çok çok çok acil bakın ne olur

20 yaşlardaydı resimdeki kız belki kız msj atarda ben görürüm diye korkmuştur
Öyle bile olsa, numarasini telefonundan silmeseydi eğer, whatsapp kisilerinde kalmaya devam ederdi. Sadece üzerindeki siliniklik yani engel hali kalkardi. İsmi yazıyorsa sen engeli kaldırdığın anda, whatspp kisilerindedir halen. Ama zannetmiyorum.

çünkü insanlara mantıklı bir sebep sunmak istiyorum çünkü
kvdem yalvardı yapma bır şans ver diye ama olmadı hak etmemiş kı eğer aldattıysa ortaya cıkartmak çok işime gelir

Valla bende kocama cok sovuyorum beynimde öldürüyorum ama boyle seylerinide cok arastiriyorum beni enayi sanmasin die

Facesi varmi kisileri senkroze et de..telden..senkronize edince facede değişik taniyor olacaklari varsa hepsine bak...genelde akilli teller kayıtli olmasada sık kullanilan kisileri facede gosteriyor

Facesi varmi kisileri senkroze et de..telden..senkronize edince facede değişik taniyor olacaklari varsa hepsine bak...genelde akilli teller kayıtli olmasada sık kullanilan kisileri facede gosteriyor
numara rehberde yoktu whatsapp engelli lıstesinde vardı numara olarak bende engeli kaldırdım numara uçtu gitti birden

Birde facesinin arama gecmisine bak..eger kimse yoksa A dan Z ye tek tek harfleri yaz ve bekle..ilk cikan 10 kisiyi incele. .mesela a harfine basdin ve face arkadaslarindan ve cok arattirdigi 10 kişiyi gosteriyor geçmişte silinmis olsada

canım konu hakkında bilgim yok malesef Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah
bende buna benzer bir durum yaşamıştım ..ilk evlendiğimiz sene
eşimin iş yerindeki kız (cnm nbr ) diye mesaj atmıştı kızın ismide unisex bir isimdi akşamları aradığı zaman falan o kim dediğimde erkek olduğunu söylüyordu o mesajdan sonra öğrendimki kızmış
bana rahat takılan biri olduğunu herkese öyle konuştuğunu söyledi eşim şimdi başka yerde çalışıyo o kızı görmüyo ama hala içim rahat değil sanki aralarında birşey varmış gibi hissetmekten kendimi alamıyorum abartıyormuyum sizce ?
bu erkekler niye böyle anlamıyorum

Birde google arama internet ayarları olan yeri var telde mavi renklii google..eger eşi n internete oturum açıp giriyorsa burdaki ayarlarda kisisel rehber yeri var fawori kişileri gibi..ordada kayitsiz olsada gorunuyor numara..Bizim teller samsung mega ben bu sekilde kullaniyorum..eger tel elindeyse hic ugrasma faturali hatsa gir online islemlere teline cia yukle en cok saniyesi bol konusulmus mesajlasilmis numaralari tek tek sorgula

Canım whatsapp konuşmaları yedekleniyor hafıza kartına girip baksana bi. 7 günlük konuşma yedekleniyor ama.

Bir de o görmeden whatsapp ayarlarına girip konuşmayı e psta ile yedeklemeyi seç. E mail adresini yaz. Mail adresine geliyor o zaman. Bundan sonra yedekleme olarak gelir adresine konuşmaları.

Numaranın kız olduğu ne malum ?
Bu kim dediğinizde o kızı tanımıyorum dediyse zaten ele vermiş oluyor kendini.

Arkadaşım sen zaten bu adamı öyle ya da böyle boşayacaksın.

Ve elinde ailesine karşı, bir kızla kırdığı ceviZlerden çok daha önemli bir açıklama var. Neden cinsel sapkınlığını söylemiyorsun da, böyle nedenler arıyorsun kendine?

Özel şeyleri ortaya dökmeyelim diye düşünüyorsan eğer, yaşadığınız şey eşin için özel olsa üçünçü kişilerin adını anmazdı o esnada. Utanacaksa o utansın, sen niye çekiniyorsun

Ya mesajlar da gelmemiş tekrar yükleyince niye supheleniyorsunuz ki. Belki de kız hadsiz o yüzden engelledi. Hem cok şüphedeyseniz sms arama dökümlerine bakın, yani aralarnda birsey olsa sadece whatsapptan konusmazlar herhalde.

Canım engellendiyse rehberden de engellenmiştir arama engel listesine de baksaydin

Vegacim butun konularini bilen biri olarak bu adam kotayi doldurdu hani diger sorunlari bilmesem dicem hemen anlamadan dinlemeden emin olmadan bitirmek yanlis dicem ama adam resmen her gun bi vukaat artirip kendinden iyice sogutuyo fakat bazen hersey gorundugu gibi olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…