sizcede mesajlasmış sonrada silmiş ve engellemiş değil mi?O numarayı bulabilir misiniz bilmiyorum ama bulmanızda aramayın, araştırmayın kendinİzi küçülttüğünüzle kalırsınız. Ne olduğu bence ortada.. Hem siz boşanmıyor muydunuz?
ama bence msjlasmıs ve engellemiş ve şu gerip böyle birşey yapmadım o kız kım bilmiyorum fln dedi dırek yalanladıNe gerek var. Görüşmek istese engellemezdi.
Sanırım I phone da yedekleme yapıldıysa hepsini geri yüklüyor.
Başka telefonları bilmiyorum.
ama msjlasılmıs ve engellenmiş ihtimalı de varNe diyecek ki evet görüşüyor muydum? Hem görüşmek istese, engellemezdi. Ayrıca numarasını bile silmiş, ezberinde değildir herhalde. Gerçi kız da ilk onu engellemiş olabilir, o da ihtimal. Ama kesin birşeyler var bence de.
artık zerre bir şey kalmadı içimdeBoş verin
Yeterince canınız sıkılmış bir önceki
olaylı mevzudan
Bu konuyu da kurcalayıp kendinizi
Girdaba sokmayın
Zaten öyle dedim bende. Durup dururken neden engellesin ki, bir numarayı. Demek istediğim bu tarz durumlarda oncellikle kadınlar engeller. Yani karşı taraf ilk engeli basmış olabilir eşinize.ama msjlasılmıs ve engellenmiş ihtimalı de var
Mesajlar için demedim telefon numarası için dedim.silinmemiş msjları geri yüklüyor denedim onu
20 yaşlardaydı resimdeki kız belki kız msj atarda ben görürüm diye korkmuşturZaten öyle dedim bende. Durup dururken neden engellesin ki, bir numarayı. Demek istediğim bu tarz durumlarda oncellikle kadınlar engeller. Yani karşı taraf ilk engeli basmış olabilir eşinize.
kafayı yıycem salak gibi kızın engelini kaldırdım numarayı almadanEve gelince engelliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?