Çok çocuk isteyen müstakbel eş!

neden hemen pes ediyosun ki beklesin esin cocuk istiyosa 5 sene 10 sene neden hemen ayrılma kafasındasın ki

1 tane bile mi düşünmüyorsun? eger duşunuyorsan 1 çocuktan sonra adamın fikri çok değişecektir.

neden hemen pes ediyosun ki beklesin esin cocuk istiyosa 5 sene 10 sene neden hemen ayrılma kafasındasın ki
Onun vakti
Baskıcı bir karakterdede olduğunu dile getirdiniz.
Böyle bir adamla evlilik için evlenmemekte lazım bence.İyi düşünün.
Sevgi , aşk demek illa evlenmek bir yuvada buluşmak demek olmuyor maalesef.
baskı dediğim tatlı dille ama yaptırır dediğini . Çok dil döker. Çok iyi biri , temizlik bile yapar inçe düşünceli o yüzden

Onun vakti

baskı dediğim tatlı dille ama yaptırır dediğini . Çok dil döker. Çok iyi biri , temizlik bile yapar inçe düşünceli o yüzden
Sizi önemsedigini sanmıyorum. Size kendi fikrini kabul ettirmeye calışan bir erkek var karşınızda.
Bu durum aynı evin içinde dahada farklı boyutlar alır.

Onun vakti

onun vakti dedigin 27 yas bence erken bile sen hazır degilsin neden hemen pes ediyosun beklesin seni isteyen bekler hayatın her alanında böyle seyler olur sen onun zamanı sunun zamanı deyip neden kendi hayatını hice sayıyosun

Canım Allah rahmet eylesin. Gelir açısından hiç sıkıntısı yok . Ama bir yandan da seviyorum . Bilemiyorum .

Canım Allah rahmet eylesin. Gelir açısından hiç sıkıntısı yok . Ama bir yandan da seviyorum . Bilemiyorum .
Sağol canım. Anne olmak çok güzel bi duygu, henüz bebeğimi kucağıma almadım ama onun canı yanmasın kendi canımın yanmasına razıyım. Belki ileride fikrin değişir dediğim gibi bence orta yolu bulursunuz. Ben bile 2 çocuk istiyorum artık.

Bence daha çok gençsiniz bunu konusmak için,evlide değilsiniz.eğer bir çocuk olabilir diyorsanız 2.cocukta olur diye düşünüyorum. Tabi ilk cocuktan sonra 2.icin esinizde heves kalırsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…