çok çok korkuyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Gerçekten neyden korktuğumu bilmiyorum bi kac gecedir böyleyim .. sabahlari korkum yok ama gece olunca çok korkuyorum.. televizyon felan açtigimda o kadar cok korkmuyorum ama tam uyuycagim uyumaya calistigim zaman icime oyle bisi oluyo ki tüm bedenimin buz gibi oldugunu hissediyorum korkmamin nedenini bile bilmiyorum .. o buz gibi olmasida korkudan sanirim.. 16,5 yasindayim.. suan uyumak istiyorum ama telefonla ugrasmayi birakip uyuyus a geccegim an korkum articak iyi hissetmiycem..

çevreden bi ölüm haberi aldıysan insan bu tür korkular hissedebiliyor. ya da izlediğin bi korku filminin etkisinden kalmışsındır. bişiler görüyomuşsun gibide olmuştur. eğer yalnızsan evde insanın bu tür şeyler hissetmesi normal

ben 1 hafta çektim bu korkuyu hep kötü bi haber alıcam veya ölücem gibi hissederdim sırf ben kesin ölücem diye düşünüp abdest bile aldım şaka gibi. bol bol dua oku tek çaresi bu insanı çok rahatlıyor

Ne zamandan beri boylesin? Oncesinde uzucu bir olay yasadin mi?

Muhtemelen izlediğin bir korku filminin ya da duyduğun ürpertici bir hikayenin etkisinde kalmışsındır. Aklına başka şeyler getir. Seni korkutan şeyleri düşünme. Birkaç güne geçer merak etme. Gir yorganın altına, güzel güzel uyu.

Yakin zamanda 1 sene oldu annem vefat etti ama ben bunu atlattim.. yakniz degilim teyzemlerde kaliyorum hatta oldukca kalabalik .. korku filmi falan izlemedim ama yinede bu igrenc korkuyu yasiyorum .. engelleyemiyorum tesekur ederim..

Uzerine dusme gecer umursama
Uzerine dusmemem elimde degil mi bilmiyorum korkumu engekleyemiyorun bi tek kendimi oyalayinca azaliyo ama yine basimi yastiga koydugumda icim gidiyo tesekkur ederim

Ölumden korkmuyorum ben hic bi zaman. . Kendimi uykuda huzursuz hissediyorum korkudan buz gibi oldugumu hissediyorum.. peki tesekkur ederim

canım abdestini al kuran oku vesveseler olabilir anlatabiliomuyum canım kuranla dua la ewelallah gider eminnn ol

En cok bunu denedim ama en sonunds yine ciktim yorganin altindan kendimi huzursuz hissediyorum hemde çoook.. korku filmu izlenedim bi hikaye felanda duymadim okumadim bilmiyorum .. cok tesekur ederim ..

Ne zamandan beri boylesin? Oncesinde uzucu bir olay yasadin mi?
Normalde de uyku sorunum oluyodu ama korkudan degil di .. korkum dun geceden beri.. oncesinde yeni 1 sene oldu annem v efat edeli tesekkur ederim..

Vesveseler?anlamadim ozur dilerim .. kuran bilmiyorum ki tesekur ederim

Canım 3 harfliiler yani bilmiosan felak ile nas ı oku sağına soluna üfle yat gözlerini kapat rbbimin varlığına güvn ve uyu hiç korkma dedkleri kalben yp ama.. felak nas bilmiosan internetten bak türkçe mealini oku . Okumaya bşlarken şeytandan sığınırım allaha de:)

16,5 diyen seni yerim ben minnoş.
Acaba panik atak başlangıcı olabilir mi bu ?
Bu arada Allah rahmet eylesin kardeşim.

Boyle bisi hic aklima gelmedi ve cok daha fazla korkarim :|||| ama tesekkur ederimm..♡

16,5 diyen seni yerim ben minnoş.
Acaba panik atak başlangıcı olabilir mi bu ?
Bu arada Allah rahmet eylesin kardeşim.

♥
Psikologa gidiyorun normalde biraz ara verdik .. panik atak la ilgili hic bir sey bilmiyorum . Amin cok tesekkur ederim♥♥

Kötü bir rüyami gördün acaba ?
Ben bir kac gun once gordumde 2 gundur bendede bi istemsiz korku hali var :26:

Yok gormedim ki :| ..

O zaman korktugunda korkunu yenmeye calis bak ne kadar cok korkarsan korku o kadar cok buyur ama korkunu yenersen kayboldugunu gorursun ve bol bol dua et bilmiyorsan internetten yazabilirsin bir kagida yada evde dua kitaplari varsa bakabilirsin ALLAH FERAHLIK VERSIN INSALLAH ICINE

Neyden korktugumu bilemedigim icin yenemiyorum ki tam uykuya gecmek istedigim an urperiyorum .. tesekkur ederim ablacik ♥

Nas-felak surelerini oku biliyorsan, bilmiyorsan internetten ac, odanın içinde yankılansın. Rahatlatacaktır seni...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…