Çok çocuk isteyen müstakbel eş!

Daha da mutlu olacaksin emin ol
her cümlenize katılıyorum. Bende böyle düşünüyorum aynen . Onun içim sorun olacağını düşünüyorum

Peki eş adayına sordunuz mu bende istesem ona rağmen çocuğumuz olmasa ne yaparsın diye. İlle çocuk diyor ama bu durumun sizin istemenizden bağımsız olasılıkları var. Cevabına göre birdaha düşünün derim.

Sen istemediğin sürece baskı maskı yapamaz. Alsın kendi doğursun kendi baksın o zaman.

Saçmalığa bak ya. Her sıkıntısını ben çekeyim ama erkek istedi diye yapayım.

Bence hemen ayrılın. Yoksa burada çok konu açarsınız :)

Çözülecek bir sorun değil bu maalesef.. bi yerde duymuştum kadınla kocası çocuk yapmayacakları konusunda anlaşmışlar. Sonra bikaç sene sonra adam çocuk diye tutturmuş. Kadında istemeyince adam boşanmış kadından. Herkes adama hak vermiş kadın çocuk doğurmalıymış. Adam heralde evlenince ikna ederim dedi ama en başta öyle söz vermeyecekti.

Bu konuda netsen uzatmadan ayrılmalısın.

Nedense benimde içimde öyle bir his var haha

Böyle bir olayı duyduğum iyi oldu.canım sağol

Boyle bir sebep yuzunden bence ayrilma..Dogmamis cocuga don bicmek denir buna.Bu kisiden ayrildinjz diyelim,baska bir es adayi da 2cocuk isterse ondan da mi ayrilacaksiniz? 2cocuk istemesi gayet normal bana gore. Ulkemizde 3-4 cocuk tesviki varken....

Evet ya kafamda çok kurguluyorum ben . Haklısın canım

Senin düșünceni anlayış ile karșılıyorum amaaa çocuk dünyanın en güzel hediyesi "anneciğim " demesi herşeye bedel o minicik elleri ile dokunuşu ahhh anlatamam iki oğlum var ve beni dünyanın en mutlusu ediyorlar . . .

Ayril canim o da kendine gore cocuklari cok seven biriyle evlenir sende tam tersi fazla cocuk istemeyen biriyle evlenirsin..

Sizin çocuk istememe sebebiniz ne ve yaşınız kaç?
Etrafımda ne kadar "ayy çocuk muuu? hiç işim olmaz, kafayı mı yedim" diyen varsa 35 yaş civarında anne olmak için can atıyor. Hatta sırf evlenip çocuk yapmak için normalde yüzüne bakmayacakları adamlarla evlenenler bile var.

Kesin eminseniz çocuk istemediğinizden, kimse sizi zorlayamaz. Zorla olan çocuğu da sağlıkla ve sevgiyle büyütemezsiniz zaten. Ama evlenip eşiniz bu kadar isterken onu çocuktan mahrum bırakmak da çok çirkin. Ayrılın.

Benim annem senin gibi düşünen bir kadın, babam ise illa çocuk olsun istemiş erkeklere göre çocuk demek ayrı zamanda kadını kendine bağlamak için gerekli bir yapıtaşı kanımca. Ne oldu peki dersen ben 1,5 yaşımdayken ayrıldılar. Çok zor şartlarda geçti çocukluğum ve hayatım. Göçebe gibi bir anneanne, bir babanne derken. Her olaya karşı savunmasız biri olmuştum savrulduğum için adeta. Sen sen ol, yol yakınken ayrıl. Aranızda çok büyük bir aşk olsa bile bu fikir ayrılığı sizi birbirinizden itecek ve bu zaman alacağı için bir bakmışsın elinde bir bebekle annenin evinde almışsın soluğu. Birde alışamazsan çocuğa, kendin istedin al çocuğuna bak dersin dahada beter olur çocuğun kaderi.

Canım benim Allah yardımcın olsun inşAllah.Çok etkilendim söylediklerin karşısında .Çok doğru noktaya değindin bana da dedi ki birbirimize daha çok bağlanırız diye. Klasik erkekler. Bütün güzellikler seninle olsun.

Eşim de evlenmeden 3-4 çocuk diyordu.
Ben her zaman tek veya 2 çocuktan yanayım.
Evlenince 8 yıl çocuk yapmadık yeni hamileyim.
Eşimin de fikri değişti 3-4 çocuk fikrinden vazgeçti çünkü hayat şartları 3-4 çocuk yetiştirilemeyecek kadar zor.
Saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde çocuk yetiştirecek kafada insanlar da değiliz.

Bunu baştan konuştuğunuz iyi olmuş.
Eğer sabit fikirli, dediğim dedik bir insansa ayrılmanız en iyisi olur.
Yok 1 çocuğu kabul edecekse ne ala.

benim açımdan bir çocuk olabilir ama o asla kabul etmez. Baskıcı dediğini yaptırır.

Şu yorum yeterli ayrılmaya , dediğini nasıl yaptıracak bu konuda, zorla mı doğurtacak, çocuk kararını yuzdeye vurursak %60 kadın baskın çıkar taşıyacak doğuracak bedeni bozulacak o çünkü

Şimdiden dert etmeyin, Allah verecekmi oda var.Çocuk sahibi olmakta artık zor, nasip.Atalarımızın meşhur bir sözü vardır, dogmadık bebege , don biçilmez.Allah dileyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…