- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
Bu konu, olsun zamanla çözülür cinsten değil.Başlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
zorla mı yapacak yani? ayrıca şimdiden 2-3 çocuk yaparız demek nedir anlamadım yaa? 1 tanenin masrafını görsün de ondan sonra konuşsunbenim açımdan bir çocuk olabilir ama o asla kabul etmez. Baskıcı dediğini yaptırır.
Eğer kesinlikle çocuk düşünmüyorsan ayrılmalısın.Birbirinize haksızlık etmeyin.Yok olsun ilerde şöyle olur böyle fikrin değişir şu bu hikaye.Başlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
kac yasında erkek arkadsınızBaşlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?