- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
Ama seviyorum da . Çok zor bir durumdayım.Baştan konuşup bu noktaya geliyorsaqnız ayrılıp herkes kendi yoluna bir an önce baksa cok cok iyi olucak
Şu anda 24 ama evliliği biraz erteledik .Eğitim üzerinde çok duruyor . Yani 27 gibi evlilik yaşı diyebilirimkac yasında erkek arkadsınız
neden hemen pes ediyosun ki beklesin esin cocuk istiyosa 5 sene 10 sene neden hemen ayrılma kafasındasın kiBaşlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
1 tane bile mi düşünmüyorsun? eger duşunuyorsan 1 çocuktan sonra adamın fikri çok değişecektir.Başlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
Baskıcı bir karakterdede olduğunu dile getirdiniz.Ama seviyorum da . Çok zor bir durumdayım.
hımm acaba yası ileri de mi ondan hemen cok isstiyo die dusundum ama gencmiş sanırım ayrılmanız en dogrusuŞu anda 24 ama evliliği biraz erteledik .Eğitim üzerinde çok duruyor . Yani 27 gibi evlilik yaşı diyebilirim
Onun vaktineden hemen pes ediyosun ki beklesin esin cocuk istiyosa 5 sene 10 sene neden hemen ayrılma kafasındasın ki
baskı dediğim tatlı dille ama yaptırır dediğini . Çok dil döker. Çok iyi biri , temizlik bile yapar inçe düşünceli o yüzdenBaskıcı bir karakterdede olduğunu dile getirdiniz.
Böyle bir adamla evlilik için evlenmemekte lazım bence.İyi düşünün.
Sevgi , aşk demek illa evlenmek bir yuvada buluşmak demek olmuyor maalesef.
Sizi önemsedigini sanmıyorum. Size kendi fikrini kabul ettirmeye calışan bir erkek var karşınızda.Onun vakti
baskı dediğim tatlı dille ama yaptırır dediğini . Çok dil döker. Çok iyi biri , temizlik bile yapar inçe düşünceli o yüzden
onun vakti dedigin 27 yas bence erken bile sen hazır degilsin neden hemen pes ediyosun beklesin seni isteyen bekler hayatın her alanında böyle seyler olur sen onun zamanı sunun zamanı deyip neden kendi hayatını hice sayıyosunOnun vakti
baskı dediğim tatlı dille ama yaptırır dediğini . Çok dil döker. Çok iyi biri , temizlik bile yapar inçe düşünceli o yüzden
Teşekkürler canım .onun vakti dedigin 27 yas bence erken bile sen hazır degilsin neden hemen pes ediyosun beklesin seni isteyen bekler hayatın her alanında böyle seyler olur sen onun zamanı sunun zamanı deyip neden kendi hayatını hice sayıyosun
Canım Allah rahmet eylesin. Gelir açısından hiç sıkıntısı yok . Ama bir yandan da seviyorum . Bilemiyorum .Ben de tek çocuk olarak büyüdüm en büyük acısını da annem öldüğünde gördüm, acımı yaşayıp anlayabilen kimse yoktu, tek çocuk çocuğa eziyet gerçekten. Eskiden beni 3 çocuk isterdim ama iş ciddiye binince 2 tane yapıyım iyi bi eğitim veriyim, gelecek sağlayım diyorum, birer ev bırakacak gbii olsam yine yaparım o ayrı konu. Velhasıl iş ciddiye binince o kadar da çok çocuk yapmak istemiyo insan. Ek olarak ben bebek olduktan sonra çalışmak istemiyorum çünkü bebeği annesi büyütmeli, azla idare etmeyi öğrenicez mecburen, o kadar çok çocuk istiyosa geliri de iyi olmalı bence.
Sağol canım. Anne olmak çok güzel bi duygu, henüz bebeğimi kucağıma almadım ama onun canı yanmasın kendi canımın yanmasına razıyım. Belki ileride fikrin değişir dediğim gibi bence orta yolu bulursunuz. Ben bile 2 çocuk istiyorum artık.Canım Allah rahmet eylesin. Gelir açısından hiç sıkıntısı yok . Ama bir yandan da seviyorum . Bilemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?