• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çok acil lütfen bi bakın

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
Resmen dolandırıcılık yapıyorlar bi arkadaşımın lisans boyunca devletin verdiği karşılıksız bursunun ücretini istiyorlarmış tam 8 Bin tl böyle birşey olabilir mi tam ayrıntıları bilmiyorum resmen şokta karşılıksız diyerek aldığı bursun ücretini istiyorlarmış ne dmk bu ya parası olsa burs almaz zaten kafayı yicek ödemeye hiç durumu yok napması lazım. Çok karışık oldu ama acele yazdım nereye itiraz eder yada nasıl eder bilgisi olan var mı :(

Kim istiyo telefonla falan mı aramışlar vergi dairesinden kağıt mı gelmiş nasıl istiyolar ?

Avukata danıssın bence. Sitede avukatların yardım ettiği bi bolum var oraya yazın

Resmen dolandırıcılık yapıyorlar bi arkadaşımın lisans boyunca devletin verdiği karşılıksız bursunun ücretini istiyorlarmış tam 8 Bin tl böyle birşey olabilir mi tam ayrıntıları bilmiyorum resmen şokta karşılıksız diyerek aldığı bursun ücretini istiyorlarmış ne dmk bu ya parası olsa burs almaz zaten kafayı yicek ödemeye hiç durumu yok napması lazım. Çok karışık oldu ama acele yazdım nereye itiraz eder yada nasıl eder bilgisi olan var mı :KK43:
Ya kandırıyorlar dolandırıcılar olabilir,yada burs yerine kredi almış arkadaşın.

Arkadasin burs yerine ogrenim kredisi almis sanirim:KK43:
Yok yok öyle olsa farklı olur bunlar resmen çocuk gibi kandırmışlar karşılıksız diyip lisans bitince hoopp faturayı çıkarmışlar az birşey değil ödemeye hiç durumu yok :(

Kredidir burs değil yada imzalatmş olabilrler sözleşme burs bitimi bu kdr ödenecek diye avukata danışın ayrıca evrak yollamışlarmı

Nasıl arkadaşınız alırken burs mu kredi mi olduğunu bilmiyo yaaa ?? Ödemedikçe üstüne faiz binecek bişey yapamazlar.

Yok yok öyle olsa farklı olur bunlar resmen çocuk gibi kandırmışlar karşılıksız diyip lisans bitince hoopp faturayı çıkarmışlar az birşey değil ödemeye hiç durumu yok :KK43:
Arkadaşın yanlış anlamış mutlaka senet imzalamıştır yoksa nasıl istesin devlet parayı

Nasıl arkadaşınız alırken burs mu kredi mi olduğunu bilmiyo yaaa ?? Ödemedikçe üstüne faiz binecek bişey yapamazlar.
Bakın burs ayrı kredi ayrı bi kredisi var zaten bu karşılıksız aldığı bir burs bitince 8 bin borcun var demişler ona şaşırıyor zaten

Devlet resmi olarak kandıramaz. Ya arkadaşınız eksik araştırdı alırken ya da öğrenim kredisi aldı. Öğrenim kredisini de 'seve seve' geri ödüyorsunuz.
Hayır kredi değil burs karşılıksız hemde bu hataya düşmez karşılıksız olduğunu biliyor yapmamaları gereken birşey yapıyolarlar şuanda

Bakın burs ayrı kredi ayrı bi kredisi var zaten bu karşılıksız aldığı bir burs bitince 8 bin borcun var demişler ona şaşırıyor zaten
Aldığı bursun adı ne? Benim bildiğim karşılıksız bir başbakanlık bursu var

Back
X