- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
kafayı yıycem salak gibi kızın engelini kaldırdım numarayı almadan
Erkekler bazen gizliyorlar bayanların numarasını erkek ismiyle kaydediyorlar. Çünkü falanca bayanın numarasi gerekli ama karisi görse sorun çıkaracak, kıskanç mesela.yanlış anlayacak. İyisi mi hiç bilmesin. Yanlış da anlamasın. Sorun da çıkmasın. Bence sizinki böyle bir durum...canım konu hakkında bilgim yok malesef Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah
bende buna benzer bir durum yaşamıştım ..ilk evlendiğimiz sene
eşimin iş yerindeki kız (cnm nbr ) diye mesaj atmıştı kızın ismide unisex bir isimdi akşamları aradığı zaman falan o kim dediğimde erkek olduğunu söylüyordu o mesajdan sonra öğrendimki kızmış
bana rahat takılan biri olduğunu herkese öyle konuştuğunu söyledi eşim şimdi başka yerde çalışıyo o kızı görmüyo ama hala içim rahat değil sanki aralarında birşey varmış gibi hissetmekten kendimi alamıyorum abartıyormuyum sizce ?
bu erkekler niye böyle anlamıyorum
Yaw kardeş senin kocan aldatsa ne olur aldatmasa ne olur. Elinden gelse başka adamlar getirecek sana.
Yani kırılma da bu sapkın ilişkide aldatma/mesajlaşma çok hafif kaldı.
grup seks hayal eden bir adamın whatsaap'ın da kız olsa ne olur olmasa ne olur?
Kizlar konuyu okur okumaz aklımdan geçeni yazmış.
Bu adam sevisirken seni tanıdığınız başka erkeklerle hayal eden adam,bir kadını engellemiş ya da engellememis çok mu fark eder?
Belki de öyle.kadınlardaki tipik "kaçış" mevzusu.
aldatan kocayı kenara çekip allayıp pullarken kızı yolma
dayak atan kocayı "ama ben üstüne çok gittim" diyerek savunma
sinir kontrolü olmayan kocayı "özünde iyi biridir" diyerek kurtarmaya çalışma
yeni modelde de grup isteyen kocanın aldatıp aldatmadığını tespit etme var.
asıl sorundan uzaklaşarak kendimizi rahatlatmaya mı çalışıyoruz nedir?
Cinsel sorunlarınız vardı kesinlikle boşancam diyodun barıştınız herhaldebayanlar kısa geçicem eşimin telefonuna bakıyordum whatsapp dan gizlilik ayarlarına girdim ve bir baktım numara var bir bayan numarası ve engellenmiş engeli kaldıra bastım tel rehberinde kayıtlı olmadığı için numara gitti salak gibi almadım numarayı ve öylece eşimin ekmeğine bal surmuş oldum
tabi yenımler etti haberim yok diye ama
o numarayı nasıl geri bulabilirim sizce eşim yalan mı söylüyor mantıklı şeyler bekliyorum
Belki de öyle.
Bana garip gelen ne biliyor musun,sen kocam beni başka erkeklerle hayal ediyor diye konu açıyorsun sonra kk da ki üyeler o adama bir sürü hakaret ediyor çok ağır hakaretler ve sen kocana bu hakaretleri ettirip hala o adamla evli kalıp bir de üstüne böyle garip dertler edinebiliryorsun?
Bunu insan içine nasıl sindirir ya madem o senin eşin niye diğer konun da bir sürü hakareti yuttun?
Evde karısının yanindayken mesaj gelmesin diye engellemiş olamaz mi?Ne gerek var. Görüşmek istese engellemezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?