Çok Çok Korkuyorummmm

1 senedir tüp bebek tedavisi görüyorum, evet zor bir süreç ama Allah sabrını veriyor, bir şekilde deneme gücü buluyorsunuz.
Doktorlar bebek sahibi olman imkansız demedikçe de denemeye devam edeceğim.

Bahçeci’ye giden boş dönmüyor. İnşallah doğru bir merkezde başarılı bir sonuçla karşılaşırsınız. Allah kolaylık versin inşallah..

:) Böyle bir genelleme yapmayın bence ben de Bahçeci'ye gidiyorum 2 denemem de olumsuz sonuçlandı. Her ihtimali düşünerek ve kabullenerek tedaviye başlamak gerekiyor. Hiçbir yer hiçbir yöntem %100 olumlu sonuç vermez.

Bir kere hiç anne olamayacak mıyım düşüncesini kenara at. O düşünceler için çok erken. Yaşın ve sağlık durumun nasıl bilmiyorum ama tüp bebek yapılabildiğine göre şansın var. 10 yıl uğraşan da var ilk denemede olan da var. Eğer istiyorsan tedavide hiç korkulacak birşey yok. İzmir’de ilk denemede 39 yaşında hamile kaldım. Belki sana ümit olur. Denemekten korkma, gerisini Allah’a bırak.

Dualarım sizinle Lütfen, başarılı olana dek üzerine gidin. Pes etmeden... Rabbim en kısa sürede bebeğinize kavuştursun

Rabbim anne olmak isteyen tüm kadınların kucaklarını sağlıklı bebişlerle tez zamnda doldursun inşAllah. Umutsuz olmayın. İnanarak dua edin. Bol bol yürekten isteyin

çok teşekkür ederim lütfen özelden merkezin ismini yazarmısınız umut oldunuz bana..bnde hiç problem ok rezervim iyi yaşım genç hiç kimse umutsuz konuşmadı aşılamam tutmadı eşimde sayı çok iyi hareket azlığı vardı sürekli değişiyor onun sonuçları yani problem olmayan tsetler de çıktı inşallah tüp bebeğim tutar ilk defa denicem.. bir iğne bir de aşılama denedim ama olmadı

2 laparoskopik ameliyat ve ilki çok zordu.
2 tüp bebek.
Bir düşük bir kimyasal gebelik.
Doğal yolla gebe kaldım temmuz ayında,
Ve gecen hafta öğrendim ki damarlarım tıkalıymış ve kanım da pıhtılaşma sorunu varmış. Canlı bombayım anlayacağın her an tık gitti :):):):):)
Allah ol desin gerisi boş cnm benim pes
etmek yok bu yolda.
Deneyeceğiz, bırakmayacağız...
Rabbim ne diyor 1 benim en sevmediğim kulum benden ümidi kesendir ve 2 ilim nerdeyse oraya gidin diyor.
Çabanı sarfet Allah de hiç korkma.
Seni öyle iyi anlıyorum ki bende senin şu an hissettiğin duyguları hissettim, hıçkıra hıçkıra ağladım, üzüldüm hiç pes etmedim.
Ağlar iki dakka sonra unuturdum.
Çünkü bize güç çok çok çok fazla gerek.

iyi bir merkez bulunmalı ve denenmeli

Bahçeci’ye giden boş dönmüyor. İnşallah doğru bir merkezde başarılı bir sonuçla karşılaşırsınız. Allah kolaylık versin inşallah..
Kız kardeşim izmirde bir aşılama 1 tüp bebek yaptırdı.ikiside hüsran.
Bahçeci kliniğinde mustafa bahçeciye gitti,tek seferde tuttu üstüne 9 tane daha 1.kalite dondurulmuş embriyosu var.çok başarılılar gerçekten.bütün işlemleride ağrısız acısız oldu şükür.şimdi bebeği kucağında.
G goncammm48

onu çok duydum bnde ama izmirden git gel nasıl olur bilemiyorum
Bizde izmirdeyiz,kliniğin anlaşmalı otelleri var hemde tam kliniğin karşısında.
Eğer biraz maddi durumunuz uygunsa lütfen istanbul bahçeciye gidin. Kız kardeşim izmirde symrna tüp bebek merkezi ve tınaztepe tüp bebekte denedi ama olmadı.bu işler elbette nasip kısmet ama işi şansa bırakmamak lazım.bahçeci kliniğini çok araştırdık.tüp bebekte doktordan bile önemli olan şey labaratuvar.bahçeci bu konuda üst düzey teknoloji kullanıyor benzeri yok türkiyede.

