Çok Çok Korkuyorummmm

sizinle ayni duygulari paylasiyorum. oyle iyi anlıyorum ki sizi, kalbimde hep bir sizi ile yaşıyorum. bende 1 2 ay sonra dusunuyorum tup bebek. Denemeden bilemeyiz, belkide Rabbim tüp bebek vesilesiyle bizi anne yapacak. oyle cok istoyorum ki bende, umarim Rabbim size bana ve tum isteyenlere tez zamanda nasip eder..

Defalarca klomen ve yumurtlama takibi tedavisi, çatlatma iğneleri, her tedavi arası boşta beklenen sözde dinlenilen stresli aylar, soğan kürü, keçiboynuzu kürü, eşime varikosel ameliyatı, rahim filmi, koca karı yöntemleri, 3 defa aşılama, negatif çıkan gebelik testleri, stres, sıkıntı, üzüntü derken en sonunda doktor tüp bebek yöntemini önerdi.
Çok şükür Allahıma ilk denemede pozitif sonuç aldık. Geri kalan embriyolarımız dondurulmuştu. 4 yıl sonra da o embriyolardan bir tanesini daha aldık. Yani şu an tüp bebek yöntemiyle iki çocuğumuz var. Umudunuzu hiç yitirmeyin. Bana da imkansız gibi geliyordu. Ama çok şükür oldu. Allah size de, tüm isteyenlere de sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Benide aglattin..Yarin doktora gidiyorum bende, tüp bebek derse hemen başlıcaz yine..1 aşılama 2 tüp bebek yaptirdim hepsi negatif çok yıprandim ama yinede elimden geleni yapmaya calisiyorum Allahtan ümit kesilmez insallah tedavilerimiz pozitif sonuclanır karamsar olma lütfen

Eşimin spermlerinde genetik bozukluk vardı.Doktorumuz iki ay ara verdirdi.Bizde sperm alınıyor yumurta alınıyor ancak bölünme yaşanmıyordu. 22 yumurtadan bir tane bile sağlıklı embriyo olmadı ikinci denememde.

Canım izmirdesin sanırım ben de izmirdeyim Erol tavmergene gidiyorum kesinlikle bı araştır derim fakat tek uzak kalicagin hastane irenbe ondan uzak kalırsan hamile kalırsın olmaması korkusu herkeste var tek değilsin

Cnm merhabalar sana bırsey sormak ıstıyrm.Normal yollarla olmamasının sebebı nedır.?Denedınızmı normal yollarla.Allah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

önce eşimde zannediyorduk sayısı gayet iyi dna hasarı yaptırdık bişe yok..ikimizde sağlıklıyız ama olmadı belki de vakti gelmedi bilmiyorum valla cnm bnde. amiin çok sağolasın

Ne güzel :) sağlıkla büyütün inşallah

İlk tüp bebek denemede oldu ama ben hiç takan biri değildim bir gün eşim oturdu dedi ki olursa olur olmazsa gidiyoruz yurt dışına para kazanıp gezip tozup yiyoruz hayatımızı yaşıycaz olursa da nimet iki şıkta çok keyifliydi hamile olduğumu duyduğumda şaşırmıştım o doğduktan 7 ay sonra kendiliğinden tekrar hamile kaldım 2 yeter deyip her ihtimale karşı riada taktırdım:))darısı hakeden herkesin başına

Bende benzer durumdayım sadece bir öncesi yani aşılamadayım. Bu ayda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Bende de ya hiç bir zaman anne olamazsam ya kaderimde yazılmamışsa düşüncesi var. Ama tıp bilim çok ilerledi. Hergün yeni gelişmeler oluyor. İnsanı ayakta tutan umududur. Umudunuzu kaybetmeyin.

Öncelikle bu karamsarlık panik ve aşırı takıntı ile baslamamalisin. Başarı şansını çok düşürür. Ben de 2 olumsuz aşılama üzerine ilk tüp bebek transferimde hamile kaldım çok şükür inan dediklerinin hepsi tedavi gören tüm çiftlerin korkusu. Ama biraz kaderci olmak zorundasın. Bebek işi bir mucize. 37 yaşındayim ve 34 yaşımda evlendim. Benden 12 sene önce evlenen çocukluk arkadaşım da ilk bebeğini daha yeni doğurdu. Hersey nasip kısmet. Bence hep hayırlı zamanı iste eşine sarıl. Ben yaşıma rağmen hiç panik yapmadım. Allahim hayirlisini ver insallah dedim. Rabbim dualarımızı kabul etti şükürler olsun. Doktorlar hastaneler ilaclar zaten cok yoruyor. Bir de boyle sonucu ne olacak diye kafana takarsan stres hormonları işini zorlaştırır. Emin ol hiçbir şey kolay değil, tüp bebek süreci, pozitif sonuçtan sonraki aşırı yoğun iğne ve ilaçlar, hamileliğin getirdiği ağrı sizi sancı. Bizler normal yoldan kolayca bebek sahibi olan kadınlara göre 1-0 mağlup başlıyoruz. Herkesten daha güçlü ve inançlı olmalıyız. Her sonuca kendini hazirlarsan kafan çok rahat olur. Sen elinden gelenin hep en iyisini yap, gerisini Rabbim halleder inşallah bol şanslar Allah yardımcın olsun

Canım benimde tüp bebekle oldu şükür ilk dememizde tuttu eşimde sprem sayısı azdı bende de polikistik over vardı 1buçuk yıl sonunda ilk dememizdi inşallah güzel haberlerini duyarız burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…