çok çok çok mutluyum kızlar :)

İyi cesaret sizdeki ben kalkisamazdim boyle bir seye ne kadar cok sevsem de ozlem mesafe zordur mutluluklar

Son düzenleme:
:)ayy bana çok tatlı geldi yaptığınız Allah sevdiğine kavuştursun inşallahbende aşkımı çok özledim oda uzaklarda

:)ayy bana çok tatlı geldi yaptığınız Allah sevdiğine kavuştursun inşallahbende aşkımı çok özledim oda uzaklarda

amin hepimizi kavuştursun inşallah ne kadar uzaklarda sizin aşkınız peki? sorsam sakıncası olur mu?

Son düzenleme:
çok uzun mesafe değil en azından sizinki benim sevdiceğimle 13 saatçik mesafe :d o açıdan öyle sürpler olmuyor ama senin adına çok mutlu oldum

ee dugun ne zaman kismetse :))
Allah hep boyle mutlu etsin in$alalh canim..

ne guzel anlatmi$sin sevincini a$kini, i$e giden kocami ozledim okuyunca :)))

:) ben 14 saatlık yol cekıp hep kactımm.. Mart 21 dogum gunuydu antep te okuyor karabã–ceımm gıttım kımsenın haberı yok kaldım 1 hafta o kadar guzel gectıkı.. Anlatamam daha sonra hazıran da yıne kactım ablamlar yakaladı sonra aralıkta yıne gıttım artk herkesın anne baba harıc haberı vardä° :) tabı ılk gıdısım de o cılgnlıgın werdıgı korkuyu aåžkın heyecanı oy oy.. 1 bucuk senem doluyor daha 5 sene beklıcem onu ama artık o gelmeye basladı.. 8 de donucek bende onunla tabı.. :)

1 hafta nasıl kalabildn ya ben de kalmak istedim ama benim ailem anında bilirlerdi.sen yine bir hafta kalmışın.helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…