- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
Bayıldım . Hem sevdiğim adamdan da vazgeçmemiş olurumhe de geç bence bu kadar sorun yapma.. 1 tane doğur sonra korunursun. O görür zaten konyayı
Cocuk karari iki kisinin kararidir. Biri istemezse cocuk mocuk yapilmaz. Bu arada ben size katiliyorum ,bu devirde 3-4 cocuk yapmak hak getire. Gazoz kapagiyla buyumuyor cocuklar,paradan isten meslekten haber versin es adayiniz
Hahaha her mesajimla ayri bir yerimin kasindigi belli oluyor gibi oldu dimi :)Vuhuu kaşınmak diye buna derimŞaka bir yana katılıyorum ortak paydada buluşmazsanız olmaz. İleride daha büyük fikir ayrılıkları be sorunlar oluşur.
Parasal olarak çok iyi durumda. Bunun bilincinde , ama sanırım zamana bırakacağım .Vuhuu kaşınmak diye buna derimŞaka bir yana katılıyorum ortak paydada buluşmazsanız olmaz. İleride daha büyük fikir ayrılıkları be sorunlar oluşur.
Bende aşiret kızıyım Ve artık bıktım . Beni çok iyi anlıyorsun tatlımkadının rızası olmadan bir araba çocuk isteyenler en uç kırsal kesimde aşiret ağasının adını bilmediği çocuklarını doğuran 5 karısından biri olarak tekrar dünyaya gönderilmesini diliyorum.aşiretler de bıraktı bu işleri o adamlar numune olsun böyle.
Hahaha her mesajimla ayri bir yerimin kasindigi belli oluyor gibi oldu dimi :)
Benim esim de cok cocuk severdi isterdi,oglan dogunca aldi boyunun olcusunu simdi ikinciye asla diyor[/QUOTE. mükemmel tatlım inşAllaj benim de böyle olur . Çok sevindim .
Başlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
Hayır evlenince de değişmiyor fikir.kendimden biliyorum.kocamı çok sevsem de çocuğa sıcak bakamadim bir türlü.rabbim isteyene versin.evlendikten sonra fikirlerinizin değişeceğini düşünüyorum sevdiğiniz insandan sizde çocuk ister hale geliyorsunuz .Evlilikten önceki düşünceleriniz değişiyor . O yüzden beyfendiyi seviyorsanız bu sebebten dolayı ayrılıp birbirinizi üzmeyin derim . ve emin ol ayrılsan bile bende çocuk istemiyorum diyecek birini bulman çok zor
Evli misiniz ? Tecrübe mi konuşuyor acaba . Merak ettim canım .Biraz açıklar mısın belki farklı bir bakış açısından bakarımKoşarak uzaklaş
1 yeter diyorum.bir iki çocuktan sonra oda istemez. kolay mı öyle çocuk büyütmek.
siz hiç mi istemiyorsunuz yoksa 1 2 kafi mi diyorsunuz.
İşte bu durumda olmak istemiyorum . Allah yardımcın olsunHayır evlenince de değişmiyor fikir.kendimden biliyorum.kocamı çok sevsem de çocuğa sıcak bakamadim bir türlü.rabbim isteyene versin.
Başlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
Tebrik ediyorum.Ben olayın içindeyken farkedemiyorum bu tür şeyleri . Kendisi beğenmediğim huyu varsa terapi görür. Zaten seminerlere katılıyor. Ama bu konuyu din açısından düşünüyor . Hayırlı evlat yetiştirmek benim bu dünyadaki görevim diyor ve seviyor da . İşte durum biraz böyle canım .İşaretlediğim yere bir tek ben mi takıldım bilmiyorum ama, ne demek terapi görürsün?
Az çocuk istemek veya onun istediği kadar çocuk istememek terapi sebebi miymiş?
O gitsin sizin fikrinize ısınmak için terapi görsün madem o işler öyle oluyorsa?
Ve bu adam mıdır yani sizin herhangi bir konuda sağlıklı düşünüp düşünmediğinizin karar mercii?
Yarın öbür gün beğenmediği, kendisine uymayan her fikrinizde bu muameleyi görmek mi istiyorsunuz?
Ayrıca yemin ettiriyor demişsiniz, evliler boşanıyor yahu, neyin diktası bu?
Çok iyidir diyorsunuz ama bana saygıduymayan adamın tükürmüşüm iyiliğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?