- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Dualarım siz ve sizin gibi anne adayları için. Canı gönülden inşallah diyorumArkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
Merhaba 3 yıl tedavi gördüm 9 Dr değiştirdim 9.laparoskopi yada tüp dedi başka şansım yokmuş çok korktum olmazsa artık yeter bıktım canım çok acıdı rabbim ol de n'olursun ol de diye yalvardım ve ilk denemede tuttu herşeyin hayırlısı moralini yüksek dilini duasiz bırakma Allah yardımcın olsun dualarım seninleArkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
Çok teşekkür ederim amin arkadaşımDualarım siz ve sizin gibi anne adayları için. Canı gönülden inşallah diyorum
aminnn cnm nerde ne kadar bekleyen varsaAllahım hayırlısıyla ve sağlıkla tüm isteyenlerin kucaklarını bebekle doldursun inşallah...
Tüplerin tıkalıydı anladığım kadarıyla..Allah evladına uzun ömür versin.Size hep güzel günlerini göstersinMerhaba 3 yıl tedavi gördüm 9 Dr değiştirdim 9.laparoskopi yada tüp dedi başka şansım yokmuş çok korktum olmazsa artık yeter bıktım canım çok acıdı rabbim ol de n'olursun ol de diye yalvardım ve ilk denemede tuttu herşeyin hayırlısı moralini yüksek dilini duasiz bırakma Allah yardımcın olsun dualarım seninle
ben de öyle diyorum insanlar 50 yaşında hamile kalıyor ama 3-5 kez tüp denemiş ve sonuca ulaşamamış hikayeleri duyunca içimi feci korku kaplıyor..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnmTıp çok ilerledi bence kendinizi salmayın:) insanlar kaç yaşında anne oluyor bu yöntemlerle .. Allah gönlünüzr göre versin ve sizin gibi bebek hasreti çekenler tez zamanda yavrusuna kavuşur inş
onu çok duydum bnde ama izmirden git gel nasıl olur bilemiyorumBahçeci’ye giden boş dönmüyor. İnşallah doğru bir merkezde başarılı bir sonuçla karşılaşırsınız. Allah kolaylık versin inşallah..
neden olmaz dendi peki azospermi mi vardı..Allah evladınızı bağışlasın ne güzel darışı başıma..bir de 3 kez denemişsiniz sanırım başarısız olan denemeden sonra diğeri için ne kadar bekledinizYaşadığın korkuları çok iyi anlıyorum. Evlendikten on beş yıl sonra üçüncü denememde kızımı kucagima aldım. Gittiğim her doktor olmaz derken birde. Tüp bebek icin bile uygun gorulmuyorduk. artık pes ettiğim dönemde son kez bu doktarada gidelim dedik. Eşim test için numune verdi. Ve yemeğe gittik. Daha yemekler gelmeden doktor acil gelin diye telefon etti. Gittiğimizde bizim tüp bebek ıçin uygun olduğumuzu söyledi. Ve şimdi 2 yasinda kizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?