Tüp bebek tedavisi ile anne oldum çok şükür .. Allah sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah bu duyguyu ..
olumsuz ihtimali düşünmek insanı çok acıtıyor bu süreçte, psikolojin çok dalgalı olacaktır
Canını sıkan insanlarla görüşmemeye bak
Herşeyin başı moral bunu sakın unutma ..
Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıklı bir evlat nasip olsun ..

Mrb.. öncelikle içinizi ferah tutun. Dua ederken hep rabbim kimseyi evlatsızlıkla veya evlat acısıyla sınama diye dua ediyorum. çok zor bi durum sizi öyle iyi anlıyorum ki.

Bir hocamın beş sene çocugu olmadı. Samimiydi annemle. Bigün bayılmış bize getirmişti arkadaşları.gözünü açar açmaz benim çocugum olmayacakmış dedi geri bayıldı.
Öyle ağır bi yük ki. Her gören soruyodu bilmeden. Doktor direk imkansız demiş. Tüp bebek bile çok çok düşük ihtimal demiş. evlat edinmesini önermiş vs vs
Sonra tüm bebek tedavisi ilk aşılamada üçüz hamile kaldı . Üçüde erkek aslan gibi. Sağlıklılar çok şükür. Hapşurdugunda bile bebekleri düşürecegini sanıyodu. Sonra nasılsa hamile kalamıyorum diye korunmamış. Daha senesi dolmadan bi de normal hamile kaldı. Bi oğlu daha oldu. . .

Lütfen sabırlı olun kendinizi yıpratmayın

böyle stresle çocuk zor oluyor...

Damdan düşenin halini damdan düşer anlarmış ... 2 yıldan beri bebek sahibi olmaya çabalıyoruz , bu süreçte 4 adet başarısız aşılama ve sayısız gözyaşı diyebilirim . İnsanlar stres yapma dedikçe , gırtlaklarını sıkmak istediğim çok oldu ... oysa herkes benim iyiliğimi istiyordu . Ama beraberliği bile tarihle oluyorken nasıl unutabilir ki insan ? Nasıl düşünmeden durabilir ? En azından ben yapamadım ... Temmuz ayında ilk tüp bebek maceramıza başladık , bu süreç gerçekten çok yıpratıcı maddi manevi ... bazen çok umutlu , bazen çok umutsuz oluyor insan ama geçiyor zaman bir şekilde . 15 ağustosta yumurtalarım toplandı ve 20 ağustosta 2 adet embriyo transferi oldum . 31 Ağustos ise test günümdü bu süreçte çok düşünmemeye çalıştım canım @Less-is-More , milana abla , sassy bu süreçte burda en büyük moral kaynaklarım oldu
Şimdi meleklerimin ikisi de mi yoksa TEK’i mi benimle bilmiyorum ama içimde birşeyler var bunu biliyorum ! Haftaya pazartesi öğreneceğim ikiz mi tek mi diye . Sağlıklı olsun da !
Çok düşünme demeyeceğim çünkü bunu başaramayacaksın biliyorum , ama umudunu asla kaybetme ! Dilerim bebeğin en kısa sürede sana gelir .

Son düzenleme:
10 yıl
3 aşılama
5 tüp bebek denemesi
Sonuç bi yaşında meleğim var.
Öncelikle doktorunuz , ve zectiginiz klinik , sonrasında şartlandırma yapmayın kendinize . Siz bir tedavi sürecine gireceksiniz. Ilk denemedede olabilir,5. Denemede . Önemli olan zayıf olmayın ,yaşayan birisi olarak söylüyorum coo zor bir dönem güçlü olun eşinizle birlikte. Insallah güzel haberler alırız . Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Allah sevindirsin sizleri de. Benim ilk aşılamam tuttu. Ama tutmasaydi sonuna kadar giderdim. 6 7 8.denemede tutanlar taniyorum. Bence pes etmemelisiniz. Bir de, tedavi surecimde cok insan tanıdım. Doktorlarin kesinlikle olmaz dediği bebekleri, bitkisel yontemlerle elde etmisler. Bence alternatif tıpla destekleyin

Bence güçlü olmalısın hemen pes etmek yok. Bnm evlilikte 7.inci yılım 2 olumsuz aşılama bi sol tup laporoskopi ameliyatı bi olumsuz tup bebeğim oldu. Ama çok şükür ikincide bahcecide önce Rabbimin sonra değerli dr um cem bey sayesinde suan mucizemi taşıyorum. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok agladim çok bekledim ama vazgeçmedim hep dua ettim. Rabbim sonunda benim de yüzümü güldürdü. Sende inan ve en önemlisi psikolojini hep olumlu olacak sekilde tut. Moral bozacak kisilerle görüşme. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Tüm hamile lere de sağlıkla kucagimiza almayi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…