- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
çocuk istemek zorunda mısın ?
istemiyorsan istemiyorsundur .. neyine terapi görücen bunun ya .
belki bir tane düşünebilirsin ilerde ...
sevgilin buna saygı duymalı duymuyorsa ayrılmalısın .çünkü sorun olur ilerde ..
Öyle konuştu biraz haklısın+1
Çocuk istememek psikolojik rahatsızlık değil ki terapisi olsun.
Veteriner hekim güya ama saçma sapan konuşmuş.
Sağım solum belli olmuyor . Bu da farklı bir bakışİleride ne olacağını bilemezsiniz
Belki siz çocuk isteyeceksiniz?
Terapi görürsün ne demek ya?
Ya sizi tercih edecek veya çocuğunun olmasını.
Hem sen ol yanımda, sonra çocuk iste, çok çocuğumuz olsun. Oh ne güzel, sizin istekleriniz nerde?
Çocuk isteyen ve net bir şekilde istemeyen kişiler evlenmemeli, birinden birine belki de hepsine yazık olacak belli.
Düşünceleriniz değişebilir, ama değişmeyebilir de.
Ne sizin onu çocuk hayalinden vazgeçirmeye hakkınız var, ne onun sizi buna zorlamaya hakkı var.
. Tıbben bi sorun yoksa illaki Birgün sende çocuk isticeksin . Bende çok problemli bi ailede büyüdüm evlenince çocuk filan istemiyorum dedim hep eşimde rahatına düşkün hiç problem etmedi. Dört sene bitti istemeye başladım . Hemen kısmet olmadı . Beş buçuk bitti 29 um ama sonuna kadar hazırım . Zaman herşeyin ilacıymışBaşlıktanda anlaşıldığı gibi, ileride evlilik düşündüğüm adam tek çocuk olarak büyümüş . Ve evlenirsem 2,3,4 çocuğumuz olsun istiyorum diyor. Bende kalabalık bir aile hatta sülalede büyüdüğüm ve de birtakım sebeplerden dolayı bebek istemiyorum. Küçüklüğümden beri istediğim bir şey. Olsun terapi görürsün diyor. Bu takıntılı olduğum konuyu kendince halledebileceğini düşünüyor. Bu meseleyi bana açtırmıyor. Baba olabilecek olgunlukta düşünceli bir insan . Ama ben mutsuz olacam , işten gel çocuk bak. Bitmek bilmeyen sorumluluk. Ama onu öyle bir şeyden de mahrum edemem, vicdan azabı çekerim . Sizce ayrılmalı mıyım ? Ayrılmaya da niyeti yok yemin ettiriyor . Çıkmazdayım lütfen fikir verin kızlar.Buna ihtiyacım var.
Sordum dedi ki ; Allah'ın işine karışamayız.Seni seviyorum inşallah sana layık olabilirim dediPeki eş adayına sordunuz mu bende istesem ona rağmen çocuğumuz olmasa ne yaparsın diye. İlle çocuk diyor ama bu durumun sizin istemenizden bağımsız olasılıkları var. Cevabına göre birdaha düşünün derim.
Herkes çocuk yapmak zorunda değilSağım solum belli olmuyor . Bu da farklı bir bakış
aynen bir kadın istemek zorunda mı yani+1
Çocuk istememek psikolojik rahatsızlık değil ki terapisi olsun.
Veteriner hekim güya ama saçma sapan konuşmuş.
Sordum dedi ki ; Allah'ın işine karışamayız.Seni seviyorum inşallah sana layık olabilirim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?