Hiç bir bilgim yok yardımcı olmak isterdim ama bende merak ettim..
Belki cahilce bir soru olacak ama yumurta nakli falan var mı acaba, yoksa herşeyin nakli var onun neden yok :26:
çok masumca bir soru olmuş ,
ama bende merak ettim hiç duymadım , var mı ki ama olmazki o zaman o başkasının çocuğu olmaz mı neyse saçmaladım sanırım
Belki cahilce bir soru olacak ama yumurta nakli falan var mı acaba, yoksa herşeyin nakli var onun neden yok :26:
Dünde buyana cok kötüyüm16 yaşındaki kız çoçuğun caresiz ağlayışı beni çok etkiledi
Ve sizlerden bu çoçuk için eğer varsa çevrenide tecruberinizi paylaşıp onu ve ailesini rahatlamasınızı istiyorum
Kısaca konu kızımız şittetli karın ağrısıyla acille gittmiş orda yumurtalarında birden fazla kisttin olduğunu ve birinin çok büyük ve kitstle birlikte yumutasınında gerekdiğini söylemiş bendende doktor yardımı istediler ben onları kendi dalında uzman kendi dokturuma götürdüm doktorumda kistin 10cm yakın büyüklükte ve yumutayla alınması gerektiğini söyledi ormal şartlarda alınması lazımmış ama kızımızın yaşı küçük ilerdeki yaşantısını etkilememek için bugünkü bazı testlerden sonra karar verecek tahlilerimiz iyi çıkarsa ilaç tedavisine başlıyacak tedaviye yanıt verirse ameliyat yapılmıyacak ama verirmezse ameliyat olacagını ama tahliler kötü olursa direk amelıyat dedi tabi heşeyin başı saglık ama sonuçta bunu doktorda söyledi ilerideki hayatında hamile kalması %50 azalmış olacak
Şimdi sizden bu durumu yaşayıp tekyumurtayla hamile kalanınız varmı veya bundan soraki süreçte onu neler bekliyor sağlık acısından piskolijik acıdan?
Yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnn!!!!!!!!
Turkiye de yumurtalik nakli yasak canim.Kibris ve bazi ulkelerde serbest.
iyi dilekleriniz için sağolun dualarınza ihtiyacı varGüzel kardeşimiz için çok üzüldüm.
İnşAllah biran önce sağlığına kavuşur.
Yumurtalık mevzuunda bilgi sahibi değilim.
Ama yumurtalıkları sağlam olupta hamile kalamayanları düşününce kendini yıpratmaması gerekir.
Allah(cc) ne derse o.
Doktor noktasında aileye çok önemli bir tavsiyem var.
N'olur olabildiğince çok doktora götürsünler.
Ben zamanında doktor kurbanı olmuştum o'da olmasın.
İmkanları dahilince prof.lara götürsünler.
Hele hele ameliyat kararını almadan önce devlet ve özel hastaneye ve belirli doktorlara muayene ettirsinler.
Allah Şâfii ismiyle muamele eylesin.
tanemcim üzülmeyin zaten bir ay bir yumurtalıktan yumurta atar diğer ay öbüründen
inş. diğer yumurtalığıda kistik yapıda değildir
sık kontrole gitsin kist oluşunca küçükken tedavi edilsin
ama hamilelik için üzücü bir durum yok .yumurta takibi aşılama hiç olmadı tüp bebek yapılır
imkanlar var şükürler olsun
Turkiye de yumurtalik nakli yasak canim.Kibris ve bazi ulkelerde serbest.
Dünde buyana cok kötüyüm16 yaşındaki kız çoçuğun caresiz ağlayışı beni çok etkiledi
Ve sizlerden bu çoçuk için eğer varsa çevrenide tecruberinizi paylaşıp onu ve ailesini rahatlamasınızı istiyorum
Kısaca konu kızımız şittetli karın ağrısıyla acille gittmiş orda yumurtalarında birden fazla kisttin olduğunu ve birinin çok büyük ve kitstle birlikte yumutasınında gerekdiğini söylemiş bendende doktor yardımı istediler ben onları kendi dalında uzman kendi dokturuma götürdüm doktorumda kistin 10cm yakın büyüklükte ve yumutayla alınması gerektiğini söyledi ormal şartlarda alınması lazımmış ama kızımızın yaşı küçük ilerdeki yaşantısını etkilememek için bugünkü bazı testlerden sonra karar verecek tahlilerimiz iyi çıkarsa ilaç tedavisine başlıyacak tedaviye yanıt verirse ameliyat yapılmıyacak ama verirmezse ameliyat olacagını ama tahliler kötü olursa direk amelıyat dedi tabi heşeyin başı saglık ama sonuçta bunu doktorda söyledi ilerideki hayatında hamile kalması %50 azalmış olacak
Şimdi sizden bu durumu yaşayıp tekyumurtayla hamile kalanınız varmı veya bundan soraki süreçte onu neler bekliyor sağlık acısından piskolijik acıdan?
Yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnn!!!!!!!!
Çok geçmiş olsun canım:26:Ama tek yumurtayla hamile kalınıyor onu biliyorumRabbim yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?