- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
mesafeli olacaksin, kavgaya tartismaya gerek yok..kesinlikle burdaki hanımların samimiyetine inanıyorum.
bazı insanlar vardır kendi halindedir.KENDİSİYLE yarışır.kendisini geliştirmeye çalışır...kitap okur, seyahat eder, haber izler, film izler vb...
bazı insanlar vardır BAŞKASIYLA UĞRAŞIR..kim ne yapmış , yi dedikodular neler , milletin açığı ne vb...bunları öğrenmek hastalıklı bir mutluluk verir.bu insanlar genelde kendisiyle barışık olmayan insalardır...
okulda 2 bayan öğretmen var... şu an daha net anladım ki müthiş bir şekilde beni takipteler..
baştan anlatayım bizim okulda bayan bir başka öğretmen başka bir ilden geldi.kadın evliyim dedi.ama eş durumu istemedi.bunlar merakla konuşuyorlar geçende."yaaa ne oldu acaba, neden tayin istemedi ki? soruyoruz geçiştiriyor..hmmm bence kesinlikle anlaşmalı evlilik yaptı bu"...
kardeşim sana ne? söylemek istemezse istemez , demekki konuşmak istemiyor sen neden araştırıyorsun ki? hayat kaliten bu kadar mı düşük , kendine yapacak yararlı uğraşlar bulamıyor musun? oturdan iki kelime konuşamazsın türkiyenin gidişatı hakkında....
neyse benim durum daha vahim..
bu hanımlardan biri seminerde bir arkamda oturutyordu.şarjı bitmiş şarj aletin var mı edi.yoktu yanımda neyse telimi istedi eşine mesaj yazacakmış verdim.mudür kürsüde konuşuyor onu dinliyorum.unutmuşum o da vermedi telefonu 10 dk kadar...ay bir döndüm baktım mesajlarda kurcalıyor telefonu mu.....o arada nişanlım yazmamış mı bişeyler...almış bana gösteriyor mesaj geldi diye.....neyse sonra bu çıktı müdürden izin alıp diğer dedikoducu hanımefendinin yanına gitti.sonra biz araverdik. onların yanına gittik baktım birbirlerine gülüşerek bakışıyorlar.diğer bayanda yüzüme sırıtarak bakıyor..
ya be bişey demedim telefonumu neden kurcalıyorsun demedim.sonuçta o da bir hak ve haram olsun.sonra diyorlar asosyalsin insanların arasına karış.ALLAH aşkına istemem ben böyle insanlar arasına karışmak...oturdum dün mavi gözlü dev filmini izledim.belgeseller izliyoruym.tek rakibim kendim.bana ne ya milletin özelinden mesajından vs.....
şimdi nasıl davranayım uzun bir süre daha onlarla aynı ortamda olucam.
aynen öyle canım kesinliklemesafeli olacaksin, kavgaya tartismaya gerek yok..
ama bu sefer de soruyoralr.neden uzak duruyorsun diye.uzaylı gibi bakıyorlar.çok sağlam ve kendine güvenli durmak lazım aslında.aynen öyle canım kesinlikle
bilemedim canım isteyince veremem demedim.ya ne büyük terbiyesizlik ya...O kadar samimi olmadığın insana telefon verilmez ama.
Ben şahsen düşünürüm daha yakın arkadaşı yok mu da benden istiyor teli diye.
Dedikoducu olarak gördüğün insana karşı da belli mesafeli bir iletişimin olacak.
Fazlasına gerek yok.
Kendimizi korumalıyız.
bilemedim canım isteyince veremem demedim.ya ne büyük terbiyesizlik ya...
konu dışı olucak ama profil resminize bayıldım.internette bulabilir miyim ki bu resmi?
kesinlikle çok doğru...mesafe anahtar sözcük.Bu yüzdendir ki hiç arkadaşım yok, komşu yok. Gelemiyorum kimin ne dediğine,akşam yemeğini nerde yediğini ağzını yaya yaya anlaşmasına, kocamın gelir düzeyini merak edip durmadan maaş soranlara!!!! Mesafe mesafe mesafe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?