- 29 Mayıs 2018
- 102
- 50
- 13
- 33
- Konu Sahibi goncammm48
-
Eşimin spermlerinde genetik bozukluk vardı.Doktorumuz iki ay ara verdirdi.Bizde sperm alınıyor yumurta alınıyor ancak bölünme yaşanmıyordu. 22 yumurtadan bir tane bile sağlıklı embriyo olmadı ikinci denememde.neden olmaz dendi peki azospermi mi vardı..Allah evladınızı bağışlasın ne güzel darışı başıma..bir de 3 kez denemişsiniz sanırım başarısız olan denemeden sonra diğeri için ne kadar beklediniz
amin Allah razı olsun sizden üstüne gideceğim inşallahDualarım sizinleLütfen, başarılı olana dek üzerine gidin. Pes etmeden... Rabbim en kısa sürede bebeğinize kavuştursun
aa evet melinas mom değil mi o ..tüp bebekle kavuştuğunu bilmiyordum ama kitabı okuyacağımMerve ipek öztürk'ün kitabi var "seni beklerken" okumalısın. Ve intagram sayfasını takip et. Tüp bebek konusunda çok uğraşmış ve bilgi sahibi biri, umut dolu. Eminim sana ışık olacaktır. https://www.instagram.com/merveipekozturk/
Cnm merhabalar sana bırsey sormak ıstıyrm.Normal yollarla olmamasının sebebı nedır.?Denedınızmı normal yollarla.Allah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
önce eşimde zannediyorduk sayısı gayet iyi dna hasarı yaptırdık bişe yok..ikimizde sağlıklıyız ama olmadı belki de vakti gelmedi bilmiyorum valla cnm bnde. amiin çok sağolasınCnm merhabalar sana bırsey sormak ıstıyrm.Normal yollarla olmamasının sebebı nedır.?Denedınızmı normal yollarla.Allah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
cNIM OZEL MESAJLARA BAKAR MISIN BIönce eşimde zannediyorduk sayısı gayet iyi dna hasarı yaptırdık bişe yok..ikimizde sağlıklıyız ama olmadı belki de vakti gelmedi bilmiyorum valla cnm bnde. amiin çok sağolasın
Ne güzel :) sağlıkla büyütün inşallahYaşadığın korkuları çok iyi anlıyorum. Evlendikten on beş yıl sonra üçüncü denememde kızımı kucagima aldım. Gittiğim her doktor olmaz derken birde. Tüp bebek icin bile uygun gorulmuyorduk. artık pes ettiğim dönemde son kez bu doktarada gidelim dedik. Eşim test için numune verdi. Ve yemeğe gittik. Daha yemekler gelmeden doktor acil gelin diye telefon etti. Gittiğimizde bizim tüp bebek ıçin uygun olduğumuzu söyledi. Ve şimdi 2 yasinda kizim.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Ne güzel :) sağlıkla büyütün inşallah
Evet o. Bir sürü yaşamışlığı var melinaya kavuşana kadar. Mesela iki defa dış gebelik yaşamışaa evet melinas mom değil mi o ..tüp bebekle kavuştuğunu bilmiyordum ama kitabı okuyacağım
Öncelikle bu karamsarlık panik ve aşırı takıntı ile baslamamalisin. Başarı şansını çok düşürür. Ben de 2 olumsuz aşılama üzerine ilk tüp bebek transferimde hamile kaldım çok şükürArkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
evet cnm izmirdeyim özelden yazıcam sanaCanım izmirdesin sanırım ben de izmirdeyim Erol tavmergene gidiyorum kesinlikle bı araştır derim fakat tek uzak kalicagin hastane irenbe ondan uzak kalırsan hamile kalırsınolmaması korkusu herkeste var tek değilsin
Yaz kuzucum her turlu desteğe hazırım bizide bu dert yoruyor çünküevet cnm izmirdeyim özelden yazıcam sana
Canım benimde tüp bebekle oldu şükür ilk dememizde tuttu eşimde sprem sayısı azdı bende de polikistik over vardı 1buçuk yıl sonunda ilk dememizdi inşallah güzel haberlerini duyarız buradaArkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?