Çok çocuk isteyen müstakbel eş!

Cocuk karari iki kisinin kararidir. Biri istemezse cocuk mocuk yapilmaz. Bu arada ben size katiliyorum ,bu devirde 3-4 cocuk yapmak hak getire. Gazoz kapagiyla buyumuyor cocuklar,paradan isten meslekten haber versin es adayiniz

Vuhuu kaşınmak diye buna derim Şaka bir yana katılıyorum ortak paydada buluşmazsanız olmaz. İleride daha büyük fikir ayrılıkları be sorunlar oluşur.

Vuhuu kaşınmak diye buna derim Şaka bir yana katılıyorum ortak paydada buluşmazsanız olmaz. İleride daha büyük fikir ayrılıkları be sorunlar oluşur.
Hahaha her mesajimla ayri bir yerimin kasindigi belli oluyor gibi oldu dimi :)
Benim esim de cok cocuk severdi isterdi,oglan dogunca aldi boyunun olcusunu simdi ikinciye asla diyor

kadının rızası olmadan bir araba çocuk isteyenler en uç kırsal kesimde aşiret ağasının adını bilmediği çocuklarını doğuran 5 karısından biri olarak tekrar dünyaya gönderilmesini diliyorum.aşiretler de bıraktı bu işleri o adamlar numune olsun böyle.

Bende aşiret kızıyım Ve artık bıktım . Beni çok iyi anlıyorsun tatlım

evlendikten sonra fikirlerinizin değişeceğini düşünüyorum sevdiğiniz insandan sizde çocuk ister hale geliyorsunuz .Evlilikten önceki düşünceleriniz değişiyor . O yüzden beyfendiyi seviyorsanız bu sebebten dolayı ayrılıp birbirinizi üzmeyin derim . ve emin ol ayrılsan bile bende çocuk istemiyorum diyecek birini bulman çok zor

Hayır evlenince de değişmiyor fikir.kendimden biliyorum.kocamı çok sevsem de çocuğa sıcak bakamadim bir türlü.rabbim isteyene versin.

bir iki çocuktan sonra oda istemez. kolay mı öyle çocuk büyütmek.
siz hiç mi istemiyorsunuz yoksa 1 2 kafi mi diyorsunuz.

İşaretlediğim yere bir tek ben mi takıldım bilmiyorum ama, ne demek terapi görürsün?

Az çocuk istemek veya onun istediği kadar çocuk istememek terapi sebebi miymiş?

O gitsin sizin fikrinize ısınmak için terapi görsün madem o işler öyle oluyorsa?

Ve bu adam mıdır yani sizin herhangi bir konuda sağlıklı düşünüp düşünmediğinizin karar mercii?

Yarın öbür gün beğenmediği, kendisine uymayan her fikrinizde bu muameleyi görmek mi istiyorsunuz?

Ayrıca yemin ettiriyor demişsiniz, evliler boşanıyor yahu, neyin diktası bu?

Çok iyidir diyorsunuz ama bana saygı duymayan adamın tükürmüşüm iyiliğine.

Tebrik ediyorum.Ben olayın içindeyken farkedemiyorum bu tür şeyleri . Kendisi beğenmediğim huyu varsa terapi görür. Zaten seminerlere katılıyor. Ama bu konuyu din açısından düşünüyor . Hayırlı evlat yetiştirmek benim bu dünyadaki görevim diyor ve seviyor da . İşte durum biraz böyle canım .

benim esimde 4 tane olsun diyor hep bende bir tane olsun onun bakımını manevi maddi olarak zorlugunu gor kolay olmadıgını anlarsın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…