- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmamaları gereken bir şey yapıyorlarsa dayanakları ne? Arkadaşınız illa ki bir şeyler imzalamıştır alırken, çıkartsın altında imzası olan evrakı kontrol etsin o zaman.Hayır kredi değil burs karşılıksız hemde bu hataya düşmez karşılıksız olduğunu biliyor yapmamaları gereken birşey yapıyolarlar şuanda
arkadaşınız derslerde başarısız olduysa yada devamsızlıktan kaldıysa burs krediye döner . belki bundandırResmen dolandırıcılık yapıyorlar bi arkadaşımın lisans boyunca devletin verdiği karşılıksız bursunun ücretini istiyorlarmış tam 8 Bin tl böyle birşey olabilir mi tam ayrıntıları bilmiyorum resmen şokta karşılıksız diyerek aldığı bursun ücretini istiyorlarmış ne dmk bu ya parası olsa burs almaz zaten kafayı yicek ödemeye hiç durumu yok napması lazım. Çok karışık oldu ama acele yazdım nereye itiraz eder yada nasıl eder bilgisi olan var mı![]()
Devletin verdiğin burs adı üstünden devlet veriyor karşılıksız diyerek üstelik krediye çevirmeleri için hiçbir sebep yokmuş en küçük neden olsa tamam ama böyle haksızlık resmendevlet diyorsunuz devlet niye kandırsın?
Arkadaşın ne zaman mezun oldu yeni meZun mu eğer aldığı geri ödemeli ise okul bittikten 2 yıl sonra başlıyor ödemesi diye biliyorum pat diye hemen istemiyorlar.tüm şartları karşılamış ortalaması çok iyimiş krediye çevirmeleri için hiçbir sebep yokmuş
Anlıyorum fakat ne ortalaması düşmüş nede bir işe girmiş sebepsiz olması canını sıkıyorBöyle bir şey olamaz. Burs burstur, kredi kredidir. Devletin ödeme isteyebilmesi için bunun kredi olması gerekir. Burs krediye dönüşür mü, evet dönüşür. Arkadaşın burs başvurusu yapmıştır ve burs çıkmıştır, not ortalaması düşük geldiyse de devlet bursu kesip krediye çevirir veya asgari ücret tutarı bir işte çalışmaya başladıysa yine burs krediye çevrilir. Bunların hepsi uzuunnn uzunnn yazıyor KYK sayfasında, okursanız kafanızda ki soru işaretleri kaybolacak.
İnternetten başvuru yaparken yanlışlıkla burs yerine kredi başvurusu yapmış olmasın? Sebepsiz olamaz yüzbinlerce kişi kredi-burs başvurusu yapıyor. Bende Burs almıştım zamanında...Anlıyorum fakat ne ortalaması düşmüş nede bir işe girmiş sebepsiz olması canını sıkıyor