Birbirinize haksızlık etmeyin.Yok olsun ilerde şöyle olur böyle fikrin değişir şu bu hikaye.

Baştan konuşup bu noktaya geliyorsaqnız ayrılıp herkes kendi yoluna bir an önce baksa cok cok iyi olucak

kac yasında erkek arkadsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…