- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
kızlar belki kızacaksınız bana.belki saçmasın diyeceksiniz vs ama ben yinede paylaşmak istedim :26:
beeeennn antalyaya sevdiğimin yanına gittim.yarım saat kaldım ve döndüm
çünkü zamanım çok kısıtlıydı.hiçççç kimsenin haberi yoktu ( zaten haberleri olsa kesinlikle kimse izin vermezdi gitmeme)
bende onun yanına gittim.ikimizde öyle mutlu oldukki
ÇOKKKK MUTLUYUMMMM YAAAA
kızlar belki kızacaksınız bana.belki saçmasın diyeceksiniz vs ama ben yinede paylaşmak istedim :26:
beeeennn antalyaya sevdiğimin yanına gittim.yarım saat kaldım ve döndüm
çünkü zamanım çok kısıtlıydı.hiçççç kimsenin haberi yoktu ( zaten haberleri olsa kesinlikle kimse izin vermezdi gitmeme)
bende onun yanına gittim.ikimizde öyle mutlu oldukki
ÇOKKKK MUTLUYUMMMM YAAAA
kim neye neden kızsın canım? ne haddine üstelik? sevgilinizi görmek istemişsiniz, gidip gelmişsiniz, ne var ki bunda? şehirler arası ilişkiler böyle sürprizler, heyecanlar olmazsa zor yürür (şehirler arası gittiğinizi farz ediyorum) darısı diğer gidişinize ve sevgilinizin gelişine olsun
Ahahah şu yarım saatlik delilik ne de güzeldir değerlidir amaaaÇok tatlısın Güzel bir anı olarak hatırlanır hep harika
ya ben bu gidiş işini çok kişiye danıştım.bayanın erkeğin ayağına gitmesi onursuzluktur dediler :44: evet şehirler arasıydı.ıspartadan taa antalya
evet çok unutulmayacak bir anı olarak kalıcak hep hayatımda
ama ilerde onunla evlendiğimizde (inşallah) çocuklarıma bu anımdan bahsetmemeyi düşünüyorum.annelerini örnek alıp oraya buraya gitmesinler sonra
Eheheh mantıklı
Tırt olur mu yahuu gidip ayaklarına kapandın sankiSen sallama onları sen bir gidersin o sana kırk türlü güzellikle gelir ona bak sen öyle oluyorsa gitmenin de ne sakıncası olacak ki Hep mutlu olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?