- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
- Konu Sahibi goncammm48
-
Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
Bahçeci’ye giden boş dönmüyor. İnşallah doğru bir merkezde başarılı bir sonuçla karşılaşırsınız. Allah kolaylık versin inşallah..
Canım 4444 salatı tefriciye duasını okuyup hamile kalan cok kişi var . Mutlaka inanarak okuyup samimi sekilde dua et Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane
Bir kere hiç anne olamayacak mıyım düşüncesini kenara at. O düşünceler için çok erken. Yaşın ve sağlık durumun nasıl bilmiyorum ama tüp bebek yapılabildiğine göre şansın var. 10 yıl uğraşan da var ilk denemede olan da var. Eğer istiyorsan tedavide hiç korkulacak birşey yok. İzmir’de ilk denemede 39 yaşında hamile kaldım. Belki sana ümit olur. Denemekten korkma, gerisini Allah’a bırak.Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
çok teşekkür ederim lütfen özelden merkezin ismini yazarmısınız umut oldunuz bana..bnde hiç problem ok rezervim iyi yaşım genç hiç kimse umutsuz konuşmadı aşılamam tutmadı eşimde sayı çok iyi hareket azlığı vardı sürekli değişiyor onun sonuçları yani problem olmayan tsetler de çıktı inşallah tüp bebeğim tutar ilk defa denicem.. bir iğne bir de aşılama denedim ama olmadıBir kere hiç anne olamayacak mıyım düşüncesini kenara at. O düşünceler için çok erken. Yaşın ve sağlık durumun nasıl bilmiyorum ama tüp bebek yapılabildiğine göre şansın var. 10 yıl uğraşan da var ilk denemede olan da var. Eğer istiyorsan tedavide hiç korkulacak birşey yok. İzmir’de ilk denemede 39 yaşında hamile kaldım. Belki sana ümit olur. Denemekten korkma, gerisini Allah’a bırak.
2 laparoskopik ameliyat ve ilki çok zordu.Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
iyi bir merkez bulunmalı ve denenmeliArkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
Kız kardeşim izmirde bir aşılama 1 tüp bebek yaptırdı.ikiside hüsran.Bahçeci’ye giden boş dönmüyor. İnşallah doğru bir merkezde başarılı bir sonuçla karşılaşırsınız. Allah kolaylık versin inşallah..
Bizde izmirdeyiz,kliniğin anlaşmalı otelleri var hemde tam kliniğin karşısında.onu çok duydum bnde ama izmirden git gel nasıl olur bilemiyorum
Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
böyle stresle çocuk zor oluyor...Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
10 yılArkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
Bence güçlü olmalısın hemen pes etmek yok. Bnm evlilikte 7.inci yılım 2 olumsuz aşılama bi sol tup laporoskopi ameliyatı bi olumsuz tup bebeğim oldu. Ama çok şükür ikincide bahcecide önce Rabbimin sonra değerli dr um cem bey sayesinde suan mucizemi taşıyorum. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok agladim çok bekledim ama vazgeçmedim hep dua ettim. Rabbim sonunda benim de yüzümü güldürdü. Sende inan ve en önemlisi psikolojini hep olumlu olacak sekilde tut. Moral bozacak kisilerle görüşme. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Tüm hamile lere de sağlıkla kucagimiza almayi inş.Arkadaşlar yakında tüp bebek tedavisine başlıcam bir süredir bekledim psikolojimi hazırlamak için fakat daha fazla oyalanmadan başlıyım diyorum..fakat tedavinin nasıl sonuçlanacağı bir bilinmezlik doğal olarak.. o kadar mühim bir problem olmamasına rağmen anne olamamaktan çok korkuyorum...kaderimde anne olamamak yazılıysa elden bişe gelmez ama bu beni aşırı derecede ürkütüyor..psikolojim tam hazır değil hiçbir zaman ..ama bebek kokusuna neşesine çok ihtiyacım var ..bu bebeğe ailecek büyüklerin herkesin ihtiyacı var..hep rüyalarıma giriyor evlatlarım oluyor.. uyanmak istemiyorum rüyalardan.. tüp bebek başarı hikayelerine çok ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz bu süreçte..gözyaşlarımı tutamadım yazarken..deneme başarısız olunca üstüne gidilmeli mi tekrar tkrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?