çok çok çok acil bakın ne olur

Belki De gerçekten mi yanlışlık olmuştur bunu bir tek eşinizle geçmiş tecrübelerinize dayanarak siz tahmin edebilirsiniz

kafayı yıycem salak gibi kızın engelini kaldırdım numarayı almadan

İyide rahatsız edilmiş olabilir. Hadi edilmedi farz edin , sildikten sonra hiç söylemeyecektiniz. Bir kaç gün sonra tekrar bakacaktınız madem şüpheleniyordunuz.
Çok fevri davranmışsınız..
O inkar edecek , sizde şüphenizle sinirlenip duracaksınız. Yapacak birşey yok.
Evden kovmuşsunuz üstelik. Ne olacak ki gezip gezip geri gelecek.

Önceki konunuzu biliyorum ama bana biraz zamana ihtiyacınız var gibi geldi. Kafaniz çok karışık sanki. Zaten ortada daha büyük bir problem varken küçük şeyleri araştırmak gereksiz gibi geldi. Yaşadığınız cinsellik problemi esinizdeki büyük bir kişilik bozukluğunun belirtisi. Bunun için tedaviye karar verdik demiştiniz sanırım. Bir zaman kendinizi toparlayip, yaşananları, hissettiklerinizi ve düşüncelerinizi olcup tartip; akl-ı selim bir şekilde karar vermenizi tavsiye ederim ben.

Er
Erkekler bazen gizliyorlar bayanların numarasını erkek ismiyle kaydediyorlar. Çünkü falanca bayanın numarasi gerekli ama karisi görse sorun çıkaracak, kıskanç mesela.yanlış anlayacak. İyisi mi hiç bilmesin. Yanlış da anlamasın. Sorun da çıkmasın. Bence sizinki böyle bir durum...

Yalnislikla atti desem o numara erkekler konusmAdan engellemez gibime geliyor ama konu icerigiligi ne türlü onu bilemeyiz

Bazen yabancı kızlardan Hi! Gibi mesajlar geliyo. Benimde engellediğim olmuştur eşiminde. Bence bi whatsup la yargılamayın şans verdiyseniz. Yada bitirşn bugün bu işi bitsin çok yıprandınız artık.

Whatsup uygulamasıni silip tekrar yuklerseniz sadece o numara değil hepsi geri gelir silinen mesajlar bile geri gelir diye biliyorum bir arastirin

Yaw kardeş senin kocan aldatsa ne olur aldatmasa ne olur. Elinden gelse başka adamlar getirecek sana.
Yani kırılma da bu sapkın ilişkide aldatma/mesajlaşma çok hafif kaldı.

grup seks hayal eden bir adamın whatsaap'ın da kız olsa ne olur olmasa ne olur?

Kizlar konuyu okur okumaz aklımdan geçeni yazmış.

Bu adam sevisirken seni tanıdığınız başka erkeklerle hayal eden adam,bir kadını engellemiş ya da engellememis çok mu fark eder?

Kizlar konuyu okur okumaz aklımdan geçeni yazmış.

Bu adam sevisirken seni tanıdığınız başka erkeklerle hayal eden adam,bir kadını engellemiş ya da engellememis çok mu fark eder?

kadınlardaki tipik "kaçış" mevzusu.
aldatan kocayı kenara çekip allayıp pullarken kızı yolma
dayak atan kocayı "ama ben üstüne çok gittim" diyerek savunma
sinir kontrolü olmayan kocayı "özünde iyi biridir" diyerek kurtarmaya çalışma
yeni modelde de grup isteyen kocanın aldatıp aldatmadığını tespit etme var.

asıl sorundan uzaklaşarak kendimizi rahatlatmaya mı çalışıyoruz nedir?

Belki de öyle.

Bana garip gelen ne biliyor musun,sen kocam beni başka erkeklerle hayal ediyor diye konu açıyorsun sonra kk da ki üyeler o adama bir sürü hakaret ediyor çok ağır hakaretler ve sen kocana bu hakaretleri ettirip hala o adamla evli kalıp bir de üstüne böyle garip dertler edinebiliryorsun?

Bunu insan içine nasıl sindirir ya madem o senin eşin niye diğer konun da bir sürü hakareti yuttun?

Cinsel sorunlarınız vardı kesinlikle boşancam diyodun barıştınız herhalde

Ben sanki sizin baska bir konuda mesajinizi okumustum. Esim isteksiz diye. Yanlis mi hatirliyorum.

Allah yardimciniz olsun...

bazen evlilikle alaklı sohbet ettiğimizde (reeldeki arkadaşlarla) eşlerine ağır hakaretler ettiklerine şahit oluyorum. ne şerefleri ne haysiyetsizlikleri ne de onun bunun çocuğu oldukları kalıyor.
böyle dediğiniz adamın yatağına nasıl giriyorsunuz diye sorunca da "ay şekerim evlilik böyle bir şey" diyorlar.
sanırım aynı zihin yapısı.
eşime laf ettirmem laf ettiğim kişiye de eşim demem. bu kadar sınırsızlık olur mu?

ülkeyi bir deneme materyali kabul edip, KK'yı da örnekleme amacıyla seçmiş olsak sonuç Türkiye'deki kadınların %80'i sorunlu diyebiliriz.

üstelemeye gerek yok herşey ortada zaten kendisine sorman bile hata ne diyecekti sanki evet bir bayanla konuştum seni aldattım sonra işime gelmedi engelledim mi diyecekti

en son haklı sebeplerden boşuyordun, ne ara tekrar barıştın da kıskançlık krizine girip evden kovdun

Insan 2 sekilde birini engeller..
Ya seni rahatsiz ediyordur , ya da bir ara muhabbetiniz vardir araniz bozulmustur. Kafamı agritmasin diye engellersin..

Keske tek dert bu olsa Vega.
Bu diger yaptıgının yanında daha önemsiz kaliyor üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…