çok, çok basit insanlar var....en

Ayyy aynıı. Bizim ogretmenler odasinda da herkes birbirini cekistirir , yuzune güler. Bu huylarini gorunce uzak durmaya başladım herkesten. Simdi de benim hakkimda neden yanimiza gelmiyor , diyorlarmış. Birisi geldi dedi bana bunu. Bir daha diyen olursa acikca söyleyeceğim düşüncemi. En iyisi uzak durmak.

İki tane ucuzu gereğinden daha fazla onemsiyor gibi geldiniz bana. Telefonunuzun verip 10 dk unutacak kadar samimi olmaya ne gerek var. Verirsin beklersin konuşmasını bitince alırsın budur yani.cok kişisel birsey telefon.
Bırakın niye onemsediniz ki bu kadar...ne yapiyorlarsa yapsınlar.

Benimde bir komşum var öğretmen emeklisi
baştan aşağı evimim balkon konumumu, eşyalarımı, koltuğumu sürekli eleştirir konuşması sadece maddiyat ,birde
saygısız elinde saç fırçasıyla gelmiş
saçına yapıştırmış vaziyette onunla sürekli saçlarıyla oynadı durdu bir elinde tablet vardı , arada okey oynuyordu onunla tanıştığıma pismanım kadın çok kalitesiz çıktı kovsan kovulmuyor , cahil desen cahil değil ama acalp dengesiz

Bu tip insanlarında en kötu özelliği çamuru herkese sıcratıyorlar kendılerı ak pak kalıyorlar... Uzak durmak lazım ıkı dakıka iletışımde bıle zarar vermeyı basarmış ne tuhaf degılmı

Bizim okulda da var böyle 3 adet antika insan herkesin arkasından konuşurlar biri de erkek yani.Ben muhatap olmuyorum ama sessiz de kalmyorum çok kere terslediğim üzerine yürüdüğüm olmuştur benden ciddi anlamda korkuyorlarmış arkadaşım öyle demişti.Üniversite okumakla bitmiyor bu işler bizim dekan hep bu okula eşeği bağlasan 4 yılda mezun olur derdi bunlar o cinsten canım.Allah sabırlar versin

mesafeli olacaksin, kavgaya tartismaya gerek yok..

O kadar samimi olmadığın insana telefon verilmez ama.
Ben şahsen düşünürüm daha yakın arkadaşı yok mu da benden istiyor teli diye.

Dedikoducu olarak gördüğün insana karşı da belli mesafeli bir iletişimin olacak.

Fazlasına gerek yok.
Kendimizi korumalıyız.

bilemedim canım isteyince veremem demedim.ya ne büyük terbiyesizlik ya...
konu dışı olucak ama profil resminize bayıldım.internette bulabilir miyim ki bu resmi?

bilemedim canım isteyince veremem demedim.ya ne büyük terbiyesizlik ya...
konu dışı olucak ama profil resminize bayıldım.internette bulabilir miyim ki bu resmi?

Valla şimdi senin için baktım ama bulamadım canım :)
Öyle nette denk gelip yapmıştım, kaydetmiyorum böyle şeyleri :)

okullarda malesef çoğu öğretmen ortamı böyle.....7senedir girdiğim her okul ortamı böyle mi olur arkadaş. kadınlarda erkeklerde aşırı meraklı,dedikoducu,egoist.....işleri öğrenci eğitmek değil dedikodu iftira yalanla kendilerinin küçültmek. öğretmen sıfatını asla taşımaması gereken gereksiz insanlar.
tavrını koy ve mesafeni de koy. yüzsüLüğe bak hele senin özelini nasıl karıştırırlar.... çok sinir durum. iletişime bile girme bunlarla. ne kadar az insan hayatında o kadar iyidir...

kesinlikle çok doğru...mesafe anahtar sözcük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…