Öyle bile olsa, numarasini telefonundan silmeseydi eğer, whatsapp kisilerinde kalmaya devam ederdi. Sadece üzerindeki siliniklik yani engel hali kalkardi. İsmi yazıyorsa sen engeli kaldırdığın anda, whatspp kisilerindedir halen. Ama zannetmiyorum.20 yaşlardaydı resimdeki kız belki kız msj atarda ben görürüm diye korkmuştur
line yuklesem çıkarmı acabaBanada olmuştu aynisi telde line v arsa onada baktinmi vega..bende bakarken sildim daha sonra line dada ayni numarayı buldum bu sefer ekran resmiyle kaydettim
tamamonline hat dokumune baktinmi..birde arama engellemeye Bak orda numara varmi
line yuklıyım eğer kızda bunun numarası varsa kişilerde görünür değilmiValla bende kocama cok sovuyorum beynimde öldürüyorum ama boyle seylerinide cok arastiriyorum beni enayi sanmasin die
numara rehberde yoktu whatsapp engelli lıstesinde vardı numara olarak bende engeli kaldırdım numara uçtu gitti birdenFacesi varmi kisileri senkroze et de..telden..senkronize edince facede değişik taniyor olacaklari varsa hepsine bak...genelde akilli teller kayıtli olmasada sık kullanilan kisileri facede gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?